1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

eveeettt bu sabah leslie 5 mil yaptım çok eğlenceliydi.. görümceme aynı sitedeyiz.. sabah geliyor birlikte yapıyoruz.. kaçamak olmuyor yani

dün saba 09: 3 mil leslie 45 dk
17 :30 : 2 mil leslie 30 dk
21:00: 1 mil leslie 10 dk
günaydınlar.. ne güzel keşke benimle de yürüyecek biri olsa. bende sabah kalktım kahvaltıdan önce 1 mil yapabildim ancak. dün squat hareketini yaptım fazla yüklenmişim sanırım otururken bile zorlanıyorum :KK43:

te

teşekkür ederim :) :KK54::KK15::KK15:
rica ederim tatlım
günaydınlar.. ne güzel keşke benimle de yürüyecek biri olsa. bende sabah kalktım kahvaltıdan önce 1 mil yapabildim ancak. dün squat hareketini yaptım fazla yüklenmişim sanırım otururken bile zorlanıyorum :KK43:
squat ben de yapmak istiyorum ama önce 8-10 kilo vermem lazım.. dizlere çok yüklenmek istemiyorum

benim pek kilo problemim yok canım ondan başlıyayım dedim ama keşke bende başlamasaydım çok kötüyüm şuan
ne güzel.. ben de görecek miyim o günleri..
bir program var ona göre mi yapıyorsun.. 1. gün 50 , 2. gün 60 flan diye 200 e kadar çıkıyor

ne güzel.. ben de görecek miyim o günleri..
bir program var ona göre mi yapıyorsun.. 1. gün 50 , 2. gün 60 flan diye 200 e kadar çıkıyor
görürsün canım istedikten sonra. evet o programı yapıyorum ben daha öncedende yapmıştım bacaklarım kalınlaştı diye bırakmıştım inşallah bu sefer yürüyüşle birlikte kalınlaşmaz

görürsün canım istedikten sonra. evet o programı yapıyorum ben daha öncedende yapmıştım bacaklarım kalınlaştı diye bırakmıştım inşallah bu sefer yürüyüşle birlikte kalınlaşmaz
bacakları kalnlaştırdığını bilmiyordum.. popo ve kalçada yararını görmüş müydün peki

bacakları kalnlaştırdığını bilmiyordum.. popo ve kalçada yararını görmüş müydün peki
bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmıştı benim malesef. popo dikleşmişti hemde kısa bir sürede etkisini göstermeye başlamıştı. kalça çok az bir değişim olmuştu bende.

bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmıştı benim malesef. popo dikleşmişti hemde kısa bir sürede etkisini göstermeye başlamıştı. kalça çok az bir değişim olmuştu bende.
benim de popo dkleşmesine ihtiyacım var.. ama önce şu fazlalıklardan kurtulayım da.. bu yaza kadar 20 kilo vermem lazım hadi 15 olsun..

verirsin canım önümüzde daha çok zaman var. bende 15 kilo verdim o kadar yememe rağmen en fazla 5 kilosnu falan geri aldım o aldıklarımda hep basene gitti işte

Kızlar Merhaba
ispanyolcum çok güzel topic acmissin:KK66:
ben de tanitayim kendimi
30 yaşındayım 4.5 aylık bi minigim var. Ölçülerimi fırsat bulunca yazıcam ama bi 8kilo fazlam var. Beraber olunca iyi motive oluruz. Yürümek ve yüzmek en kolayı bence. Ben her yaz didimde ablamla her gün 10 km yiyerek ve her istediğimizi yürüyerek 48 kiloya kadar düşmüştüm. Ki çok formda bi vucutla. Hey gidi hey huzunlendim simdi:-) neyse başlıyorum bugün. Kaç mille baslamaliyim acaba?

Kızlar Merhaba
ispanyolcum çok güzel topic acmissin:KK66:
ben de tanitayim kendimi
30 yaşındayım 4.5 aylık bi minigim var. Ölçülerimi fırsat bulunca yazıcam ama bi 8kilo fazlam var. Beraber olunca iyi motive oluruz. Yürümek ve yüzmek en kolayı bence. Ben her yaz didimde ablamla her gün 10 km yiyerek ve her istediğimizi yürüyerek 48 kiloya kadar düşmüştüm. Ki çok formda bi vucutla. Hey gidi hey huzunlendim simdi:-) neyse başlıyorum bugün. Kaç mille baslamaliyim acaba?
whispeeeeeeeeeerrrr hoşgeldiiinnnnn
başla başla bak nasıl mutlu oluyorsun yaptıkça..
2 mil olanla başla , birkaç gün sonra da 3 mil yaparsın. ben bugün 5 mil yaptım heryerim ağrıyor valla..
bu arada 10 km yiyerek ve istediğiniz gibi yürüyerek yazman çok tatlı olmuş

whispeeeeeeeeeerrrr hoşgeldiiinnnnn
başla başla bak nasıl mutlu oluyorsun yaptıkça..
2 mil olanla başla , birkaç gün sonra da 3 mil yaparsın. ben bugün 5 mil yaptım heryerim ağrıyor valla..
bu arada 10 km yiyerek ve istediğiniz gibi yürüyerek yazman çok tatlı olmuş
Teşekkür ederim canım sen daha tatlisin:KK66: bugün başlıyorum 2 mille:KK68:

ispanyol ispanyol hayırlı olsun tatlım kabul ederseniz bende varım emzıren annelerle dıyetteyım hala. 26 yaşındayım 8.5 aylık kızım var benım de 65 hamile kaldım 90 doğuma gırdım hastane de 82 ıdım kızım 40 gün kuvezde yattı yüksek sarılığı vardı ve dr anne sütü en ıyı ılac dedı ve hastanede kaldık dıkıslerım açıldı falan....gebelık sekerı vardı hamileyken sonra kızım derken 1 2 aydır kendımıze geldik sımdı de ev tasıyacagım ama dıyetten vazgecmedım spor da yapmam lazım kızım 5 aylıkken 92 ıdım sımdı 84.9 Hedef 70 ıns.

ispanyol ispanyol hayırlı olsun tatlım kabul ederseniz bende varım emzıren annelerle dıyetteyım hala. 26 yaşındayım 8.5 aylık kızım var benım de 65 hamile kaldım 90 doğuma gırdım hastane de 82 ıdım kızım 40 gün kuvezde yattı yüksek sarılığı vardı ve dr anne sütü en ıyı ılac dedı ve hastanede kaldık dıkıslerım açıldı falan....gebelık sekerı vardı hamileyken sonra kızım derken 1 2 aydır kendımıze geldik sımdı de ev tasıyacagım ama dıyetten vazgecmedım spor da yapmam lazım kızım 5 aylıkken 92 ıdım sımdı 84.9 Hedef 70 ıns.
hoş geldin canımm.. yürüyüşle desteklersek hem daha hızlı veririz hem daha kalıcı değil mi

günaydın fıstıklar.. yapılıyor mu yürüyüş

ben dün sabah 5 mil yptım 1 saat.. saat 2 gibi 1 mil daha yaptım
bu sabah da 5 mil yaptım..içlerinde en yorucusu bu

günaydın fıstıklar.. yapılıyor mu yürüyüş

ben dün sabah 5 mil yptım 1 saat.. saat 2 gibi 1 mil daha yaptım
bu sabah da 5 mil yaptım..içlerinde en yorucusu bu
harikasınn. ben anca 1 mile dayanabiliyorum ya çok sıkıcı geliyor napıcam nasıl alışcam hiç bilmiyorum :KK43:

X