How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

1.5aydır aramayan adama ne yapmalı kaynar kazana mı atmalı :)

buluşalım diye bi teklifte zaten bulunmadım o da bişey söylemedi çok şaşırdı sadece..şimdiden kördüğüm oldum zaten..ne düşüneceğim ibilmiyorum en azından yeljkenlerimi suya indirmedim.askere gitsin gelsin beni bulursa bakarız :))

Ama sizin de bir saygınlığınız var, madem böyle düşünüyordu bir erkek olarak oturup konuşmalıydı.Anlatmalıydı. Aramamak ne demek. Şu kadar süre grüşmeyelim dese o da bir derece fakat böyle sessizlikle uzun ayrılıklar mesafeler ,altında birşeyler var(illa ki ihanet değil) dedirtir.

Şunu gün geçtikçe cok daha ıyı anlıyorum..

kimseyi ne önemsemeye ,ne sevmeye gelmiyor.Herkez kendini o kadar cok önmsiyorkı

sanki hayat dünya onlar etrafında dönüyor,nesiniz ne oldum delisimi oluyor millet

herhalde kendilerini hiç sevmeyen insanlar biri biraz ilgi sevgi versin ne olduklarını şaşırtıyorlar.

Kaç senelik ilişki ,insan bu kadarmı basit degersız görür kusura bakmayın ama isterseniz 10 yıl

gecırın bu adamla ama adam için hatrınız ,değeriniz ortada...nişanlı olsanızda öyle evinizde kalsın felan

boş verın ,nişan bu gelın ata bınmıs ya nasip demiş yinede,ne olur olmaz zaten ilişkınız bir birnizi

tanıma dönemi olarak baya uzun bir zaman geçmiş ,hayırlı işler uzatmaya gelmez ya evlenın

ya da bitirin bence... ama duygusal düşünmeyin burda okuyoruz biz bayanların en büyük kusuru

olaylara duygusal bakmak sonra duyguları sömürülüp kullanılan taraf oluyoruz ,siz bunu yapmayın

kendinize,kocanda olsa sevgılınde herkez haddini durcağı yeri ,saygısını sevgisini bilsin

değmiyor inanın değmez...

teşekkürler
dediğiniz gibi bi çok kadının zayıf yanıdır duygularıyla hareket etmek ,ben bu hataya düşmek istemiyorum,hakkımızıda hayırlısı diyebiliyorum sadece..

Ama sizin de bir saygınlığınız var, madem böyle düşünüyordu bir erkek olarak oturup konuşmalıydı.Anlatmalıydı. Aramamak ne demek. Şu kadar süre grüşmeyelim dese o da bir derece fakat böyle sessizlikle uzun ayrılıklar mesafeler ,altında birşeyler var(illa ki ihanet değil) dedirtir.

söylediklerinizde haklısınız.problem varsa konuşulmalı muhakkak.ama uzun uzudayı konuşmadığımız için aklında ne var bilmiyorum..şu saaten sonra araması lazım konuşmamız lazım..aramazsa onun söyledikleriyle yetinecek değilim..onsuz da yaşamasını bilirim.

yukarıda da demiştim ya kalbimin sesini duyamıyorum aslında duymam gerekiyor mu onu da bilmiyorum..yani yüz yüze gelirsek tabi ki herşey bambaşka olacak..ama hata yapmak istemiyorum ben yarın annem ''ben sana demiştim'' derse çok üzülürüm..hep bunu düşünüyorum sadece bu olay oldu diye değil..ama yaşamadan da bilemeyiz hiçbişeyi.ben bu kadar adım atmışken devamını da olup bitenleri konuşmak için bi zahmet o çok kıymetli işini bırakıp geliversin..biraz daha bekleyip göreceğim..
bu arada size de,diğer yorum yapan arkadaşlara da çok teşekkür ederim desteğinizi fikirlerinizi esirgemediniz,sağolun:71:

rica ederim..yalnız bir konuşun diyorum ya ona hak verdim anlatacağı vardır affedersiniz anlamında demiyorum..aklınız karışık şuan ve böyle dinlemeden böyle napcamlarla bir yere varamazsınız ondan diyorum..alın karşınıza hala birşey gelmiyorsa içinizdn konuşmaya bile değmez kalkın masadan gidin sonuçta 1.5 ayda o sizi düşünmemiş..dinlemek ve aklınızdaki nedenleri cevaplamanın en iyi yolu bizzat yüzyüze konuşmaktır..şu an annenizde haklı olabilir bundanda pişman olabilirsiniz fakat zamanlada aklınızdaki karışıklık çözülüp birşey hissettiğinizde keşke dinleseydim pişmanlığıda oluşabilir..mesela onun başkasıyla birlikte olduğunu duymaya yada bunu düşünmeye hazırmısınız siz??kavga esnasıda bile insan tek taraflı düşünür kendine hak verir ve soğuduğunu b onun anlamadığını düşünür ama br yan yana gelindimi yada sesi duyuldumu bambaşka olur herşey..bence ondan konuşup dinlemelisiniz..dinledikçe zaten kafanızda cevap o an oluşacak..sonra yapılanı kaldıramazsanız bitirin..şu da var ki siz sevmeseniz yada kararsız olsanız kalkıp başlık açmadınız napıyım diye çoktan bitirirdiniz..yani şans vermeye birazda hazır gibisiniz temelli silmemişsiniz..ondan dinleyin içiniz rahatlasın neden yapmadım pişmanlığıda ağır çünkü..

ağustosta arayacaktı öyle mi. Bir de buluşmaya yanaşmadı yani. Tecrübeyle sabittir,bu tarz kapalı kutu rolüne bürünen erkekler çok yorar. Yordukça yorma isteği de artar. Ne çözmenize izin verir,ne çözebilirsiniz, bakmışsınız ki onu çözeyim derken siz kördüğüm olmuşsunuz..

Yorumunu çok beğendim canım ve sonuna kadar katılıyorum sana..

rica ederim..yalnız bir konuşun diyorum ya ona hak verdim anlatacağı vardır affedersiniz anlamında demiyorum..aklınız karışık şuan ve böyle dinlemeden böyle napcamlarla bir yere varamazsınız ondan diyorum..alın karşınıza hala birşey gelmiyorsa içinizdn konuşmaya bile değmez kalkın masadan gidin sonuçta 1.5 ayda o sizi düşünmemiş..dinlemek ve aklınızdaki nedenleri cevaplamanın en iyi yolu bizzat yüzyüze konuşmaktır..şu an annenizde haklı olabilir bundanda pişman olabilirsiniz fakat zamanlada aklınızdaki karışıklık çözülüp birşey hissettiğinizde keşke dinleseydim pişmanlığıda oluşabilir..mesela onun başkasıyla birlikte olduğunu duymaya yada bunu düşünmeye hazırmısınız siz??kavga esnasıda bile insan tek taraflı düşünür kendine hak verir ve soğuduğunu b onun anlamadığını düşünür ama br yan yana gelindimi yada sesi duyuldumu bambaşka olur herşey..bence ondan konuşup dinlemelisiniz..dinledikçe zaten kafanızda cevap o an oluşacak..sonra yapılanı kaldıramazsanız bitirin..şu da var ki siz sevmeseniz yada kararsız olsanız kalkıp başlık açmadınız napıyım diye çoktan bitirirdiniz..yani şans vermeye birazda hazır gibisiniz temelli silmemişsiniz..ondan dinleyin içiniz rahatlasın neden yapmadım pişmanlığıda ağır çünkü..

sizinle aynı fikirdeyim işi buraya kadar getirip burada sonlandırırsam sonradan pişman olabilirim...o aramasa bile ben arayacağım ama bi kaç gün beklemek niyetindeyim..
şans vermeye hazır mıyım bilmiyorum duygusal düşünürsek cevap kuşkusuz ''tabi ki'' ama duygusal davranıp hata yapmaktan da korkuyorum,illa bunun bi bedeli olmalı diye düşünüyorum ama ona ceza vereceğim derken kendimi de cezalandırmış olabilirim..kafamdan bi sürü düşünce var..hayırlısı diyorum..

sizinle aynı fikirdeyim işi buraya kadar getirip burada sonlandırırsam sonradan pişman olabilirim...o aramasa bile ben arayacağım ama bi kaç gün beklemek niyetindeyim..
şans vermeye hazır mıyım bilmiyorum duygusal düşünürsek cevap kuşkusuz ''tabi ki'' ama duygusal davranıp hata yapmaktan da korkuyorum,illa bunun bi bedeli olmalı diye düşünüyorum ama ona ceza vereceğim derken kendimi de cezalandırmış olabilirim..kafamdan bi sürü düşünce var..hayırlısı diyorum..

bence iyice düşünün öyle karar verin yoks a pişman da olabilirsiniz herşey olabilir şu an sağlıklı düşünemiyo olabilirsiniz kafanız karaşık biraz bekleyin daha iyi düşünün derim ben yararını göreceksiniz hayırlısı olsun üzülmeyin bundan sonra mutlu olun inş

konuşmadan ne olduğunu tam bilmeden nedenini falan ayrıldık demek kabullenmek sinirliyken doğru karar gelir..çünkü şuan yapılanı haketmediğinizi düşünüp kabullenemiyorsunuz..haklısınızda..ama zamanla sakinleşince bugünleri düşününce daha çok üzülürsünüz..bende 3 sene sonra nedensiz bir şkilde bırakıldım biliyorum nasıl birşey şuan hissettikleriniz..sizinkide aynı benimki gibi..ama nedeni yok ya üzücü olan o oluyor aslında..
siz dediğiniz gibi bir kaç gün düşünün sakince..sonrada madem benim gbi düşünüyorsunuz konuşun..gerekirse ilk adım sizden olsun..yalnız şu verilen aradada aramazsa eğer yine senden bekledim gibi cevaplar veriyorsa affetmeyin..duygusaal olup zayıf anınızdan fırsat kollamasın..sevgili karşılık yada karşıdan beklemez herşeyi..

Nergis ile hemfikirim, ayrıca bu konuda senden 6 ay kadar daha tecrubeliyim, sevdiğim erkek beni altı ay boyunca hiç aramadı bende gururluyum tabi aramadım "zaten seven adam bu kadar beklemezdi" fakat ben sevdim ve bekledim sonunda umudumu kestiğim bir gün aradım konuştum ve en azından 6 ay önce yapılması gereken şeyi ben yaptım..evet onu aramak zoruma gitti ama pişman değilim onun yüzünden ruh gibi olmuştum, içim içimi yiyiyordu hata benim mi diye düşünüyordum... şimdi huzurluyum... bence onun aramasını bekleme arayacak olsaydı arardı bu saate kadar sen ara ve bu ilişkinin noktasını koy... biz kadınlar erkekler gibi değiliz onlar ayrılmak isterlerse bunu söze dökmezler hal ve hareketleriyle sizin bunu anlamanızı beklerler, yani ayrılmak isteyen kendisidir fakat ilk adımı kadın atsın ister -ki kendini madur görünsün.. erkekler basit yaratıklardır onlar da derinlik arama, eylemlerinden başka anlamlar çıkarmaya çalışma neyse odur.. seni aramıyorsa başkasını arıyordur..

Nergis ile hemfikirim, ayrıca bu konuda senden 6 ay kadar daha tecrubeliyim, sevdiğim erkek beni altı ay boyunca hiç aramadı bende gururluyum tabi aramadım "zaten seven adam bu kadar beklemezdi" fakat ben sevdim ve bekledim sonunda umudumu kestiğim bir gün aradım konuştum ve en azından 6 ay önce yapılması gereken şeyi ben yaptım..evet onu aramak zoruma gitti ama pişman değilim onun yüzünden ruh gibi olmuştum, içim içimi yiyiyordu hata benim mi diye düşünüyordum... şimdi huzurluyum... bence onun aramasını bekleme arayacak olsaydı arardı bu saate kadar sen ara ve bu ilişkinin noktasını koy... biz kadınlar erkekler gibi değiliz onlar ayrılmak isterlerse bunu söze dökmezler hal ve hareketleriyle sizin bunu anlamanızı beklerler, yani ayrılmak isteyen kendisidir fakat ilk adımı kadın atsın ister -ki kendini madur görünsün.. erkekler basit yaratıklardır onlar da derinlik arama, eylemlerinden başka anlamlar çıkarmaya çalışma neyse odur.. seni aramıyorsa başkasını arıyordur..

altı aY MI çok ilginç hiç başıma gelmedi ne peki şimdi halen devam mı

teşekkürler
topiği açtıktan bi kaç gün sonra aradım zaten ama aklımdaki soru işaretlerini gidermedi yaptığımız konuşma,zaten o maksatla aramamıştım..yüz yüze konuşmamız lazım..bu kez acaba o arar mı diye düşünüyorum ama aramazsa zaten ben yine ararım..bunu aştım şu anda tek düşüncem ona ceza olsun diye bu ilişkiyi bitirmeli miyim..dışardan yazdıklarımı okuyunca seni sevmiyor başkalarnı arıyor gibi bir izlenim veriyor ama işin içinde olunca öyle olmuyor..gözlerim aşktan kör oldu da yapamam ayrılamam gibi bi durum söz konusu değil..insanlar nasıl ki yalan söylerse kişilik bozukuluğudur bu adam da düşünmeden konuşuyor,lafın nereye gideceğini düşünmüyor,sonrasında zaten hatasının farkına varıyor ama biz çoktan uzaklaşmış oluyoruz..düzelir mi bilmiyorum..çok kez konuştum her zaman haklısın der hata yaptıkm der özür diler sana layık olmaya çalıcağım der ama yine bi yerde bi düşüncesizlik eder..

altı aY MI çok ilginç hiç başıma gelmedi ne peki şimdi halen devam mı

bende yaşamamış olsam çok şaşırırdım herhalde..bundan önce benim de bi sevgilim vardı telefonda biraz sesimi yükselttim diye (ki haksız değildim,biriktirdiklerimin bi patlamasıydı)bi daha beni aramadı..zaten 2-3günde bir konuşurduk o zaman da görüşürdük..3gün sonra aradım açmadı telefonu ..doğum günü vardı bi kaç gün sonra mesaj attım ona bile bi teşekkür etmedi..hiç bi daha konuşmadık..adam ''bitti'' deme cesaretine bile sahip değildi..ablasını gördüğümde anlattım haberim yok dedi kadın :))

Son düzenleme:
konuşmadan ne olduğunu tam bilmeden nedenini falan ayrıldık demek kabullenmek sinirliyken doğru karar gelir..çünkü şuan yapılanı haketmediğinizi düşünüp kabullenemiyorsunuz..haklısınızda..ama zamanla sakinleşince bugünleri düşününce daha çok üzülürsünüz..bende 3 sene sonra nedensiz bir şkilde bırakıldım biliyorum nasıl birşey şuan hissettikleriniz..sizinkide aynı benimki gibi..ama nedeni yok ya üzücü olan o oluyor aslında..
siz dediğiniz gibi bir kaç gün düşünün sakince..sonrada madem benim gbi düşünüyorsunuz konuşun..gerekirse ilk adım sizden olsun..yalnız şu verilen aradada aramazsa eğer yine senden bekledim gibi cevaplar veriyorsa affetmeyin..duygusaal olup zayıf anınızdan fırsat kollamasın..sevgili karşılık yada karşıdan beklemez herşeyi..

bu kez aramazsa vereceği cevabı tahmin edebiliyorum..''aramamı fırsat bilip hazıra konup şimdi usul usul yanaşmaya başladı '' şeklinde düşünürüm diye yine aramayabilir..hiç böyle şeyler düşünmezdi..yeni trend yakalamış :))
benim aklımı kurcalayan her ne açıklma yapsa da bu ilişkiyi bitirmeli miyim..başka bi arkadaşın mesajına cevap olarak yazmıştım düşünmeden konuştuuğunu sonradan hatasını anladığını ama tabi bu süreçte bizim de uzaklaştığımızı ..psikoloğa mı yönlendireyim bilemedim..hatasının farkında oluyor ama yine de arada saçmalıyor:44:

bu kez aramazsa vereceği cevabı tahmin edebiliyorum..''aramamı fırsat bilip hazıra konup şimdi usul usul yanaşmaya başladı '' şeklinde düşünürüm diye yine aramayabilir..hiç böyle şeyler düşünmezdi..yeni trend yakalamış :))
benim aklımı kurcalayan her ne açıklma yapsa da bu ilişkiyi bitirmeli miyim..başka bi arkadaşın mesajına cevap olarak yazmıştım düşünmeden konuştuuğunu sonradan hatasını anladığını ama tabi bu süreçte bizim de uzaklaştığımızı ..psikoloğa mı yönlendireyim bilemedim..hatasının farkında oluyor ama yine de arada saçmalıyor:44:

kendini ayrılığa hazırla bence..çünkü psikolojisinden bile şüphelenmen kötü..tekrarlayabilir..huyundan vazgeçmez gibi geliyor bana..aslında bu çoğu kişide bir huy..yani düşüncesini pat diye söyler lafın nereye varacağına bakmaz ama sonra pişmanlık duyar..ondan belki öledir oda..yani ceza vermekten bahsetmişsin..bence boşver..yani Allah büyüktür ya çıkar bigün ondanda..bedduada etme tabi inşallah diyede:)1.5 ay aramamasının geçerli bir nedeni olmalı ve zaten en son konuşmadada yok açıklama mantıklı ondan ayrılmayı koymalısın bana göre aklına..ara vermek soğutur çünkü..ki ara vermekte değil sizinki..aslında bitirmiş ama söylemediği için geri dönmesi kolay oldu tabi..bu arada o zaman içinde sevgisinin atacağını sanmam..bence ayrılığa hazırlanda konuşmaya git..yalnız hazırla herşeye kendini..olurda ağlamaya kalkar yada başka zayıf anını fırsat bulmasın..çünkü anladığım kadarıyla sevdiğinden değil yaptığından pişman edecek bi ceza vermek niyetin..

kendini ayrılığa hazırla bence..çünkü psikolojisinden bile şüphelenmen kötü..tekrarlayabilir..huyundan vazgeçmez gibi geliyor bana..aslında bu çoğu kişide bir huy..yani düşüncesini pat diye söyler lafın nereye varacağına bakmaz ama sonra pişmanlık duyar..ondan belki öledir oda..yani ceza vermekten bahsetmişsin..bence boşver..yani Allah büyüktür ya çıkar bigün ondanda..bedduada etme tabi inşallah diyede:)1.5 ay aramamasının geçerli bir nedeni olmalı ve zaten en son konuşmadada yok açıklama mantıklı ondan ayrılmayı koymalısın bana göre aklına..ara vermek soğutur çünkü..ki ara vermekte değil sizinki..aslında bitirmiş ama söylemediği için geri dönmesi kolay oldu tabi..bu arada o zaman içinde sevgisinin atacağını sanmam..bence ayrılığa hazırlanda konuşmaya git..yalnız hazırla herşeye kendini..olurda ağlamaya kalkar yada başka zayıf anını fırsat bulmasın..çünkü anladığım kadarıyla sevdiğinden değil yaptığından pişman edecek bi ceza vermek niyetin..

psikolojisinden şüphelenmedim aslında böyle bi huyu var acaba psikolog yardımcı olur mu diye düşündüm..onun psikolojisi benden sağlamdır..
son cümlede dediğiniz gibi yaptığına pişman edecek bişey yapmak zorunda hissediyorum,herşeyin bi bedeli olmalı elbette..şöyle erkeklerden çekmiş 5-10tane kadın bulup üstüne salmak lazım aslında,bi güzel pataklasınlar,bundan önce ufak bi tartışmamız olmuştu ben haklıyım tabi,vur hayatım sen haklısın dedi,zorla tokat attırmaya çalışıyor bana:1:

Son düzenleme:
psikolojisinden şüphelenmedim aslında böyle bi huyu var acaba psikolog yardımcı olur mu diye düşündüm..onun psikolojisi benden sağlamdır..
son cümlede dediğiniz gibi yaptığına pişman edecek bişey yapmak zorunda hissediyorum,herşeyin bi bedeli olmalı elbette..şöyle erkeklerden çekmiş 5-10tane kadın bulup üstüne salmak lazım aslında,bi güzel pataklasınlar,bundan önce ufak bi tartışmamız olmuştu ben haklıyım tabi,vur hayatım sen haklısın dedi,zorla tokat attırmaya çalışıyor bana:1:

:1: kaşınıyormuş canım o da:)) dedim ya o huy geçmez..ya şimdi ne seni ne onu tanıyorum..affet demekte saçma kesinlikle ayrıl demekte saçma..karar sana ait..ama onca zaman seni yalnız bırakmış ondan ayrılman mantıklı geliyor bana sadece..affetmeni istiyorsa ki konuşunca der niyetini ,yapma istediğini üzülürse gerçekten ama ona en büyük ceza o olur zaten.anlar hatasını sensiz kalacak zaten.yada öyle cümleler bul ve söyleki o ona daha çok koyar..yoksa istersen dağa kaldır ağzı burnu kırılsın zamanla geçerki:)yada ceza vermen senide zamanla üzer belki..

:1: kaşınıyormuş canım o da:)) dedim ya o huy geçmez..ya şimdi ne seni ne onu tanıyorum..affet demekte saçma kesinlikle ayrıl demekte saçma..karar sana ait..ama onca zaman seni yalnız bırakmış ondan ayrılman mantıklı geliyor bana sadece..affetmeni istiyorsa ki konuşunca der niyetini ,yapma istediğini üzülürse gerçekten ama ona en büyük ceza o olur zaten.anlar hatasını sensiz kalacak zaten.yada öyle cümleler bul ve söyleki o ona daha çok koyar..yoksa istersen dağa kaldır ağzı burnu kırılsın zamanla geçerki:)yada ceza vermen senide zamanla üzer belki..

:37: aynen şu vaziyetteyim :) şu an kafamı hiç toparlayamıyorum,düşünmeyeceğim artık,zamanı gelince bakarım:6: sizede çok teşekkür ederim tekrar

canım sevdiğin çok belli
çünkü onun yerine bahaneler uyduruyorsun
şöyle düşünmüştür ondan fln gibi şeyler söylemişsin.
çok dolanmışsın çarşafa oysa ki biraz dışarıdan baksan çok net göreceksin

aramıyorsa, istemiyordur. bu kadar. işin içinde taktik, psikolojik sebepler vs yoktur emin ol.

erkekler bu kadar düşünmüyor, gerçekten bişey yapmak isteyen erkeği hiç bir sebep tutamaz, emin ol bir kız arkadaşı için totosunu kaldırıp 100 metre gitmeyen bir arkadaşım, sonraki sevgilisi için 3-5 gün görmek için önce portekize sonra almanyaya gitti 2 hafta arayla okulu uzatma pahasına. bu yüzden erkekler için herşeyi kolaylaştırıp, böylece korkmamasını sağlamaya çalışmak saçmalık, bırak olduğu gibi kalsın seven isteyen o haliyle bile sana ulaşır. benim tavrım budur.

yazık sana burda acaba arayacak mı diye kendini yiyorsun cesaret edip arıyorsun, kendi planlarını yapmış sana bir de istemeye gelicez diye avutuyor, evlenmeyi düşünen adam bu kadar vurdumduymaz olur mu? eminim kafası da gayet rahattır, arkadaşlarıyla fln da takılıyordur, belki başka birileri bile vardır, belki bunları duymak seni acıtıyor (ki eminim acıtıyordur) ama emin ol sen dışarıdan bakamadığın için bu kadar dobraca konuşuyorum, senin iyiliğin için. yoksa "canım biraz daha bekle ara bence seni seviyor problemlerini çözsün konuşur halledersiniz askere gitmeden sözlenirsiniz" demek çok kolay üstelik 2 cümle.

bu arada he is not into you diye bir film var. mutlaka izlemelisin. bakış açını değiştirecek.

Seven- bırakmak istemeyen insan muhakkak arar. Atıyorum sevmesine rağmen-hayatında başkası olmamasına rağmen sırf inadından-sabrından vs aramasa bile saçma. İleriye dönük olarak sorun arzeder.
Bizim aramızda 'bitti' olayı olmamasına rağmen 20gündür aramıyor. Beni gerçekten isteseydi/kaybetmeyi göze alamasaydı muhakkak arardı. Böylesi bir ilişkiye bitti gözüyle bakmak her zaman en sağlıklı olanıdır. Yoksa bugün olmasa yarın bir gün yine yoracaktır.

Back