G
gamzeli1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nisandakar
-
sorma ya cnm sonradan da iştah gidiyo o yüsden ertelememek lazım aslında hemen mideye indirmek lazımkaydirigubbakcemile3
Acıkınca su içiyorum açlığımı bastırsın diye. delikafadulden
şekercim su içme ama ya yemek ye de kilo al olumunekankayizsmile
ben ustuste cok yersem migdem bulaniyr.. malesef alistiramiyrm kendimi.. cok yagli olunca da yiyemiyrm.:-S cok seciyrm o konuda ama kiloma da sukur, 55kg ustu olmak istemiyrm sadece 50 den 51e ciksam yeter.. memislerim sismesini istiyrm daha cok..
şekercim su içme ama ya yemek ye de kilo al olumunekankayizsmile
Çok yağlı yemek ztn iyi değil cnm çünkü midede uzun süre tokluk hissi verir. İştahın gider hepten ben 5 kilo aldım memişlerm şişti biraz üstüne çörek otu ile msj da yapınca daha cabuk etki etti sanırım.:teytey:
2-3 gündür açlıktan uyuyamıyorum. sırnaşık şey Dün gece kalktım 3'te yemek yedim. delikafadulden Sabah uyandım gene baktım karnım kazınıyor kalktım hemen kahvaltı ettim. delikafadulden N'oluyor yav anlamadım gitti.
2-3 gündür açlıktan uyuyamıyorum. sırnaşık şey Dün gece kalktım 3'te yemek yedim. delikafadulden Sabah uyandım gene baktım karnım kazınıyor kalktım hemen kahvaltı ettim. delikafadulden N'oluyor yav anlamadım gitti.
evet biliyrm uyguluyrm burdaki gorduklerimden, corek otu masajina basladim 2haftadir arti corek otunu bal ile cigniyrm.. igrenc tadi var ama sonucu icin katlanacaz.. polen tuketmeye bakiyrm.. kahvaltiyi iyi yapamaya calisiyr. biraz fazla yemek zor ya yapamiyrm... simdilik sonuc almak cok erken ama sanki memislerim'in ici doluyr ama hala buyumeyok.. :-( sabir sabir sabir..
banada olmustu bi ara, acikiyrsun asiri sekidle yemek yesen bile yine acikiyrsun.. kurt var icimizde CADIARZU
ohh ohh ye tatlım san boğazdan gelir:dance: bıngıl bıngıl olalım artık demikaydirigubbakcemile3
benimkilerde agrıyo su sıra cok acaba gelişiyo ondan mı umarım öledirzemuszemus
b vitamini kullanıyorum tatlım muhtemelen ondan. :sm_cool: Test yaptırmıştım bir kaç ay önce, kurt çıkmamıştı neyse ki. sempatiksalakcinni
Olalım bıngıl bıngıl. delikafadulden
hayirdir canim, neden vit B, anemilik mi var sende veya sidirme sorunu yoksa kara ciger sorunu mu?
Hiç bir sorun yok canım iştah açıyormuş ondan kullanıyorum. :sm_cool:
oyle diye biliyrm, benenkiler de masaj sirasinda fazla bastirilmaya gelmiyr.. off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?