1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bu diyet listesi ile 1 ay sonunda 20 kg verir misiniz bilmiyorum ama ülser başlangıcı ya da mide kanaması geçireceğinizi garanti ederim.

Limon asitli,
Meyve, meyve suyu asitli
Mineral ve vitamin eksikliği de garantili bir diyet.

Bu diyetle siz yağların yanında kasları da eritirsiniz. Ve umarım bu diyeti hiç bir genç kızımız okumamış ve denememiştir tam gelişme çağında. Spor yapmak çok mu zor?

Tlc de agır yasamlar programı var mutlaka izleyin
Bugun dr dediki hızlı kilo vermeye calıstıgınızda safra taşı olusur veya yırtılır.
Cok tehlikeli bi durum lütfen hızlı kilo vermeyin

Daha önce 3,5 ayda 17 kilo vermiştim protein ağırlıklı beslenme, kahvaltı, ara öğün, şekeri bırakıp bal kullanarak, un ve unlu ürünler, pirinç içeren hiç bişi tüketmeyerek ve akşam sadece yoğurt yiyip başka bişi yemeyerek. 1-1,5 ayından sonra sporda yapıp sıkılaşarak 17 değil sanki vücudumun yarısı gitti sanıyorlardı (82den 65e düşmüştüm)
Ama kalıcı olmadı spor bırakıp akşam normal öğünler yemeye başlayınca kilo fazlasıyla geri geldi.
O kiloyu verdikten 6ay kadar sonra safrakesesi ameliyatı oldum alındı. Etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama hızlı kilo vermenin en kötü yanı ağız kokusu çok oluyodu ve duyduğum kadarıyla safrakesesi sorunlarıymış

Valla herkesde işlemiyor o sıvı diyeti ben mide kuçültme ameliyatı oldum 1 ay sıvıyla beslendim su elma suyu yogurt et suları sadece 10 kilo anca verdim zaten normal bir insanın boyle beslene bilmesi imkansıza yakın

Verdiğim kiloları biraz salınca , 6 ayda yine aldım Şimdi tekrar başlıyorum

Bu diyet harika gozukuyor. Tesekkurler bizimle paylastigin icin. Bu arada cok kibar ve saygili bir hanimefendisin. Bos ve salak konusanlara bile -haketmedikleri halde- saygili yaziyorsun. Aman bosver, it ürür kervan yürür demis atasözünde

Selam kızlar 13. Sayfaya geldim. Okuyorum motive oluyorum.
Kimler var, beraber yapalim mi
Canım ben yarin basliyorum ıstersen beraber verebiliriz
Benim kilom 68.5
Ama ben şöyleufak bir degisiklik yaptım ıstersen sende yapabilirsin
Sabah direk meyve suyu yerine ben boş mideye mercimek corbasi yaptım az önce kemik sulu onu içeceğim bir tasi 55 kalori portakal suyuyla aynı bunu tercih etmemin sebebi hem sabah çıplak mideye sadece asitli meyve suyu koymamış olucam hemde sıcak birşey ve inanılmaz tok tutuyor vitamin bakımından zengin bir ürün çünkü mercimek
Ama diğer ogünleri aynen yapicam
Birde veririz kaçamak yapmazsak ama normal yaşama döndüğümüzde çok hızlı almamak için bir geçiş dönemi yapmamız gerek direk normalde geçmeden önce ikk önce bir başlayalım bakalim

1.gün kilom 68.5
Sabah mercimek çorbası portakal suyu yerine (aynı kalori )
Ceviz yerine 4 adet zeytin

Öğlen çorba ayran

Akşam labne üzeri kıvırcık + portakal kivi suyu
Son

Merhaba canim. Mesaji yeni gördüm. Nasil gidiyor, devam ediyor musun?
Mercimek corbasina bayilirim. Gayet mantikli olabilir.

Ben 2 gündür su orucu yapıyorum. Youtube da Mahmut Dama, su orucu kanali var bakmak istersen.
Su orucu tutmak sadece sosyallesmemi engelledi.
Sivi diyeti yaparken daha sosyaldim. Millet yiyor ben içiyordum
3 gün sivi diyeti yaptim sonra bozdum cok yedim, kilolari geri aldim.

sıvı diyeti nedir, nasıl yapılır, sağlıklı mı? linkte sıvı diyetini çok ayrıntılı anlatmış herkes yapamaz hele sekeri tansiyonu bir hastalığı olan için çok sakıncalı ,organınızı yoruyor ve metabolizmayı da yavaşlatıyormuş yapmadan önce şu yazıyı okuyun , ayrıca o kilolar 1 ayda gelmedi size niye şimdi 1 ayda vermeye çalışıyorsunuz hiç anlamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kilo elbette verilir bu tür diyetlerde ama birincisi bu kadar kısıtlı bir diyet artı sıvı olması sebebiyle uzun süre uygulanamaz ikincisi sağlık problemleri olur ve üçüncüsü de sarkarsınız.
sonra bir de plastik cerreh peşine düşersiniz bu pahallılıkta en iyisi sağlıklı bir beslenme ve eğzersiz programı olsa gerek.

Evet hala yapıyorum fakat regli oldum ödemeliyim ama tartılmıyorum bu arada bu haftada yapıp ufaktan akşam çorba yerine sebze yemeği evde ne varsa onu 2 kepçe yemekte geçeceğim ufaktan yani sürekli yapabileceğim birseye cevirecegim
Ama bu diyet cidden etkili tabiki zor fakat tahminimce 3 4 kilo arası verdim bile çünkü karnım dümdüz oldu
Sadece korkum bu korona günlerinde bağışıklığımi düşürür muyum yoksa devam etmeyi de düşünüyorum kararsizim reglim bitsin tartilacagim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…