- 16 Aralık 2020
- 10
- 8
- 1
- 31
Benim bu diyeti 2. kez yapışım ilk yaptığımda 102 gün yaptım toplamda 29 kg verdimTSK ler
Gerçekten 1 ayda 20 kilo veriliyor mu?
Sabah ceviz ve portakal suyu içtim
Labne yerine yoğurt yiyebilir miyim?
Siz neler yiyorsunuz
Veren olmuş bende ikinci günüm bugün inşallah bizlerde verebiliriz bende labne yerine naneli yoğurt yedim dünTSK ler
Gerçekten 1 ayda 20 kilo veriliyor mu?
Sabah ceviz ve portakal suyu içtim
Labne yerine yoğurt yiyebilir miyim?
Siz neler yiyorsunuz
Maşallah sabrına hayran kaldım canımBenim bu diyeti 2. kez yapışım ilk yaptığımda 102 gün yaptım toplamda 29 kg verdim
günlük beslenmemi biraz farkı yaptım
sabah : elma sirkeli yada limonlu su - şekersiz türk kahvesi
ara öğün : meyve suyu - süt ile hazırlanmış neskafe
öğlen : kemik sulu sebze çorbası ( sebze suyuyla ) - 1 kase yoğurt
ara öğün 2 : limon maydonoz salatalık ve tarçın karşımlı su ( 1 litre kadar )- meyve suyu ( mevsimine göre )
akşam : sebzeli tavuk sulu çorba ( sebzeleri blander dan geçirip tülbent ile süzdüm ) yada nohut - kırmızı mercimek - yeşil mercimek - şehriye çorbalarını ( yine süzmek kaydıyla ) tükettim akşam 5 ten sonra su tükettim
akşam 8-9 gibi 1 kese yoğurt 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal yarım limon 1 çay kaşığı tarçın karışımı tükettim
kas kaybım olmadı denecek kadar azdı ve geri almadım yine yukarıda verdiğim gibi besleniyorum dün itibariyle 9. günümde 5.800 kg verdim bu gün tartılmadım
çok teşekkür ederim . umarım sizde azminizle başaracaksınız. hedef kilonuz kaç acaba ?Maşallah sabrına hayran kaldım canım
Selâmlar, benim bugün 5. günüm. Artık çok rahatım. Sanki hep böyle besleniyormuşum gibi. Hep tokum, zindeyim. Başlarken bir hafta yapıp ara veririm diye düşünüyordum ama sanırım devam edeceğim.Selam arkadaslar ben de başladım bugün sıvı diyetine
Benim bu diyeti 2. kez yapışım ilk yaptığımda 102 gün yaptım toplamda 29 kg verdim
günlük beslenmemi biraz farkı yaptım
sabah : elma sirkeli yada limonlu su - şekersiz türk kahvesi
ara öğün : meyve suyu - süt ile hazırlanmış neskafe
öğlen : kemik sulu sebze çorbası ( sebze suyuyla ) - 1 kase yoğurt
ara öğün 2 : limon maydonoz salatalık ve tarçın karşımlı su ( 1 litre kadar )- meyve suyu ( mevsimine göre )
akşam : sebzeli tavuk sulu çorba ( sebzeleri blander dan geçirip tülbent ile süzdüm ) yada nohut - kırmızı mercimek - yeşil mercimek - şehriye çorbalarını ( yine süzmek kaydıyla ) tükettim akşam 5 ten sonra su tükettim
akşam 8-9 gibi 1 kese yoğurt 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal yarım limon 1 çay kaşığı tarçın karışımı tükettim
kas kaybım olmadı denecek kadar azdı ve geri almadım yine yukarıda verdiğim gibi besleniyorum dün itibariyle 9. günümde 5.800 kg verdim bu gün tartılmadım
Canım 71 kiloyum 60 hedefim benimçok teşekkür ederim . umarım sizde azminizle başaracaksınız. hedef kilonuz kaç acaba ?
Canım 71 kiloyum 60 hedefim benim
İnşallah canımen kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle
Devam ediyorum canım çok hafiflemiş hissediyorum kendimi gerçekten daha tartilmadim Bikac gün sonra tartilcamMERHABA KIZLAR BURALAR ÇOK SESSİZLEŞMİŞ DEVAM EDİYOR MUSUNUZ DİYETİNİZE ??
Ben de devam ediyorum, arada küçük kaçamaklar yapsam daMERHABA KIZLAR BURALAR ÇOK SESSİZLEŞMİŞ DEVAM EDİYOR MUSUNUZ DİYETİNİZE ??
yaa ne güzel hiç zorlanmadinizmiSelâmlar, benim bugün 5. günüm. Artık çok rahatım. Sanki hep böyle besleniyormuşum gibi. Hep tokum, zindeyim. Başlarken bir hafta yapıp ara veririm diye düşünüyordum ama sanırım devam edeceğim.
Bol eksili, sağlıklı, mutlu günler dilerim.
Zorlanmadım, halsizlik yok, geçmişte ihtiyacım olandan ne kadar fazlasını tüketiyormuşum diye düşünüyorum. Kendi adıma söylüyorum yedikçe yiyormuşum , yemedikçe de yemiyorum ve acıkmıyorumyaa ne güzel hiç zorlanmadinizmi
20 gün sonunda kaç kilo verdiniz merak ettim :)BUGÜN TAM 10. GÜN BİTTİ 82,4 DEN 79.2 E DÜŞTÜM 3KİLO 200 GRAM GİTMİŞ BULUNUYOR KALDI 20 GÜN :)
ben hiç doymuyorum yedikçe yiyorum istahim hiç azalmıyor bu diyeti yapabilirmiyim acabaZorlanmadım, halsizlik yok, geçmişte ihtiyacım olandan ne kadar fazlasını tüketiyormuşum diye düşünüyorum. Kendi adıma söylüyorum yedikçe yiyormuşum , yemedikçe de yemiyorum ve acıkmıyorum
Karbonhidrat alımı azaldıkça acıkma hissi azalıyor. İsterseniz deneyin birkaç gün, zorlanırsanız bırakırsınız.ben hiç doymuyorum yedikçe yiyorum istahim hiç azalmıyor bu diyeti yapabilirmiyim acaba
ŞAUN 76 KİLODAYIM BİRAZ DURDU TABİ YANİ TOPLAM 6,5 FLAN VERDİM 82.4 BAŞLANGIÇ20 gün sonunda kaç kilo verdiniz merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?