- Konu Sahibi nisandakar
Benimde hiç iştahim yok yeme aliskanliklarimin disina cikamiyorum önceleri cok memnundum halimden seviyordum incecik olmayi etraftan gelen seslere aldirmiyordum fakat bir kac gündür çöktü psikolojim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik aynaya baktigimda kendimi begenmez oldum tamamiyle ruh hali ile alakali belkide.1.70 boyunda 54 kg. agirligindayim yillardir bu kilodayim dogum ve hamilelik dönemi haric 1 sene icinde eski halime dönüyorum.cok mutsuzum bu günlerde kilo almak istiyorum fakat hiç iştahim yok bu aralar bunu kafaya taktigim icin iyice gidiyor istahim..incecik soluk bir yüz kücücük gögüsler moralim cok kötüüü...spora baslayarak kilo alinabilecegini duydum ne derece etkili bilemiyorum,aranizda spor yaparak kilo alan var mı ?
Selam,
çok fazla değil sadece bir ayda spor salonunun verdiği diyeti uygulayarak ve haftada 3 gün spora giderek 2 kilo almıştım.O zaman yapım harikaydı.sonra geri verdim ama bir kısmı kaldı çok şükür.Sporla alınan kilo daha kalıcı oluyor.Tavsiye ederim.
Diyet de pratik olarak şöyleydi.Günde 3 öğün bolca yiyorsun, ne bulursan.Ara öğün yapyorsun üç tane de.bunların içeriği de bol miktarda bebe bisküvisi ve süt karışımı ya da sandvç.Ben çok acıkmayınca yoğurt ve meyve yapıyordum bazen.Sabah kahvaltıdan sonra fazla acıkmadığım için ceviz, badem yiyordum.Hem yemesi kolay,hem kalorisi bol..
Aslında kilo almak için en önemli şey motivasyon ve azim.Ben tekrar almak için öğünleri arttırdım ve almaya başladım yine..ama 51'e hala çıkamadım orası ayrı.Bir ayda halletmeyi planlıyorum.
Herkese kolay gelsin.