• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay öncesine kadar 44 kiloydum. şimdi 51 kiloyum

Canlarım yaa siz nasıl böyle iştahsız olabiliyorsunuz yaa???
ınanamıyorum zorla yemek yiyorsunuz resmen, kahvaltı ve öğünlerde yazdığınız KıLO ALMAK ıÇıN DEĞıL VERMEK ıÇıN diyet listeleri gibi.
Bu kadar yemeyle kilo alınır mı zaten. Keşke şu iştahsızlık bende de olsa :(( yemek deyince tatlı deyince gözüm dönüyo benim.
Sizlere balık yağını önerebilirim. Bi dönem bende anemi çıkmıştı ve 1 yıla yakın demir hapıyla birlikte balık yağı kullandım ve acayip yaradı kanımda kilomda yerine geldi: Acayip iştah açıyor çünkü.
Aynı yöntemle (balık yağı) eşime de 10 kiloda fazla aldırdım.Hem çok zayıftı hem Çok iştahsızdı mıy mıy yiyodu yemekleri. Şimdi maşallah süpürüyo valla sofrayı...

şekercim su içme ama ya yemek ye de kilo al olumunekankayizsmile

ben ustuste cok yersem migdem bulaniyr.. malesef alistiramiyrm kendimi.. cok yagli olunca da yiyemiyrm.:-S cok seciyrm o konuda ama kiloma da sukur, 55kg ustu olmak istemiyrm sadece 50 den 51e ciksam yeter.. memislerim sismesini istiyrm daha cok..

ben ustuste cok yersem migdem bulaniyr.. malesef alistiramiyrm kendimi.. cok yagli olunca da yiyemiyrm.:-S cok seciyrm o konuda ama kiloma da sukur, 55kg ustu olmak istemiyrm sadece 50 den 51e ciksam yeter.. memislerim sismesini istiyrm daha cok..

Çok yağlı yemek ztn iyi değil cnm çünkü midede uzun süre tokluk hissi verir. İştahın gider hepten ben 5 kilo aldım memişlerm şişti biraz üstüne çörek otu ile msj da yapınca daha cabuk etki etti sanırım.:teytey:

şekercim su içme ama ya yemek ye de kilo al olumunekankayizsmile

2-3 gündür açlıktan uyuyamıyorum. sırnaşık şey Dün gece kalktım 3'te yemek yedim. delikafadulden Sabah uyandım gene baktım karnım kazınıyor kalktım hemen kahvaltı ettim. delikafadulden N'oluyor yav anlamadım gitti. :1:

Çok yağlı yemek ztn iyi değil cnm çünkü midede uzun süre tokluk hissi verir. İştahın gider hepten ben 5 kilo aldım memişlerm şişti biraz üstüne çörek otu ile msj da yapınca daha cabuk etki etti sanırım.:teytey:

evet biliyrm uyguluyrm burdaki gorduklerimden, corek otu masajina basladim 2haftadir arti corek otunu bal ile cigniyrm.. igrenc tadi var ama sonucu icin katlanacaz.. polen tuketmeye bakiyrm.. kahvaltiyi iyi yapamaya calisiyr. biraz fazla yemek zor ya yapamiyrm... simdilik sonuc almak cok erken ama sanki memislerim'in ici doluyr ama hala buyumeyok.. :-( sabir sabir sabir..

2-3 gündür açlıktan uyuyamıyorum. sırnaşık şey Dün gece kalktım 3'te yemek yedim. delikafadulden Sabah uyandım gene baktım karnım kazınıyor kalktım hemen kahvaltı ettim. delikafadulden N'oluyor yav anlamadım gitti. :1:

banada olmustu bi ara, acikiyrsun asiri sekidle yemek yesen bile yine acikiyrsun.. kurt var icimizde CADIARZU :-)

ohh ohh ye tatlım san boğazdan gelir:dance: bıngıl bıngıl olalım artık demikaydirigubbakcemile3

evet biliyrm uyguluyrm burdaki gorduklerimden, corek otu masajina basladim 2haftadir arti corek otunu bal ile cigniyrm.. igrenc tadi var ama sonucu icin katlanacaz.. polen tuketmeye bakiyrm.. kahvaltiyi iyi yapamaya calisiyr. biraz fazla yemek zor ya yapamiyrm... simdilik sonuc almak cok erken ama sanki memislerim'in ici doluyr ama hala buyumeyok.. :-( sabir sabir sabir..

benimkilerde agrıyo su sıra cok acaba gelişiyo ondan mı umarım öledirzemuszemus

oyle diye biliyrm, benenkiler de masaj sirasinda fazla bastirilmaya gelmiyr.. off

Bastırma ztn acır tabi ellerinle sağ sol şekilde ovarak masaj yapıyosun sonra yukarı aşağı yağı iyice yediriyosun. Bu yeterli tatlım düzenli bi şekilde yap ben aklıma geldikçe yapıorm gerçi:emir_bebek:

Ben kullandım onu diane35 hiçte kilo almadım,hatta benim göğüsleeri büyütüyormuş dediler ama hiçbir değişiklik olmadı

Back