1.5 yıllık sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Cidden boşanmış mı? Evli erkekler boşandım diyor boşanacam diyor onu bi araştır. Ayrıca bana ne olursa olsun yalan söyleyen birine güvenmem. Hele de medeni durumla alakalı. Bana güven vermedi. Ayrıca genelde kronik aldatma, herşeye karışan kaynana yüzünden boşanıyor kadınlar. İyice bi araştır.

nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
abartmayın ya. adam söyleyememiş işte, 20 yıl önceki olay. he süründürmeniz iyi ama bence yıkılmak da biraz şov. zaten buraya yazdığına göre sen de içinde onu affedecek bir şeyler arıyorsun

uzak durun derim. Boyle şeyler ilk tanişirken soylenir. Kaybetmekden korkmaz herhalde daha 1 hafta sevgiliyken. Boyle şeylere, gozyaşlarina kanmayin ya. Emin ol sonra çocugunun oldugunu da ogrenicrksin. Yalniş anlaşilmasin boşanmiş olmak ya da çocugunun olmasi sorundur demiyorum. Ama boyle şeyde de kandirilmazki insan. Bunda kandiran insan başka şeylerde oyle bir uyuturki. En azindan 38 yaşinda birinin evli ola bilecegi ihtimalini dusunup ilk başlarda siz sormaliydiniz ya da araşdirmaliydiniz. Yirmi yaşlardaysan uzatma bile ilişkiyi

Benim eşiminde ben 2ci evliliğiyim ama bana başından ilk tanıştığımızda söyledi. Saklaması çok mantıklı gelmiyor boşanmasından ziyade neden boşandığı önemli köye kaçtık askerde terk etti filan bunları o söylüyor ne malum doğru olduğu? Darp varmı acaba yada daha farklı şeyler ? Devam edecekseniz bunu detaylıca araştırmanız gerekir. Birde e devletine girip nüfus aile olarak eski eş dahil detaylı bakmanızı tavsiye ederim söylediği zamanlar yazılan tarihlerle uyumlumu

Boşanmayı nereye konumlandırdıysa boşanmanın evlenmeye mani olduğunu düşünmüş. Yarın öbür gün sizinle sorun yaşasa demek ki “benden boşanamazsın, boşansam kimi bulacaksın” diyecek. 1.5 sene boyunca böyle bir konuda yalan söyleyen insanın ne 6-7 ay evli kaldığına inanırım ne terkedildiğine. Her lafını sorgularım artık.

Canım ben evlenip boşanmış bir kadınım ve her tanıştığım erkeğe ilk bunu söylüyorum, asla saklamıyorum ve saklamam da. Yalan söylediyse her konuda söyleyebilir bence, güven olmadan ilişki yürümüyor.

38 yaşında bir adamın da çocuk gibi ağlaması da ne bileyim ben diyorum.
Boşanmış olsa kabul etmicek miydin.
38 yaşında adamı kabul etmişsin boşanmasına mı taktın yani.
O yaşlarda bekar sdsm az zaten.

Adam neden 40 yaşında haliyle daha önce evlenip boşanmış başka bir kadınla evlilik yoluna girmemiş sizce? Tam da bahsettiğiniz o toplumsal normların çarkı tek taraflı dönüyor ne yazık ki! Adam kendisine gelince 26 yaşında hiç evlenmemiş kızı istesin ..ama kendisi "kaybetmekten korktuğu için" tek ayak üstünde kırk yalan söylesin ? Konu sahibi arkadaş gerçeği öğrendiğinde keşke adamla yüzleşmeden " aşkım ben geçmişte şöyle bir birliktelik yaşadım aynı evde beraber yaşadık 6 ay sürdü..ama sonra karşımdaki adam şerefsizin teki çıktı ayrıldık " deseydi.Görürdüm o zaman adamın nekadar aşık olduğunu

başta hadi söylemedi ama iş ciddileşince söylemesi gerekiyordu.

ben karşımdaki insanın karakterini öğrenmek adına baştan söylüyorum , tepkisi zaten belli ediyor.

önyargı çok yaşadım, bir olay anlatmak istiyorum. çok yakın arkadaşı annemin, oğlu zamanında beni istemişti ama 18 yaşındaydım çok küçüktüm. sonra yıllar sonra ben boşandım, o da nişanlısından ayrıldı, anneler konuşurken kadın anneme "benim oğlum bakire istiyor " demiş (annem olsun isterdi seviyor aileyi, kadın da 30 yıllık arkadaşı ), ben bozuldum ama takmadım, sonra bu kendinden 10 yaş küçük kendi deyimiyle "hiç erkek arkadaşı olmamış, bakire" bir kızla evlendi aniden, kriteri buymuş, neyse 1,5 yıl oldu boşanıyorlar. kendi önyargısının kurbanı oldu.

Bizim birimden ayrılan kompleksli, sıkıntılı bir arkadaşımız vardı, kavga etmediği kimse kalmamıştı, müdürün yüzüne karşı hakaret bile etmişti iki defa, bizim müdür anne gibidir, affetmişti ekmeğinden olmasın diye. Daha geçenlerde kendisinin yaşı hakkında söylediği yalanı yakaladık, yedi yaş küçük göstermiş kendini yıllarca. İlk yalanı da değil, kompleksi ona harika yalanlar söyletebiliyor. Ben yüzüne baka baka bu kadar yıldır bu kadar güzel yalan söyleyebilen birinden korkarım abi. Daha ne yalanları çıkacak o 38 lik amcanın. Belki çocuğu falan da vardır bir yerlerde. Kumar borcu falan.. Olur mu olur yani .

Yalan. Kadına eziyet etti, sahip çıkmadı. Bu askere gidince köyde o kadını ailesi çiğ çiğ yedi, o da kaçtı gitti geldiği yere can havliyle. 18 yaşında çocuk, kendi evlenmiş bir çocuk ile. Ne olacaktı ya?

Aramda 12 yaş bulunan bir erkek. Ve de 1.5- yıllık bir ilişkide önce adamın pedofili mi acaba diye bayağ bir sorgulardım. Neden bu kadar kendinden küçük birine ilgi?? Bir şeyi mi maskeliyor?? Evlenip boşanmış kısmına gelen kadar ablacım. Tek boşanmamı acaba derdim??. Yani 38 yaşına kadar bunu madem niye almamışlar derdim derdim de derdim

Yapman gereken kaçmak böyle büyük yalanı gizleyen daha ne yalanlar gizler. Cocuguda var belki yarin birgun evlenirsen cocugu alip gelir. Uzaklaş.

Bu tarz konulara ben önem veririm ilişkinin en başında söylenmesi taraftarıyım.Ha bir şeyleri gizlemiş ha yalan söylemiş.bence güven zedeleyen bir durum.her kaybetme korkusu durumunda yalana ya da bir şeyleri saklamaya mı başvuracak bu arkadaş...

Benim bir tanıdığım, davası devam ederken sevgili buldu ve kıza davam devam ediyor demedi. Tamamen boşanmış gibi davrandı. Kız öğrenince hemen terk etti. Yalan kötüdür

ben de ayrıldıktan sonra seneler önce evlenip ayrıldığını öğrenmiştim tamamen sosyal medyadan. gözümde sersefil oldu değeri, öyle söyleyeyim. böyle şeyler saklanmamalı.

18 yaşında boşanmışmı yani bence kızla bişeyler yaşadı adını temizlemek için evlendirdiler 18 yaşında kim evlendirir oğlunu kolay kolay

bir kere güvenini kırmış.daha ona asla tam manasıyla güvenemezsin.neden böyle bir şeyi saklama ihtiyacı duymuş.bu demek oluyor ki durum tam tersi olsaydı o istemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…