- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
abartmayın ya. adam söyleyememiş işte, 20 yıl önceki olay. he süründürmeniz iyi ama bence yıkılmak da biraz şov. zaten buraya yazdığına göre sen de içinde onu affedecek bir şeyler arıyorsunnasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
uzak durun derim. Boyle şeyler ilk tanişirken soylenir. Kaybetmekden korkmaz herhalde daha 1 hafta sevgiliyken. Boyle şeylere, gozyaşlarina kanmayin ya. Emin ol sonra çocugunun oldugunu da ogrenicrksin. Yalniş anlaşilmasin boşanmiş olmak ya da çocugunun olmasi sorundur demiyorum. Ama boyle şeyde de kandirilmazki insan. Bunda kandiran insan başka şeylerde oyle bir uyuturki. En azindan 38 yaşinda birinin evli ola bilecegi ihtimalini dusunup ilk başlarda siz sormaliydiniz ya da araşdirmaliydiniz. Yirmi yaşlardaysan uzatma bile ilişkiyiMerhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Adam neden 40 yaşında haliyle daha önce evlenip boşanmış başka bir kadınla evlilik yoluna girmemiş sizce? Tam da bahsettiğiniz o toplumsal normların çarkı tek taraflı dönüyor ne yazık ki! Adam kendisine gelince 26 yaşında hiç evlenmemiş kızı istesin ..ama kendisi "kaybetmekten korktuğu için" tek ayak üstünde kırk yalan söylesin ? Konu sahibi arkadaş gerçeği öğrendiğinde keşke adamla yüzleşmeden " aşkım ben geçmişte şöyle bir birliktelik yaşadım aynı evde beraber yaşadık 6 ay sürdü..ama sonra karşımdaki adam şerefsizin teki çıktı ayrıldık " deseydi.Görürdüm o zaman adamın nekadar aşık olduğunuAma öyle olmuyor maalesef bende bundna bahsediyorum.. Evlendiğinde de öğrenebilirdi. O zaman kalkıp boşanma davası mı açacaktı..
kötü olan saklaması.. güvensizlik yaratması..
Buna itirazım yok.. Ama ilişkideki tutumda önemli..
şakasını yapmış olması bile aslında istemediğini gösteriyor..
Kısacası çift taraflı bir güven meselesi, güven vermemiş ve söylememiş..
Söylememesi güvensizlik oluşturmuş..
Bunların hepsinin temelinde toplumsal normlara yarattığı durum diyorum…
Bence söylememesi normal..
Boşanmış deyince neden boşandıdan ziyade, süreç nasıl oldu da boşanmaya gittiye geliyor.. Boşandı ise var bi kusuruya geliyor ve güven kırıcı oluyor..
Emin olun daha önceki görüşmelerinde söylemiştir ve red cevabı almış, kınanmış ve güvenini yitirmiş olabilir..
Bir kaç sene önce olsa haklı olabilirsiniz ama 20 uıl önce boşanmış işe emin olun kendini evlenmiş gibi hissetmiyordur ve gerçekten sizi kaybetmemek için yapmıştır..
Yaptığı doğru değil, ama toplumun ona yaşattığı travma da doğru değil.. Mesele bu bence ve belki sizde boşanmış olduğunu bilseydiniz görüşmeyecektiniz.. Mevzu bu kadar basit..
Yalan. Kadına eziyet etti, sahip çıkmadı. Bu askere gidince köyde o kadını ailesi çiğ çiğ yedi, o da kaçtı gitti geldiği yere can havliyle. 18 yaşında çocuk, kendi evlenmiş bir çocuk ile. Ne olacaktı ya?boşanmış olmaktan dolayı saklamış eski evliliğimde yemin ederin benim bi günahım yoktu dedi. kadın bu askere gidince terk etmiş onu köyde yapamam demiş istanbula dönmüş. Boşandığımı anlatırsam sana terk edersin beni sonuçta sen hiç evlilik yapmadın istemezsin beni diye düşündüm dedi.
Aramda 12 yaş bulunan bir erkek. Ve de 1.5- yıllık bir ilişkide önce adamın pedofili mi acaba diye bayağ bir sorgulardım. Neden bu kadar kendinden küçük birine ilgi?? Bir şeyi mi maskeliyor?? Evlenip boşanmış kısmına gelen kadar ablacım. Tek boşanmamı acaba derdim??. Yani 38 yaşına kadar bunu madem niye almamışlar derdim derdim de derdimMerhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
18 yaşında boşanmışmı yani bence kızla bişeyler yaşadı adını temizlemek için evlendirdiler 18 yaşında kim evlendirir oğlunu kolay kolayMerhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?