- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
E devletten bakın nüfusa...açık açık sana güvenmiyorum e devletten göster diyeceksiniz.bakalim adına kayıtlı çocuk var mi?ben çocuğun da vardır belki saklıyorsundur nereden bilicem dedim.o evliliğim 6 ay sürdü istanbuldan, ordunun köyüne yanı memleketine kaçarak gitmişler karısıda köyde yaşamaya alışamamış. ben 1 senelik askere gittiğimde beni terk etti dedi. askerden dönüncede boşanma davası açmış ama eski karısı gelmemiş 1.5 senede dava sürmüş.
Benim sevgili hemcinslerim niye bu kadar saf herşeye inanıyor adamların ağzının içine bayıla bayıla düşüyor... yani şöyle tekmeyi vurdum diyeni görmek istiyorum artıkEn kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.
Ben korkarım bole ınsandan .Sende korkMerhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
gösterdi çocuk gözükmüyor. hatta dün yine yazmış bana zaman ayır sana kanıtlıcam başka gizlediğim hiç bişey olmadığını cevap bile yazmadım.E devletten bakın nüfusa...açık açık sana güvenmiyorum e devletten göster diyeceksiniz.bakalim adına kayıtlı çocuk var mi?
Bir de 20 senen önce kaçarak evlenen kız...Hangi kadın 6 aylık eşini terkederinanmayın böyle şeylere. Bir de ‘aldattı beni’ - ‘aileme de saygısızdı’ desin de tam olsun.
Sevgiliniz bir yalancı bunu kabul edin.
Daha önce evlilik yapması saklanacak bir olay değil hele de 1.5 yıl sevgili olmuşsunuz. Tamam tanışır tanışmaz ben de boşandım demesin. Ama ilk bir ay içinde denilmeli. Kadın da boşandıysa demeli. Kusura bakmayın ama adam sizi ciddiye almıyor.Eski sevgililer söylenmeyebilir ama eski eşler söylenmek zorunda.
Sevgilinizin 38 yaşında olduğuna da inanmayın. 45 falandır. 18 yaşında evlenen kadın var da erkek çok çok az. Babam 1956 lı askeri personel o bile 25 de evlenmiş.düşünün.
Ayrıca demek ki kendi bekar olsa asla boşanmış bir kadınla olmazmış tersini düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?