arkadaşlar en başta panik atak olduğumu yazmıştım,şu an sadece nefes darlığı çekiyorum göğsümde sanki taş var nefes almakta güçlük çekiyorum..doktorum da bu durumun yaşadığım kaygıların fiziksel yansıması olduğunu söyledi..bende bakalım gerçekten öyle mi diye ve belirsizlikleri ortadan kaldırmak için aradım..
gayet normal sakin bişekilde halini hatrını sordum,hayatta mısın dedim..bana ağustosta askere gideceğini söyledi bunun için hazırlık yapıyorum gibi bişeyler geveledi,ne yapıyosun bunun için dedim,cevap bişey yapmadım..sadece laf yani(en iyi bildiği şey)...artık yaşımız gelmiş geçiyormuş diye askere gidip sonra da gelip beni isteyeceğini söyledi..tabi içimden beni o zaman bulursan diye geçiriyorum.askerden önce istemiş böyle bişeyi yapmayı ama kabul etmediğim için sonraya bırakmış..bu arada da askere gideceği zaman beni ararmış yani ağustos :))
bu arada benim aramamın daha iyi olduğunu söyledi..çünkü o arasaymış ben ''gitti havasını aldı gene bana geldi '' diye düşünecekmişim..çalışıyorum dedi seni aldatmıyorum senin de beni aldatmadığını düşünüyorum dedi..ben daha fazla uzatmak istemedim kapatırken de seni sevdiğimi bil dedi..hı hı dedim kapattım.
aklımda çok daha fazlası var söyleyecek soracak çok şey..normalde böyle durumlarda hemen de unuturum söyleyeceklerimi bugün olduğu gibi,bi ara böyle derin konulara girer giib olduk o da farketti hemen derinleştik dedi ben seni bunun için aramadım dedim..yüz yüze konuşsak daha iyi olur ama o da zaten ne gelirim dedi ne de ben giderim yanına..
ne hissettim bende bilmiyorum,nötrüm galiba..sadece aptal diyebiliyorum..
ne yapacağımı da bilmiyorum zaten..