- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi nisandakar
-
Ben kullandım onu diane35 hiçte kilo almadım,hatta benim göğüsleeri büyütüyormuş dediler ama hiçbir değişiklik olmadı
Kızlar bence göğüslerin gelişmesinde kilonun da önemi var örneğin çok zayıf bir insanın göğülerini silikon dışında geliştiremezsiniz. Gelişen olmuştur ama çok azdır bunu başaran ki o da yapısal bşydir bence kişinin vücudu elverişlidir. Misal ben neler yapıyodum ama olmuyodu 5 kilo aldıktan sonra ee masaj ve yaglarla yeni kendine geldiler bence kilonun etkisi var en çok bu işte tatlılarımopuyorumnanaktan
Kızlar bence göğüslerin gelişmesinde kilonun da önemi var örneğin çok zayıf bir insanın göğülerini silikon dışında geliştiremezsiniz. Gelişen olmuştur ama çok azdır bunu başaran ki o da yapısal bşydir bence kişinin vücudu elverişlidir. Misal ben neler yapıyodum ama olmuyodu 5 kilo aldıktan sonra ee masaj ve yaglarla yeni kendine geldiler bence kilonun etkisi var en çok bu işte tatlılarımopuyorumnanaktan
hakilisin tabiki canim, ben oyuzden az kilo almak istiyrm ayni anda masaj falan fiston uygulamaya bakiyrm.. gunduz fazla yiyemiyrm bu yuzden aksam ustu birseyler atmaya caliyrm agzima.. off valla kucuklugumde az kiloluydum 55kg felen hangi akil ile zayifladiysam 50ye indim, gogusler de indi..
bndede iştah war gene almıorm yaf:S ayrıca beş gnde ,iki kilo daha verdm 42 kilo oldm 17 yasndayım 1.60 boy:S
Olmaz ya çok küçükte güsel değil şekerim az büyümelerinde fayda var:1rolleyes:
Çok küçük değiller tatlım memnunum. opuyorumnanaktan
Kilo almak için doğum kontrol hapı falan kullanmayın gereksiz yere kızlar ,
çünkü ben 6ay diane35 kullandım(adet için düzenleme amaçlı) aksine 2 kilo verdim çünkü
bu hap zaten iştahı bol, cokacimcoook her an yemeğe hazır olan insanlarda kilo yapıyor normal insanlarda bile kilo yapmamış
zayıflara hiiiçç kilo aldırmıyo..Hormonlarınızı bozduğunuzla kalırsınız sadece..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?