Ben olsam aramazdım.Ararsan arayı düzeltip böyle sebepsiz yere çıkardığı her sorunda haklı olduğun halde alttan alan taraf üzülen taraf hep sen olacaksın. Eğer ben buna razıyım onu vazgeçemeyecek kadar çok seviyorum diyorsan hiç durma ara.Ama bence arama bırak o arasın aramazsa zaten senden vazgeçebildiğine göre hiç sevmemiş demektir.Seviyorsa o arar.Çünkü hata onda.....
bence aramayın ne sabırmış adamdaki ne sevgiymiş yanii seven bir buçuk ay nasıl bekler ki bilemedim valla..ne yalan sölim ben olsam aşkımdan ölsemde aramam beni o kadar zaman aramayan insan içinde üzülmem..
öncelikle cevap için teşekkürler..ararsam da zaten en çok bu belirsizliğin ortadan kalkmasını istediğim için ararım..zaten o arasa bile hemen öyle yelkenleri indirmek niyetinde değilim hatta terkedebilirim de..çünkü ona iyi bi ders vermem gerekiyor..ilk değil bu yaptığı ..genelde bişeyler söyler düşünmeden sonradan pişman olur ve kedi gibi döner gelir..ama bu böyle yürümez..evlilkte böyle bişey olursa kaldıramam çünkü..
anlaşılan sevgiliniz sizden sıkılmış, bunu duymak acı olsa gerek.
sizi biraz sıkıcı buluyor sanırım, uzun ilişkilerde olabiliyor böyle şeyler ama arada mesafe varken konuşacak çok şeyinizin olması gerek halbuki.
sanırım sizin evde olmanız fln, kendinizi geliştiremediğinizi düşünüyor.
ben olsam aramazdım, hazır sınavınızda varmış yakın bir zamanda
ona deli gibi çalışır istediğim yeri kazanırdım.
o da sonra etraftan duyar zaten arar.
o zaman da kıymetli olursunuz.
hayır 3 gün 5 gün konuşmazsın da 1 buçuk ay da ne.
resmen sevgisi bitmiş sıkılmış gibi düşündüm ben
küçükken ayrılmak istediğimde çıktıklarımı aramaz sormazdım açmazdım telefonlarını ona benzettim
Canım 1,5 ay boyunca özlednmi,yokluğunda aradınmı,mutsuzmuydun...Eğer bunlar varsa ve özlüyosan ara..Ama eğer 1,5 ay değil 1,5 senede ben onsuz yaparım diyosan unut gitsin..
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..
dediğiniz gibi olsa inanın canım yanmaz haddimi bilirim ben kendimi ona yetersiz görürsem ben bırakırım zaten..ama inanın kendini geliştirmek meselesi değil..ben ondan hem mezun olduğum bölüm hem de gün içinde okuduğum öğrendiklerimle çok daha bilgiliyim ondan..sadece işim olsaymış gün içinde farklı olaylarla karşılaşırsam konuşurmuşuz ee bu en fazla 10dk mızı alır..kendi çalışıyor da noluyor çok mu farklı bişeyler konuşuyor..vakti zamanında ben çalışıyodum o yan gelip yatıyodu ne okula gider ne ders çalışırdı ben bi yere gir çalış da kimseye muhtaç olma demiştim ewdekilere yük olma manasında hiç sende farklı bişey anlat diye düşünmedim.
kaldı ki bana göre böyle bir sorun olmadı hiç aramızda bana göre her zaman konuşacak şeyimiz wardı,çoğu zaman benim konuşmalarım yarım kalır telefon kapanmak zorunda olduğu için..ben zaten hep şikayet ederdim bi konuşamadık senle diye..onun karakteri böyle düşünmeden konuşur sonra yaptığının farkına varır ama tabi kırılan kırılır tabi.hem anlamıyorum madem sevmiyor ya da sıkıldı benden ne diye nişanlanalım der ki..
aklıma geldide hani gününü bu sitede geçiriyormuşsun bu yüzden ders çalışmıyormuşsun ya..arkadaşımın başına gelmişti benzeri..siteyi saçma buluyorlar buradaki ne yaptığını birde anlatıyorsan sıkılıyorlar yani kendinzden sohbet etmek varken yada bşka şey burada yapılanları dinlemek sıkıyordur onuda yani saçma geliyor ona bence aynı şey gelmiş başına..yani facebook falan saçma gelmez ama sanal ortam burası dahil saçma geliyor bazı nsanlara..yani bunun nedeni odandır yoksa sana yüklenmek yada öfkesinden sanmam..
Saçma bir veda konuşması yapmadan birbirinizi bir buçuk aramamanız.Hadi ilk başta kızgındınız;zamana bıraktınız;zaman geçmiş işte.Kızgınlıklarınız karşılıklı azalmıştır.Eğer gidecekse o kadar zaman verdiğiniz kişinin bir vedasız gitmesi saçma olur.Çok değersizmiş gibi davranmış olur.Bence bukadar zaman ayırdığınız ilişki bir vedayı hakediyor.Aramıyorsa da bence arayın;ama biraraya gelmek için değil;bunu söylemek için arayın..En azından onun niyeti ayrılmaksa bile veda için arayın da sürüncemede bırakmayın..Zaten buzaman zarfında on suzluğa alışmışsınızdır;en önemlisi olan onsuzluğa alışmak ;değil mi zaten..
Bir de biraz pimpirikli birine benziyor sanki;bnir erkeğe monotonluktan sıkılmak ;pimpirikli olmak yakışmıyor bence..
Bakın bakalım sizden kopabiliyor mu; kopamıyor mu?Sevdiğini sevmediğini birşekilde anlarsınız..
Hayırlısı olsun..
şöyle söyliyeyim bu sitede vakit geçiriyorum ve bi çok konuyu okurken de acaba benim başıma gelse ne yaparım ne düşünürüm diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ..bazı olaylara onun bakış açısını da öğrenmek için sormuşluğum var şöyle bişey olsa ne yaparsın diye..o her zaman bana o zaman gelsin bakarız der..bu da benim hiç hoşuma gitmez sanki şimdiden açık vermek istemiyormuş gibi..kaldı ki sohbetimiz sadece burdaki konulardan ibaret değil ben o bu tarz soruları sevmiyor diye ayda yılda bir fikrini alırım..
ilk mesajınızda da sorumluluktan kaçıyor olabilir demişsiniz ..belki ama pek sanmıyorum çünkü hep o annemle tanışmayı isteyen taraf oldu,bir an önce evlenmek için sabırsızlanan da o.sadece çok dengesiz düşünmeden konuşuyor..
nişanı da dediğim gibi araya aileler girince sanıyor ki ilişkimiz heyecan kazanacak,çok mantıksız düşünüyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?