1 ay öncesine kadar 44 kiloydum. şimdi 51 kiloyum

Kızlar bence göğüslerin gelişmesinde kilonun da önemi var örneğin çok zayıf bir insanın göğülerini silikon dışında geliştiremezsiniz. Gelişen olmuştur ama çok azdır bunu başaran ki o da yapısal bşydir bence kişinin vücudu elverişlidir. Misal ben neler yapıyodum ama olmuyodu 5 kilo aldıktan sonra ee masaj ve yaglarla yeni kendine geldiler bence kilonun etkisi var en çok bu işte tatlılarımopuyorumnanaktan

Ben kullandım onu diane35 hiçte kilo almadım,hatta benim göğüsleeri büyütüyormuş dediler ama hiçbir değişiklik olmadı

Diane35 doğum hapı diye biliyorum tatlım. Hem her bünyeye göre değişiyor herkesde aynı etkiyi yapmıyor ilaçlar. Antidepresan kullanıyorum çoğu insana kilo aldırıyor bana aldırmadı o kadar da ihtiyacım olduğu halde. :çok üzgünüm:

Kilo alam da ciciklerim büyümesin ben böyle de seviyorum onları. zemuszemus kaydirigubbakcemile3

ewet canım göğüsler direk kilo ile alakalı önce oralar alıyor önce oralar veriyor zaten kiloları:1closedeyes:

hakilisin tabiki canim, ben oyuzden az kilo almak istiyrm ayni anda masaj falan fiston uygulamaya bakiyrm.. gunduz fazla yiyemiyrm bu yuzden aksam ustu birseyler atmaya caliyrm agzima.. off valla kucuklugumde az kiloluydum 55kg felen hangi akil ile zayifladiysam 50ye indim, gogusler de indi..

Kilo alam da ciciklerim büyümesin ben böyle de seviyorum onları. zemuszemus kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Olmaz ya çok küçükte güsel değil şekerim az büyümelerinde fayda var:1rolleyes:

Evet bir de biz de ırsı ilkin üstten alıyorum hep kiloyu göbek bel sırt falan kollar sonra yüz ama göğüslerim çok küçüktü şimdi içinin dolduğunu gördüm. Sertleştiler ve ağrıyolar son 1 haftadır.

Kilo almak için doğum kontrol hapı falan kullanmayın gereksiz yere kızlar ,
çünkü ben 6ay diane35 kullandım(adet için düzenleme amaçlı) aksine 2 kilo verdim çünkü
bu hap zaten iştahı bol, cokacimcoook her an yemeğe hazır olan insanlarda kilo yapıyor normal insanlarda bile kilo yapmamış
zayıflara hiiiçç kilo aldırmıyo..Hormonlarınızı bozduğunuzla kalırsınız sadece..:1no2:

kızlar selam ben 162 boy 48 kiloyum.bi ara çok taktım kafaya kilo alacam illa diye ama gözüm alıştı artık alsamda olur almasamda diyorum :)
ben gündüzleri hiçbişey yiyemiyorum akşam 5'e 6'ya kadar buzdolabını açıp açıp kapıyorum (
ama akşamları işdahım bi açılıyo aman allahım :))
eğer siz gündüz yiyebiliyosanız akşam az yiyinde gece acıkın çok yiyin kilo alırsınız bence

evet ya ben kilo almak için değilde kist için kullanmıştım kilo vermiştim bencede kullanmayın kızlar

bende zayıfımmm.şu sütle mama karışımı sizce nasıl faydası oluyormu denemek istiyorum .doğum kontrol hapı kullanamam çocuk olsun istiyorum çünkü.

Gece süt için yatın veya ekmeğe pekmez sürün yiyin derim.. Düzenli yaparsanız rahat kilo alınıyor (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…