- 23 Kasım 2018
- 29
- 13
- 8
- 24
Protein ağırlıklı sıvı derken ne kastediyosunuzBen mi hiç acıkmıyorum. Ayran kefir süt bol su iciyorum. Acikirsam canim cikolata seker isterse elma yiyorum yine ustune bol su.. meyve suyu daha icmedim. Protein agirlikli sivi aliyorum.
Protein ağırlıklı sıvı derken ne kastediyosunuz
Ne yedin içtin anlamadım bu imkansız.. 3 kilo nasıl gittiGünaydın kızlar demin tartıldim 75 kiloyum cok mutluyum yaa. 4 gunde 3 kilo gitti..
Bu diyet listesi ile 1 ay sonunda 20 kg verir misiniz bilmiyorum ama ülser başlangıcı ya da mide kanaması geçireceğinizi garanti ederim.Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Verdiğim kiloları biraz salınca , 6 ayda yine aldım17mart-15 Mayıs giden kilo 18
5 kilo daha verdim mi benim iş tamam
İlk 9 kiloyu sıvı diyetiyle verdim . Kalan 9 kilo kahvaltıda protein ağırlıklı öğle ve akşam sıvı yemekle geçti. Günde 2-2.5 litre su hiç eksik olmadı.
Bu diyet harika gozukuyor. Tesekkurler bizimle paylastigin icin. Bu arada cok kibar ve saygili bir hanimefendisin. Bos ve salak konusanlara bile -haketmedikleri halde- saygili yaziyorsun. Aman bosver, it ürür kervan yürür demis atasözündeKendinize inanın ve kaçamak yapmak istediğinizde değecek mi yoksa pişman mı olucaksınız bunu düşünün.ben başarıcağınıza inanıyorum sonuçlarını yazarsanız benimlede paylaşırsanız çok sevinirim iyi geceler :)
Canım ben yarin basliyorum ıstersen beraber verebilirizSelam kızlar 13. Sayfaya geldim. Okuyorum motive oluyorum.
Kimler var, beraber yapalim mi
Merhaba canim. Mesaji yeni gördüm. Nasil gidiyor, devam ediyor musun?Canım ben yarin basliyorum ıstersen beraber verebiliriz
Benim kilom 68.5
Ama ben şöyleufak bir degisiklik yaptım ıstersen sende yapabilirsin
Sabah direk meyve suyu yerine ben boş mideye mercimek corbasi yaptım az önce kemik sulu onu içeceğim bir tasi 55 kalori portakal suyuyla aynı bunu tercih etmemin sebebi hem sabah çıplak mideye sadece asitli meyve suyu koymamış olucam hemde sıcak birşey ve inanılmaz tok tutuyor vitamin bakımından zengin bir ürün çünkü mercimek
Ama diğer ogünleri aynen yapicam
Birde veririz kaçamak yapmazsak ama normal yaşama döndüğümüzde çok hızlı almamak için bir geçiş dönemi yapmamız gerek direk normalde geçmeden önce ikk önce bir başlayalım bakalim
Evet hala yapıyorum fakat regli oldum ödemeliyim ama tartılmıyorum bu arada bu haftada yapıp ufaktan akşam çorba yerine sebze yemeği evde ne varsa onu 2 kepçe yemekte geçeceğim ufaktan yani sürekli yapabileceğim birseye cevirecegimMerhaba canim. Mesaji yeni gördüm. Nasil gidiyor, devam ediyor musun?
Mercimek corbasina bayilirim. Gayet mantikli olabilir.
Ben 2 gündür su orucu yapıyorum. Youtube da Mahmut Dama, su orucu kanali var bakmak istersen.
Su orucu tutmak sadece sosyallesmemi engelledi.
Sivi diyeti yaparken daha sosyaldim. Millet yiyor ben içiyordum
3 gün sivi diyeti yaptim sonra bozdum cok yedim, kilolari geri aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?