1.5aydır aramayan adama ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı :)

aynen şu vaziyetteyim :) şu an kafamı hiç toparlayamıyorum,düşünmeyeceğim artık,zamanı gelince bakarım sizede çok teşekkür ederim tekrar

:)) rica ederim..bu karışıklıkla doğru karara varmak zor..en iyisi dediğin gibi zaman..kendini toparlarsın..bu zman içinde iyice koptuğunuda düşünebilirsin tersi anılar aklına geldikçe falan duygusallıktan pişmanlıkta duyabilirsin..ama net karara ulaşmadan bişey yapma..belki oda sen aramayınca aramaz sende bu sayede daha çabuk atlatırsın..kendiliğindende biter..ilk başlarda bu 1.5 aydır yalnızken iyice koptuğunu,ona çok kırgın olduğunu düşündüysen eğer zaten affetme..şuanki duygusallıktandır yoksa karmaşalar..umarım doğru kararı verebilirsin..

haklısınız bende ileride sorun çıkartır düşüncesiyle bunu görmezden gelemem..burda yazdıklarınız gibi sağlam durup hiç duyguları işin içine katmadan bitti diyebiliyorsanız sizi gerçekten takdir ediyorum..bi çoğumuz böyle davranamıyoruz..özel olmazsa sorabilir miyim,çok uzun süreli değilse sizin ilişkinizin bu hale gelmesine sebep olan ne?

inkar etmeyeceğim seviyorum,ilk başta kırgındım,kızgındım ama zamanla sinirim geçer benim, o da bunu çok iyi bildiği için bi süre sonra arar ama bu kez bu süre bayağı bi uzadı..
keşke aldattım seni dese başkası var dese çok daha mutlu olacağım,işim daha kolay olur..dışarıdan zaten öyle göründüğünün farkındayım..ama az çok tanıyosam onu o kadar yoğunluğu arasında üç günlük bi insan için ne zamanını ne de parasını harcar..benim yapmam gereken şey onu hiç tanımıyormuş gibi davranmak,yoksa her davranışına bi sebep bulabiliyorum,benim hatam bu olsa gerek.
aslında yapmam gerekeni çok iyi biliyorum,hala niye çırpınıyorsam..
önerdiğiniz filmi izleyeceğim teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…