Düzeltme ödemliyim..Evet hala yapıyorum fakat regli oldum ödemeliyim ama tartılmıyorum bu arada bu haftada yapıp ufaktan akşam çorba yerine sebze yemeği evde ne varsa onu 2 kepçe yemekte geçeceğim ufaktan yani sürekli yapabileceğim birseye cevirecegim
Ama bu diyet cidden etkili tabiki zor fakat tahminimce 3 4 kilo arası verdim bile çünkü karnım dümdüz oldu
Sadece korkum bu korona günlerinde bağışıklığımi düşürür muyum yoksa devam etmeyi de düşünüyorum kararsizim reglim bitsin tartilacagim bakalim
Halsizlik olmuyor mu bu diyette? Vücut bitkin düşer mi?Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Bence kesinlikle zararı yok demeniz çok yanlış.Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Merhaba nasıl gidiyor diyetinizşuanda yapan birileri var mı acaba bugün 3. günüm benim baya okudum tüm yorumları bir gaz ile başladım ama bir yol arkadaşı olsa fena olmaz
Merhaba nasıl gidiyor diyeti
merhaba bugün 18 gün oldu daha tartılmadım bu hafta hastayım pazartesi tartılacagım mutlaka bilgi veririm bu hastalık döneminde az biraz bozdum yani sebze yemegi yedim katı olarak biraz fazla meyve tükettim çok bozmuş sayılmam inş :)Merhaba nasıl gidiyor diyetiniz
Merhaba bende yarından itibaren başlamak istiyorum inşallah bende kilo verebilirim burda birbirimizi motive edelim buna ihtiyacım var çünkü sürekli başlayıp bozuyorum diyeti bu durum canımı sıkıyorMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Destek fena olmaz gerçekten, benim de bugün 3. günümMerhaba bende yarından itibaren başlamak istiyorum inşallah bende kilo verebilirim burda birbirimizi motive edelim buna ihtiyacım var çünkü sürekli başlayıp bozuyorum diyeti bu durum canımı sıkıyorgüncel kilom 71
Bugün 3. günüm, ilk kez portakal suyu içtim, şeker birden yükselip düştü mü bilmiyorum elim ayağım boşaldı, başım döndü. Ben de portakal suyunu tercih etmeyeceğim bundan sonra. Tavuk suyu da iyi oluyor baharat ve limonla çorbaya alternatif.1.gün kilom 68.5
Sabah mercimek çorbası portakal suyu yerine (aynı kalori )
Ceviz yerine 4 adet zeytin
Öğlen çorba ayran
Akşam labne üzeri kıvırcık + portakal kivi suyu
Son
Nasıl gidiyor peki zormu ben bu sabahtan itibaren başlıyorum inşallah biramicam bu sefer kararlıyımDestek fena olmaz gerçekten, benim de bugün 3. günüm
Konsantre olursanız zor değil, katı gıda almadığınız için acıkmıyorsunuz sanki.Nasıl gidiyor peki zormu ben bu sabahtan itibaren başlıyorum inşallah biramicam bu sefer kararlıyım
Konsantre olursanız zor değil, katı gıda almadığınız için acıkmıyorsunuz sanki.Nasıl gidiyor peki zormu ben bu sabahtan itibaren başlıyorum inşallah biramicam bu sefer kararlıyım
SüpersinizMerhaba kızlar :)
Bu Gün tekrar tartıldım ve - 5.800 kg ile devam ediyorum ve ilk yaptığımdan da müthişşşş gidiyorr
sizlerin nasıl gidiyor çokta meraklandım . kaç günde kaç kg verdiğinizi yazarsanız hem birbirimize destek veririz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?