• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Yalan. Kadına eziyet etti, sahip çıkmadı. Bu askere gidince köyde o kadını ailesi çiğ çiğ yedi, o da kaçtı gitti geldiği yere can havliyle. 18 yaşında çocuk, kendi evlenmiş bir çocuk ile. Ne olacaktı ya?
Ay öyle deme ..kesin kızın bir eli balda bir eli tereyağındadır da nankör çıkmıştır.Geçmişte evlenip boşandığını bile söylemeyen adamın her sözüne inanırım ben ..kesin adamın dediği gibi olmuştur 😒

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Başta söylemesi lazımdı. 1,5 yılda bunu saklaması benim güvenimi zedelerdi. Devam etmezdim. Sizin seçme hakkınızı elinizden almış. Ne kadar saçma olsa da boşanmış biriyle devam etmek istemezseniz sizin seçebilme şansınız olmalı.

Bu bence kandırmaya giriyor. Bugün bu konuda yalan söylemeye cesaret eden yarın neler yapar emin değilim

Boşanmış kadın ve erkeğe toplumdaki önyargı yüzünden
Halbuki kadın için de erkek için de normal olduğu artık kabul edilse

Seneler önce olmuş bitmiş kısa süreli bir evlilik çocuğu yoksa , ilişkim iyiyse , mutluysam , seviyorsam takılmazdım sanırım

Ama tercih sizin

Tabi burada hiç mi bir şey söylemedi yoksa daha önce hiç evlenmedim mi dedi o da önemli

18-19 yaşında evlenmiş 6 ay evli kalmış sonrada askere gidince eşi bunu terk etmiş

Hangi kadın 6 aylık eşini terkeder 😀 inanmayın böyle şeylere. Bir de ‘aldattı beni’ - ‘aileme de saygısızdı’ desin de tam olsun.

Sevgiliniz bir yalancı bunu kabul edin.

Daha önce evlilik yapması saklanacak bir olay değil hele de 1.5 yıl sevgili olmuşsunuz. Tamam tanışır tanışmaz ben de boşandım demesin. Ama ilk bir ay içinde denilmeli. Kadın da boşandıysa demeli. Kusura bakmayın ama adam sizi ciddiye almıyor.Eski sevgililer söylenmeyebilir ama eski eşler söylenmek zorunda.

Sevgilinizin 38 yaşında olduğuna da inanmayın. 45 falandır. 18 yaşında evlenen kadın var da erkek çok çok az. Babam 1956 lı askeri personel o bile 25 de evlenmiş.düşünün.

Ayrıca demek ki kendi bekar olsa asla boşanmış bir kadınla olmazmış tersini düşünün.

38 yaşındaki bir adamın ilk defa sizinle mi evlilik hayali kurduğunu sandınız gerçekten?

Ne demek ya bu? 1.5 yıldır tanıdıgı kişinin soylediklerine inanmak mıydı sucu? 38 yasında hiç evlenmemiş erkek hiç mi yok? İnanması güvenmesi onun sucu mu şimdi? Ya alşah askına her seyde kadın kadını suclu cıkarıyor

boşanmış olmaktan dolayı saklamış eski evliliğimde yemin ederin benim bi günahım yoktu dedi. kadın bu askere gidince terk etmiş onu köyde yapamam demiş istanbula dönmüş. Boşandığımı anlatırsam sana terk edersin beni sonuçta sen hiç evlilik yapmadın istemezsin beni diye düşündüm dedi.

18 yasında evliliği teyit ettir bi bence...Belgesini göstersin...Bu konuda da eksik veya yalan var mı acaba öğren...aile kütüğü göstersin cocuk var mı yok mu artık gözümle gormek istiyorum de.

Bi de garip olan 18 yasında evlenip 20 yıl bekar kalmak...Bu adamı biraz tanımaya çalış, geçmişini

Bir kere bu kadar yaş farkı olan biriyle neden birliktesiniz?arada ki bu fark yıllar içinde sizi zorlar.baskı ve kıskançlığa büyük ihtimalle neden olur.en başta söylemese bile isler ciddiye binince mutlaka size söylemeliydi.Bu konuda samimi bulamadım.geçmiş yaşanmış tecrübelerdir bunlar da onun tavır ve davranışlarını etkiler mutlaka.Karar sizin

Ne demek ya bu? 1.5 yıldır tanıdıgı kişinin soylediklerine inanmak mıydı sucu? 38 yasında hiç evlenmemiş erkek hiç mi yok? İnanması güvenmesi onun sucu mu şimdi? Ya alşah askına her seyde kadın kadını suclu cıkarıyor
Şimdi anladım. Üzülmekte haklısınız ama burda sizin bir suçunuz yok. Güvenmek değil güvenilir biri olmamak koca bir hata.
Yukarıda yazdığım cevap.
🍁Biz kadınlar çok masum düşünüyoruz (ve bu kesinlikle suç değil) ama kendimizi koruyacak kadar uyanık olmak zorundayız. 😕

Yukarıda yazdığım cevap.
🍁Biz kadınlar çok masum düşünüyoruz (ve bu kesinlikle suç değil) ama kendimizi koruyacak kadar uyanık olmak zorundayız. 😕

İyi de soylenilen her seye acaba mı gozuyle bakarak yasanmaz bu dunyada, birilerine de guveneceksin sonucta...burda kadının sucu yok

En kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.
Dram Queen yapmaya gerek yok. Bir de bayil istersen Feriha.. Adam baştan söylese idi boşandığıni kabul etmeyecekmiydin... Ayrıca yalan bir kere söylenmez devamı vardır geçmisi de vardır yani ilk yalanı değildir. Ayrılirsin umarım bacım

Bu öyle geçiştirelecek, aman bir ara söylerim denecek bir şey değil;kaldı ki 1,5 yıl olmuş, bence söylememesi büyük mesele. Sorun evlenip boşanması değil ki, böyle bir gerçeği gizlemesi. Ayrıca üstüme vazife değil, reşit bir bireysiniz;ama bu kadar yaş farkı olan adamla neden birliktesiniz?

İyi de soylenilen her seye acaba mı gozuyle bakarak yasanmaz bu dunyada, birilerine de guveneceksin sonucta...burda kadının sucu yok
Yukarıda (sizin yaptığınızın tersine) nezaket çerçevesi içerisinde cevap verdim. Bir daha okuyun isterseniz. Ve bu defa gözünüzle beyniniz arasındaki bağlantıyı da bir kontrol edin.🌸

38 yaşında adamın hiç evlenmemiş olmasına tek lafıyla inanmanız saçma.

Sizi bu sebeple kaybedecegini düşünmesi de tuhaf. Şiddet, aldatma gibi ağır kusurlu olmasa niye korksun?

26 yaşındaymışsınız, 38 yaşındaki adamla neden?

Bu tip kart horozlar herşeyi yapıp yapıp kendi yaslarındaki kadınları düsüremezler cünkü ne halt oldugu bellidir. Tek care kendisinden rakamlarca kücük kızları ayartıp yalan söyleyerek her istedigini elde ederler.
Yalan söylemesinin yanında kart horozluguda ayrı dert sizin bu yaşlı amcayla muhatabınızda apayrı bi dert. Dert oglu dert.
Oturup ne yalanını sorgulayın nede düsünün. Anında yok edin.

evlenip ayrılmakta sorun yok ama 1. sene boyunca karşındaki kişiye sistematik olarak yalan söylemek büyük bir olay. kesin çocuğu da vardır diye düşünürdüm ben. söyleyebileceği yalanın bir sınırı yok gibi gelirdi.

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Belki çocuğuda vardır dikkat edin.

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Dogruyu soylemeliydi ne olursa olsun nasıl öğrendiniz neden boşanmış o önemli

Back
X