1.5 yıllık sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

Köyde yaşamaya alışamadığı için mi askerdeki kocasını terketmiş yani bu açıklamasına tam anlam veremedim.
Başlarda saklamasını hatta inkar etmesini bile anlayabilirim ama iş ciddiye bindikten sonra böyle devam etmesi kandırmaktır, aldatmacadır maalesef
Bir noktada tüm cesaretini toplayarak, karşılıklı sevginize güvenerek, sakin bir yerde oturup sizin elinizden tutup her şeyi anlatması gerekirdi.

Son düzenleme:
Kızlar yeni konusunda demiş adam ilkokul mezunu imiş 40 yaşındaymış daha önce ayrılmış 8 kardeşi varmış, konu sahibinin ailesi de karşı çıkıyormuş (haliyle) ama bizim saf konu sahibi bu amca ile çok mutluymuş , evlen de gör mü diyelim

Amca kandırıyor bunu, evlense bi seneye boşanır artık amcamız bir değil 2 karım kaçtı der yeni çıtırına, amcam akıllı da kendi yaşıtlarını elde edemez bulmuş küçük safı kandır babam pardon amcam kandır :)

Ayrıca konu sahibi de amca gibi yalana başvurmuş bu konu onun değil onun gibi 26 yaşında olup 40 yaşında kart horozla çıkan arkadaşınınmış, aslında uyumlular yalan konusunda müstakbel kocişiyle konu sahibi :)

Ben olur diyorum

İlk başlarda söyleyemediği için bir daha da söyleyememiş. Zaten 20 yıl önceymiş.

E devletten bakın nüfusa...açık açık sana güvenmiyorum e devletten göster diyeceksiniz.bakalim adına kayıtlı çocuk var mi?

Kendinden 14 yaş büyük biri ile işin ne? Çuvala mı girdi çıtır erkekler? Düşünsene 10 yıl sonra sen 36 iken hala genç ve güzel olacaksın fakat o 50 yaşında olacak. Çoktan büzüşmüş olacak. Yanına bile yakıştırmayacaksın. Yaşın daha çok küçük acele etme zaten yalan söyleme huyu da hiç değişmeyecek.

Benim sevgili hemcinslerim niye bu kadar saf herşeye inanıyor adamların ağzının içine bayıla bayıla düşüyor... yani şöyle tekmeyi vurdum diyeni görmek istiyorum artık

Ben korkarım bole ınsandan .Sende kork

E devletten bakın nüfusa...açık açık sana güvenmiyorum e devletten göster diyeceksiniz.bakalim adına kayıtlı çocuk var mi?
gösterdi çocuk gözükmüyor. hatta dün yine yazmış bana zaman ayır sana kanıtlıcam başka gizlediğim hiç bişey olmadığını cevap bile yazmadım.

Bide sürekli sen kaybetme korkusu ne bilmiyorsun diyor. Vicdan mı yaptıyor anlamadım. Ne olursa olsun dürüst olcaktın dedim bende kaybetceksende adam gibi başta kaybetçektin

Kadın olsa hadi derim ülkede ki boşanmış kadın algısına karşı kendini korumaya almış. Ama bir adam neden saklar? Kesin kusurlu bir boşanma ardını araştırmalısın.

Çocuk yoksa bence adam evlendiğini bile unutmuş olabilir. Ben bir art niyet sezmedim açıkçası.

Dün de böyle bir konu gördüm, çok az erkek 26 yaşındayken 40 yaşındaki kadına bakarken kızlar neden bu kadar kart horozlara hevesli? O yaş grubunun ekşi sözlükte kendi yaşıtı kadınlar için yazdıklarını görseniz, sevgiliniz hakkında böyle düşünmezdiniz... Ben de sizden birkaç yaş küçüğüm ve anlam veremiyorum, genç erkekler dururken 40 yaşındaki birisi niye?

Bir de 20 senen önce kaçarak evlenen kız...

Umarim 3 gun sonra da cocugu oldugunu ogrenmezsin..
Eski bir evlilik veya sahip olunan cocuk degil problem,bunun soylenmemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…