- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.726
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18-19 yaşında evlenmiş 6 ay evli kalmış sonrada askere gidince eşi bunu terk etmişAdam kaç yaşında evlenmişErkek arkadaşınız çocuk damatmış bu durumda
bu şekilde ani karar veren erkeklerin çok ayakları yere basmayan ,riskli davranışlara açık..aklı bir karış havada insanlar olduklarını düşünüyorum ..üstelik "gerçeği gizlemeye de eğilimli " bir adam.Bu sadece sizin bildiğiniz ortaya çıkardığınız gerçektir ...daha neler neler yaşamıştır sizin bilmediğiniz henüz öğrenmediğiniz diye düşündüm.
Evet işte aynı kafada düşünüyoruz sizinle. bende dedim en başında söylenmesi gereken bi mesele bu o zaman söyleseydin belki zorda olsa çok yıl geçmiş kısa sürmüş çocuk yok belki kabullenirdim. ama şimdi affetsem aklımda hep acabalar şüpheler olcak. ben kendim bi tesadüf sonucu öğrendim. o hep saklamış benden.Ayrıca bu kadar saklamış sizden. Şimdi yakalandı..
Eğer yakalanmak yerine size kendisi bak ben bu kadar zaman sana söyleyemedim ama böyle bir olay var deseydi olay daha başkaydı. Anladığım kadarıyla siz kendiniz öğrendiniz bu evliliği.
O 2 yillik surec icinde kendisi Subay oldugu icin surekli goreve cikip iletisim kuramiyordu. Dolayisiyla normal karsiliyordum. Zaten cok sevdigim icin boyle 1 sey aklima dahi gelmiyordu. Megersem baska sehirde 1 kadinla evli imis. Bunu da ben kendim ugraslar sonucu ogrendim. Yine o soylememisti yani.sizde karadenizli misiniz ? çocuk yok ona eminim resmi belgelerden öğrendim. sizinkide kötüymüş nasıl saklamış evli olduğunu bide hiç mi anlamadınız.ah bu erkekler..
Çok gururlu ve onurlu davranmışsınız gerçekten olması gerekeni yapmışsınız. şimdi mutlu musunuz evliliğinizde? benim güvenim kırıldı ya sanki kimseye bidaha güvenemicekmişim sevemicekmişim gibi geliyor banaO 2 yillik surec icinde kendisi Subay oldugu icin surekli goreve cikip iletisim kuramiyordu. Dolayisiyla normal karsiliyordum. Zaten cok sevdigim icin boyle 1 sey aklima dahi gelmiyordu. Megersem baska sehirde 1 kadinla evli imis. Bunu da ben kendim ugraslar sonucu ogrendim. Yine o soylememisti yani.
Boyle 1 davranisi asla affetmem. Affetmedim. Dedigim gibi hic 1 aciklama yapmasina dahi firsat vermeden sessizce ayrildim. 1 daha hic konusmadim. Soylemedim bile ayrildigimi. Oyle kendi kendine arayip yazip durdu. Ben daha sonraki yillarda evlendim. O zaman bile arada yaziyordu. Hatta hala mesaj yazar lakin benim icin hic 1 degeri yok.
Tam anlatamamışım kusura bakmayın ilk defa evlilik yaşayacak oda diye düşünürdüm demek istedim. nerden bileyim daha önce evlendiğini ah ahh....38 yaşındaki bir adamın ilk defa sizinle mi evlilik hayali kurduğunu sandınız gerçekten?
Hayir, bosandim. Allah'tan baska kimseye guvenim yoktur. Anneme guveniyorum ama sinirsiz degil cunku sonucta kardesim var, kula sonsuz guvenilmez.Çok gururlu ve onurlu davranmışsınız gerçekten olması gerekeni yapmışsınız. şimdi mutlu musunuz evliliğinizde? benim güvenim kırıldı ya sanki kimseye bidaha güvenemicekmişim sevemicekmişim gibi geliyor bana![]()
Boşanmış olmaktan mı ,neden boşandığı ortaya çıkmasın diye mi saklamış?En kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.
Eğer öğrenmeseydin de onun söyleyeceğini sanmıyorum.. Gizleyecekti yok sayacaktı belkide. Gerçekten seni kaybetmemek isteseydi saklamak yerine bak böyle birşey var benden duy derdi.Evet işte aynı kafada düşünüyoruz sizinle. bende dedim en başında söylenmesi gereken bi mesele bu o zaman söyleseydin belki zorda olsa çok yıl geçmiş kısa sürmüş çocuk yok belki kabullenirdim. ama şimdi affetsem aklımda hep acabalar şüpheler olcak. ben kendim bi tesadüf sonucu öğrendim. o hep saklamış benden.
boşanmış olmaktan dolayı saklamış eski evliliğimde yemin ederin benim bi günahım yoktu dedi. kadın bu askere gidince terk etmiş onu köyde yapamam demiş istanbula dönmüş. Boşandığımı anlatırsam sana terk edersin beni sonuçta sen hiç evlilik yapmadın istemezsin beni diye düşündüm dedi.Boşanmış olmaktan mı ,neden boşandığı ortaya çıkmasın diye mi saklamış?
Neden ağlıyor biliyor musunuz?eline kandıracagı,ezecegi ,diktatörlük yapacagı güzel duygular besleyen birini bulduğu için alıyor,daha önce elinden kaçanlardan olmayın diye.
Hakkınızda hayırlısı olsun..keşke söyleseymiş en başından .Ben daha önce evlenmesine takılmazdım ama söylememesi ve küçük yaşta kaçma gibi riskli bir davranışa girecek yapıda olması bana güven vermezdi .."aklına eseni yapan" bir adam canlanıyor çünkü zihnimde..18-19 yaşında evlenmiş 6 ay evli kalmış sonrada askere gidince eşi bunu terk etmiş
aynen öyle tekrar güvenebileceğimi gerçekten düşünemiyorum. yarın öbür gün neler saklar bunu yapan..Eğer öğrenmeseydin de onun söyleyeceğini sanmıyorum.. Gizleyecekti yok sayacaktı belkide. Gerçekten seni kaybetmemek isteseydi saklamak yerine bak böyle birşey var benden duy derdi.
Tabi karar senin ama ortadaki büyük bir şeyi saklamak oluyor.
Bu kadar uzun sure yalan soyleyen biri yalan konusunda tecrubeli demek, bence devam etmeyinboşanmış olmaktan dolayı saklamış eski evliliğimde yemin ederin benim bi günahım yoktu dedi. kadın bu askere gidince terk etmiş onu köyde yapamam demiş istanbula dönmüş. Boşandığımı anlatırsam sana terk edersin beni sonuçta sen hiç evlilik yapmadın istemezsin beni diye düşündüm dedi.
Bence söylememesi normal..Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
İnsan ilk 3/5 hafta söylemez belki ..ama konusu açılmasına rağmen söylememeye de devam etmiş. Üstelik ailelerin tanışma aşamasına gelmesine rağmen kızcağız tesadüfen adamın dışındaki bir kaynaktan öğrenmiş.Ben bu adamın konu sahibi geçmişte boşanmış olsa..ya da erkek arkadaşı ile birlikte olduğunu bu adama söylese "ne olmuş ben de evlenip boşanmış birisiyim " yanıtını alacağını veya ilişkisinin devam edeceğini sanmıyorum.Bence söylememesi normal..
Boşanmış deyince neden boşandıdan ziyade, süreç nasıl oldu da boşanmaya gittiye geliyor.. Boşandı ise var bi kusuruya geliyor ve güven kırıcı oluyor..
Emin olun daha önceki görüşmelerinde söylemiştir ve red cevabı almış, kınanmış ve güvenini yitirmiş olabilir..
Bir kaç sene önce olsa haklı olabilirsiniz ama 20 uıl önce boşanmış işe emin olun kendini evlenmiş gibi hissetmiyordur ve gerçekten sizi kaybetmemek için yapmıştır..
Yaptığı doğru değil, ama toplumun ona yaşattığı travma da doğru değil.. Mesele bu bence ve belki sizde boşanmış olduğunu bilseydiniz görüşmeyecektiniz.. Mevzu bu kadar basit..
aynen öyle tekrar güvenebileceğimi gerçekten düşünemiyorum. yarın öbür gün neler saklar bunu yapanEğer öğrenmeseydin de onun söyleyeceğini sanmıyorum.. Gizleyecekti yok sayacaktı belkide. Gerçekten seni kaybetmemek isteseydi saklamak yerine bak böyle birşey var benden duy derdi.
Tabi karar senin ama ortadaki büyük bir şeyi saklamak oluyor.
EveBence söylememesi normal..
Boşanmış deyince neden boşandıdan ziyade, süreç nasıl oldu da boşanmaya gittiye geliyor.. Boşandı ise var bi kusuruya geliyor ve güven kırıcı oluyor..
Emin olun daha önceki görüşmelerinde söylemiştir ve red cevabı almış, kınanmış ve güvenini yitirmiş olabilir..
Bir kaç sene önce olsa haklı olabilirsiniz ama 20 uıl önce boşanmış işe emin olun kendini evlenmiş gibi hissetmiyordur ve gerçekten sizi kaybetmemek için yapmıştır..
Yaptığı doğru değil, ama toplumun ona yaşattığı travma da doğru değil.. Mesele bu bence ve belki sizde boşanmış olduğunu bilseydiniz görüşmeyecektiniz.. Mevzu bu kadar basit..
İnsan ilk 3/5 hafta söylemez belki ..ama konusu açılmasına rağmen söylememeye de devam etmiş. Üstelik ailelerin tanışma aşamasına gelmesine rağmen kızcağız tesadüfen adamın dışındaki bir kaynaktan öğrenmiş.Ben bu adamın konu sahibi geçmişte boşanmış olsa..ya da erkek arkadaşı ile birlikte olduğunu bu adama söylese "ne olmuş ben de evlenip boşanmış birisiyim "
aynen öyle bu kadar zaman söyleyememesini kabullenemiyorum.3-5 gün değil 1 ay değil 1.5 sene saklamak ne. evet toplum baskısı olabilir çekinebilirde. ama kaybetmek pahasına olsada sevgiye dürüst başlamak gerekmez mi ilk başta söyleyip kabul eder eder. etmezse zaten kendi bilir diye düşünmeliydi. onın yerine kendimi koyuyorum ilk gün söylerdim benden duysun diye kabul edecekse böyle kabul etsin sonra sorun etmesin diyeİnsan ilk 3/5 hafta söylemez belki ..ama konusu açılmasına rağmen söylememeye de devam etmiş. Üstelik ailelerin tanışma aşamasına gelmesine rağmen kızcağız tesadüfen adamın dışındaki bir kaynaktan öğrenmiş.Ben bu adamın konu sahibi geçmişte boşanmış olsa..ya da erkek arkadaşı ile birlikte olduğunu bu adama söylese "ne olmuş ben de evlenip boşanmış birisiyim " yanıtını alacağını veya ilişkisinin devam edeceğini sanmıyorum.
Ama öyle olmuyor maalesef bende bundna bahsediyorum.. Evlendiğinde de öğrenebilirdi. O zaman kalkıp boşanma davası mı açacaktı..İnsan ilk 3/5 hafta söylemez belki ..ama konusu açılmasına rağmen söylememeye de devam etmiş. Üstelik ailelerin tanışma aşamasına gelmesine rağmen kızcağız tesadüfen adamın dışındaki bir kaynaktan öğrenmiş.Ben bu adamın konu sahibi geçmişte boşanmış olsa..ya da erkek arkadaşı ile birlikte olduğunu bu adama söylese "ne olmuş ben de evlenip boşanmış birisiyim " yanıtını alacağını veya ilişkisinin devam edeceğini sanmıyorum.
Şimdi anladım. Üzülmekte haklısınız ama burda sizin bir suçunuz yok. Güvenmek değil güvenilir biri olmamak koca bir hata.Tam anlatamamışım kusura bakmayın ilk defa evlilik yaşayacak oda diye düşünürdüm demek istedim. nerden bileyim daha önce evlendiğini ah ahh....