• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay öncesine kadar 44 kiloydum. şimdi 51 kiloyum

Anlıyorum tatlım ama sonuçta iştah olmadıktan sonra listeyi nasıl uygulayabilir ki insan. Madem o kadar para alıyor bunun bir çözümü olmalı ama demi o zmn diyetisyene gitmenin bir manası yok. Yesek kendimiz de listeyi yapar yeriz demi ama..

slm kızlar...yumurtanın kilo alımına katkısı çok fazla...bende kahvaltı yapamıyorum. her sabah 2 haşlanmış yumurta yemiştim bir ara...1 ayda 1,5 kg aldım.(diğer öğünlerimde hiç bir değişiklik yapmadan).... tavsiye ederim deneyin...

merhaba. ben birinden duymuştum çörek otu ve bal karışımı kilo yapıyormuş . internetten araştırdım biraz. çörek otu bir çok şeye faydalı. kilo için ise yemeklerden yarım saat önce kullanılırsa kilo kaybına yol açıyormuş. yemeklerden sonra kullanılrsa kilo aldırıyormuş. 1 tatlı kaşığı çörek otunu ezdikten sonra 1 kaşık bal ile karıştırıp yemekten sonra yutuyoruz. bunu hergün devam ettirmek gerekiyormuş. ben henüz denemedim başlamayı düşünüyorum. sonuçta doğum kontrol ve diğer ilaçlardan daha sağlıklıdır diye düşünüyorum.

benim istahim geldi bugünlerde niyeyse mesela daha demin 2 tabak manti yedim falan yani bakalim insallah kilo alicaaaamkaydirigubbakcemile4

Bende 2 senedir 48 kiloda takılıp kaldım..Boyum 1,60..Kilo alamadım bir türlü..Yaklaşık 2 haftadır,günde 2 kere balık yağı kapsülü içiyorum.Abur cubura ağırlık verdim..Çikolata,cips,çekirdek,vs:) Sağlıksız besleniyorum belki ama kilo aldığımı hissediyorum:)).ıştahım açıldı sanki..Henüz tartılmadım.Kapsüller bitsin size sonuçları bildiricem:)Amacım 53-55 olmak.Özellikle yüzümün kilo almasını çok istiyorum..Kilo almak isteyen tüm arkadaşlara başarılarrr...:)

Benimde boy 172 kilo 52 :(( ya ne güzel 55 kiloydum nışanlım askere gidince eridim gittim agzıma yemek sürmek istemiyorum aklıma gelmese önüme yemek konmasa yemeden durucam nerdeyse :((( nışanlımın gelmesine 1,5 ay kaldı ve benim biraz kilo almam gerek ama nasıl ????....offf inşallah hepimiz ideal kilolarımıza kavuşuruz kızlar...

benimde 1.68 boya 45 kilo oda daha yeni yeni yani.eczacı tavsiyesi üzerine almış oldugum 'solgar' biraz iştahımı açtı,yada ben psikolojik olarak açıldıgını düşünüyorum...ama artık kilo almayı çoook istiyorum :((

waw ilgiyle okudum ben de 1.65 vee 51 kg yim ama almak istıyorum zayıfsın diyor herkes...

hanı iştah var ama yemek seçiyorum ve coğunlukla yemeden yatıyorum

hareket zaten ettiğim yok heryere arabayla gidiyorum

ama alamıyorum işte :(

ballı sütü deneyeceğim ama b12 ye de tekrar başlayayım en iisi

Anlıyorum tatlım ama sonuçta iştah olmadıktan sonra listeyi nasıl uygulayabilir ki insan. Madem o kadar para alıyor bunun bir çözümü olmalı ama demi o zmn diyetisyene gitmenin bir manası yok. Yesek kendimiz de listeyi yapar yeriz demi ama..

Benimde hiç iştahim yok yeme aliskanliklarimin disina cikamiyorum önceleri cok memnundum halimden seviyordum incecik olmayi etraftan gelen seslere aldirmiyordum fakat bir kac gündür çöktü psikolojim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik aynaya baktigimda kendimi begenmez oldum tamamiyle ruh hali ile alakali belkide.1.70 boyunda 54 kg. agirligindayim yillardir bu kilodayim dogum ve hamilelik dönemi haric 1 sene icinde eski halime dönüyorum.cok mutsuzum bu günlerde kilo almak istiyorum fakat hiç iştahim yok bu aralar bunu kafaya taktigim icin iyice gidiyor istahim..incecik soluk bir yüz kücücük gögüsler moralim cok kötüüü...spora baslayarak kilo alinabilecegini duydum ne derece etkili bilemiyorum,aranizda spor yaparak kilo alan var mı ?

Benimde hiç iştahim yok yeme aliskanliklarimin disina cikamiyorum önceleri cok memnundum halimden seviyordum incecik olmayi etraftan gelen seslere aldirmiyordum fakat bir kac gündür çöktü psikolojim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik aynaya baktigimda kendimi begenmez oldum tamamiyle ruh hali ile alakali belkide.1.70 boyunda 54 kg. agirligindayim yillardir bu kilodayim dogum ve hamilelik dönemi haric 1 sene icinde eski halime dönüyorum.cok mutsuzum bu günlerde kilo almak istiyorum fakat hiç iştahim yok bu aralar bunu kafaya taktigim icin iyice gidiyor istahim..incecik soluk bir yüz kücücük gögüsler moralim cok kötüüü...spora baslayarak kilo alinabilecegini duydum ne derece etkili bilemiyorum,aranizda spor yaparak kilo alan var mı ?

Ben de öyle ama son 3 haftadır kendimi iyi hissediyorum. İştahım açıldı ve yemeye başladım. Kilo almaya başaldım sanırım. İnş. daha çok alırda istediğim kiloya ulaşırım. Cnm bir dr. göründün mü hiç herşey tahlil falan isticekler sonuçlarına baktır derim ben öncelikle.

waw ilgiyle okudum ben de 1.65 vee 51 kg yim ama almak istıyorum zayıfsın diyor herkes...

hanı iştah var ama yemek seçiyorum ve coğunlukla yemeden yatıyorum

hareket zaten ettiğim yok heryere arabayla gidiyorum

ama alamıyorum işte :(

ballı sütü deneyeceğim ama b12 ye de tekrar başlayayım en iisi

bence kilon gayet iyi boyuna göre melekk , benim de boyumla kilom arasındaki fark 14 sayı olsa keşke. cokacimcoook

Sipraktini deneyen var mı? bana iyi gelmeye başladı sanki..

Kullanıyordum tatlım dün bıraktım. Antidepresan kullandığım için bırakmak durumunda kaldım daha doğrusu, etkisini azaltıyormuş çünkü. Bir süre iştah açıyor tavsiye ederim. Fakat ilk başlarda çok uyku yapıyor bırakayım deme, 2-3 gün içinde bünyen alışır. Ondan sonra bak gör nasıl yiyor ve doymak bilmiyorsun. kaydirigubbakcemile3

doğum kontrol hapı.48 kiloydum 2 haftada 2buçuk kilo oldum şiştim kaldım.ha şimdi 50,5 kiloyum ama bana fazla.

Doğum kontrol hapını dahiliyeye gidip iştah açmak için istediğimizde veriyorlar mı canım?

doğum kontrol hapı bende kullandım ama kilo almak için değil:kedi: gebelikten korunmak için ama hiç almadım aksine verdim:umursamaz:

Kullanıyordum tatlım dün bıraktım. Antidepresan kullandığım için bırakmak durumunda kaldım daha doğrusu, etkisini azaltıyormuş çünkü. Bir süre iştah açıyor tavsiye ederim. Fakat ilk başlarda çok uyku yapıyor bırakayım deme, 2-3 gün içinde bünyen alışır. Ondan sonra bak gör nasıl yiyor ve doymak bilmiyorsun. kaydirigubbakcemile3

Balımm dediğin gibi oldu. Şu an iştahım açıldı ve bünye de alıştı sanırım. İlk sıralar aşırı uyku yaptı. Gittiği yere kadar devam son hız:dance:

Back