bir ara bana saygıyı öğretmenizi isticem sizden..ama şu an istemiyorum,canım istediği zaman öğretirsiniz olurmu? .!
bana kimse tek mesajla gereken cevabı veremez,vermedi de..siz kendinizi kandırıyorsunuz öyle görmek istiyorsunuz!:)
evet eşimle inanılmaz bir uyum içindeyiz,sizi rahatsız eden bu ise tamam o zaman bir daha söyliyim..
eşimle inanılmaz bir uyum içindeyiz!
Burada zira , hiç tanımadığımız bir kimsenin eşiyle olan mutluluğunu kıskanabilecek kimse olduğunu zannetmiyorum. Ancak saygısız uslupla, yardım adı altında kendi egosu tarafından konuşan insanların, bu tür hassas konularda bencil yorumlar yapması hoş olmuyor.
Anlayanlar da anladı zaten. Yoksa elbette herkes eşiyle mutlu olsun, elbette hiç bir konuda hiç bir sorun yaşamasın. Eşiyle sorun yaşayan bir insanın mutsuzluğundan ben ne gibi bir kazanç çıkarabilirim kendime. ya da tam tersi mutluluğu beni ne diye üzsün?
Son olarak e tabi o da haklı, herkes bir değil diyor kendince, o arkadaşımız da böyle kabul etmek lazım lazım değil mi ya?
Hadi dolansın bakalım , girmem deyip deyip girsin konuya, yazsın. Ne de olsa işi eğlenceye dökmüş ne yapalım!
arkadaşlarım özelden uyarıyor sana bişiler yazmışlar diye ve bende girip bakıyorum...yoksa ben 7/24 acaba şimdi ne diyorlar diye düşünmüyorum rahat olun,konuyu unutmuş bile oluyorum çoğu zaman..söz hakkı doğuyor o yüzden girip yanıtımı verip kapatıyorum.....
yoksa hiçte meraklı değilim ayrı kulvarlarda yarıştığım insanlarla muhatap olmaya...bilmem anlatabiliyormuyum!?
burası her düşünceye her fikre açık bir platform,kaldıramayacağınız size ağır gelen insanları engellersiniz olur biter...
relax! :)
Elossa
cikyorsun bi daha girmem diyorsun ama dayanamiyorsun yorumlarin yorumlaniyor cünkü :))
yok hayatım ya,ben yazıp çıkıyorum bi süre sonra arkadaşlarımdan konuyu takip edenler bana özelden haber veriyor sana yazdı biri yine diye:))
bende mecbur geliyorum..ahh bu merakkk insanı öldürür:)))))
ama bu sana cevabım yeni sekmede açık kalmış kendim gördüm yani,tamamen benim suçumm sorry:)))
insanlar alışık değil böyle açık sözlü insanlara..
herkesi kendileri gibi görmek istiyorlar..içe kapanık,antisosyal,düşüncelerini yada hissettiklerini o an söylememe hastalığı var bu gibi kişilerde..ondan sonrada böyle benim gibi biri çıkıpta hayatından örnek verince hemen gardını alıyorlar,tü kaka oluyoruz:))) hemcinslerinin sex hayatının mükemmel gidiyor olması onlara rahatsızlık veriyor içten içe,ama bunu direk söyleyemedikleri için çamur at izi kalsın ilkesiyle devam ediyorlar,sonra yanlarına bikaç yandaş daha gelince güçlü olduklarını savunuyorlar daha doğrusu zannediyorlar! :) seyirciye oynuyorlar işte böyle:)
ama ben iyi eğlendim,aslında amacım tamamen konu sahibine yardımcı olmaktı,belki bende kendimden bişiler katarım diye ama hemen nispet yaptığıma çevirdiler işi...haftada 4 kez bazen 5 kez sex yaşayan herkesi(eşiyle) asmak lazım sanırım başka türlü rahat edemicekler...şimdi bunu yazdım biri daha çıkar nispet der!
eğer öyle algılıyorlarsa doğrudur nispet yapmışımdır ne diyim! :)
Arkadaşlar, konuya bir daha girmeyeceğim deyip de kendi kendine durmadan girip bakıp da durmadan bişey yazanlar var:)
eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize öyle ise..kimsenin yazdıkları göze batmıyor ben bişi yazınca göze batıyor bende bunu anlamıyorum.!:)
neyse ben bu konudan ilelebet çıkıyorum isteyen istediğini yazar umrumda bile değil!
herkesi kendileri gibi görmek istiyorlar..içe kapanık,antisosyal,düşüncelerini yada hissettiklerini o an söylememe hastalığı var bu gibi kişilerde..ondan sonrada böyle benim gibi biri çıkıpta hayatından örnek verince hemen gardını alıyorlar,tü kaka oluyoruz:))) hemcinslerinin sex hayatının mükemmel gidiyor olması onlara rahatsızlık veriyor içten içe,ama bunu direk söyleyemedikleri için çamur at izi kalsın ilkesiyle devam ediyorlar,sonra yanlarına bikaç yandaş daha gelince güçlü olduklarını savunuyorlar daha doğrusu zannediyorlar! :) seyirciye oynuyorlar işte böyle:)
ama ben iyi eğlendim,aslında amacım tamamen konu sahibine yardımcı olmaktı,belki bende kendimden bişiler katarım diye ama hemen nispet yaptığıma çevirdiler işi...haftada 4 kez bazen 5 kez sex yaşayan herkesi(eşiyle) asmak lazım sanırım başka türlü rahat edemicekler...şimdi bunu yazdım biri daha çıkar nispet der!
eğer öyle algılıyorlarsa doğrudur nispet yapmışımdır ne diyim! :)
kesinlikle katılıyorum burda arkadaşın bakımını kokusunu yargılamanın bi manası yok bakımlı olmak yatağa güzel biçimde girmek önemli ama belki arkadaşımızdan daha az özen gösteren birinin cinsel hayatı yolundadır aslına bakarsanız bunlar kıstas değil burda baş rolu erkeğin istek yada isteksizliği oynuyor yani burada muhteşem kadın havalarına girmesin kimse bunlar libidoyla alakalı işler ....eğer erkek istekliyse karısının yatağa neyle yattığıyla kesinlikle ilgilenmez,sonuçta üzerinde ne varsa zaten çıkacak
sureklı forumdan ayrılıcam kım ne yazarsa yazsın umrumda bıle degıl dıyosunuz ama maşallah konu sahıbınden cok konu basındasınızgoze batma olayınız esım cınsellık konusunda pek yanasmıyor dıye yardım arayan arkadasa benım esımle hattanın 4 gunu beraberlık yasıyoruz 7 24 esım benımle cok ılgılıdır cunku ben yok sole seksıyım yok bolebastan cıkarıcıyım ıs kadında bıtıyor ben bole oldugum ıcın esımde yok eve gelmek ıcın can atıyor vs vs anlatımlarınızdan olmasın sakın?hepımızın anladıgı bısey var sız cok seksı cok ısvelı bır kadınsınız oyuzden haftada 4gun esınızle beraber oluyorsunuz hafta 1 yada 10gunde 1 beraberlık yasanıyosa kadında eksıklıkler vardır esıne cazıp gelemıyodur yanı olemı sız soledınız bunları?yanılıyosunuz kadın ıstedıgı kadar guzel ve bakımlı olsun ısvelı cılvelı olsun bazen olmadımı olmuyor adamda tık yoksa kımı ınsana haftada 1beraberlık yetıyor acıkcası haftanın 4gunu beraberlık yasanırsa ınsan cokta keyıf almaz hale gelir bunu 28 yasında bır bayan olarak soluyorum haftada 4kez beraberlık yasamayıda normal bısymıs gıbıde gostermeye calısmayın ALLAH askına haftada 4 kez kım esıyle beraber oluyodur guldurmeyın benı yenı evlıler dısında sızın gıbı ıstısnalar dısında
sızın yaptıgınız ailemden hıc ılgı sevgı goremıyorum dıyen bırısıne benım ailem bana sole ılgılıdır bole sevgılıdır dıye hava atmak gıbı bısey
walla arkadassim amacin nispet yapmak degilsede zorla nispet yaptirdilar bence,
ben mesajinizda nispet yapacak birsey anlamadim ama uzerine fazla gelindi bana göre...
canım rahat ol..seni anlayan anladı..
bence daha fazla bu konuyu okuyup cevap vererek canını sıkma
bencede.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?