Ay öyle deme ..kesin kızın bir eli balda bir eli tereyağındadır da nankör çıkmıştır.Geçmişte evlenip boşandığını bile söylemeyen adamın her sözüne inanırım ben ..kesin adamın dediği gibi olmuşturYalan. Kadına eziyet etti, sahip çıkmadı. Bu askere gidince köyde o kadını ailesi çiğ çiğ yedi, o da kaçtı gitti geldiği yere can havliyle. 18 yaşında çocuk, kendi evlenmiş bir çocuk ile. Ne olacaktı ya?
Başta söylemesi lazımdı. 1,5 yılda bunu saklaması benim güvenimi zedelerdi. Devam etmezdim. Sizin seçme hakkınızı elinizden almış. Ne kadar saçma olsa da boşanmış biriyle devam etmek istemezseniz sizin seçebilme şansınız olmalı.Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
18-19 yaşında evlenmiş 6 ay evli kalmış sonrada askere gidince eşi bunu terk etmiş
38 yaşındaki bir adamın ilk defa sizinle mi evlilik hayali kurduğunu sandınız gerçekten?
boşanmış olmaktan dolayı saklamış eski evliliğimde yemin ederin benim bi günahım yoktu dedi. kadın bu askere gidince terk etmiş onu köyde yapamam demiş istanbula dönmüş. Boşandığımı anlatırsam sana terk edersin beni sonuçta sen hiç evlilik yapmadın istemezsin beni diye düşündüm dedi.
Ne demek ya bu? 1.5 yıldır tanıdıgı kişinin soylediklerine inanmak mıydı sucu? 38 yasında hiç evlenmemiş erkek hiç mi yok? İnanması güvenmesi onun sucu mu şimdi? Ya alşah askına her seyde kadın kadını suclu cıkarıyor
Yukarıda yazdığım cevap.Şimdi anladım. Üzülmekte haklısınız ama burda sizin bir suçunuz yok. Güvenmek değil güvenilir biri olmamak koca bir hata.
Yukarıda yazdığım cevap.
Biz kadınlar çok masum düşünüyoruz (ve bu kesinlikle suç değil) ama kendimizi koruyacak kadar uyanık olmak zorundayız.
Dram Queen yapmaya gerek yok. Bir de bayil istersen Feriha.. Adam baştan söylese idi boşandığıni kabul etmeyecekmiydin... Ayrıca yalan bir kere söylenmez devamı vardır geçmisi de vardır yani ilk yalanı değildir. Ayrılirsin umarım bacımEn kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.
Yukarıda (sizin yaptığınızın tersine) nezaket çerçevesi içerisinde cevap verdim. Bir daha okuyun isterseniz. Ve bu defa gözünüzle beyniniz arasındaki bağlantıyı da bir kontrol edin.İyi de soylenilen her seye acaba mı gozuyle bakarak yasanmaz bu dunyada, birilerine de guveneceksin sonucta...burda kadının sucu yok
Yukarıda (sizin yaptığınızın tersine) nezaket çerçevesi içerisinde cevap verdim. Bir daha okuyun isterseniz. Ve bu defa gözünüzle beyniniz arasındaki bağlantıyı da bir kontrol edin.
Belki çocuğuda vardır dikkat edin.Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Dogruyu soylemeliydi ne olursa olsun nasıl öğrendiniz neden boşanmış o önemliMerhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?