1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

erkekleri anlamk güc galiba neden bole yapiyolarki veyada ne istiyolar beklentileri ne bi erkek olarak onn ihtiyaci varsa bayaninda ihtiyaci varidr kendini mutl etmesi için bir sebep olabilir erkegin beklentisini bilenler yazin lutfen cok merak ediyorum herkzede ayni dert

ben bekarım ama bu konuyla ilgili daha önce bir yazı okumuştum yardımcı olur mu bilmiyorum. şimdi o kelime yazılabiliyor mu bilmiyorum ama şöyle anlatayım bari :) erkekler evlenmeden önce ihtiyaçlarını kendi giderdikleri için banyoda ya da video izleyerek bir şeyler yapıyorlar ya. o zevke alıştıkları için erkekler bir kadınla birlikte olduğunda aldıkları zevk farklı olurmuş ilk yaptıkları daha zevkli olurmuş eğer sık yapıyorlarsa ve bunu tercih ederlermiş. bunu da bir psikoloğa ya da uzmana giderek çözebiliyorlarmış belki sizin eşiniz de böyledir karşınıza alın konuşun diğer yorumları okumadım belki konuşmuşsunuzdur da ama vazgeçmeyin daha yeni evlisiniz yazık sonuçta insanın doğası gereği ihtiyacı olan bir şey bu

amaaan valla bazan diyorum Allah erkeklere yardim etsincok isterler biktim yeter deniraz yaparlar normalmi...ya bu erkeklerde birsey var ya da biz kadinlar da
canim saka bir yana ben hic anormal bir durum gormedim...evlilikler farkli farkli...kiminde kadinlar istekli kiminde erkekler istekli olurmus...benim ablamda senin gibi sikayetci ayni ...bizdede ben isteksizim galiba...bilmiyorum ama yeni evliyken biraz SIK oluyor galiba bildigim...gerci iki yila da yaklasmis evliliginiz...yani balayiniz da gecmis..ben normal oldugunu dusunuyorum...isterseniz bu durumu esinizle seviyeli sekilde konusmayin deneyebilirsiniz...burdaki yorumlarin hepsi sadece tahmin niteliginde olabilir...nacizane benim fikrim bu canim...dilerim tez zamanda cozersiniz bu durumu bir sekil....

ben dede tam tersi....esim az beni acik gorse cinsellik uyaniyor....o yuzden yakinda evde carsaf giymeyi dusunuyorum
bu durum beni rahatsiz etti...cunku cocuklar buyuyor artik sanki resmi olmak istiyorum..bana da bir akil verin...bizimkinin cinsel durtuleri kuvvetli galiba konusa konusa artik frenlemeyi becerdi sukur kendini...cunku unutmuyorum tam uykumun yarisinda beni uyandirmisti....istedigini yapsam istemiyorum..yapmasam soguyacak...bu sekil bir kisir dönguye girmistik...erken bosal mada vardi...cok yipranmistim....epey bir isteksizlik oldu bende...neyse simdi bunlar halloldu ....ama ben isteksizim sizin gibi onu bastan cikartmiyorum normal mi bu...ama 11 yillik evliyim halim kalmiyor ki cocuklardan....:26::26::26::26::26::26:

al işte al buyur burdan yak allahımm biz kadınlara sabır! ben de aynı sorunu yaşıyorum istersen benim konuya da göz at

ilk evlendiğimizde bile haftada 2defa demişiniz bence en başta bile sorun varmış yeni evli bir çift için haftada 2kez bana tuhaf geldi
kendisiyle konuştunuz mu neden bu durum böyle diye sordunuz mu peki?

bu arada etrafımda güzel bulunan bakımlı, temiz bir bayanım. henüz çocuğumuz da yok.yorumlarınızı bekliyorum.

temiz derken canım , tucalet sonrası temizlik çok önemli. sen farketmesen bile ona gelen kötü kokular cinsel isteksizlik yapabilir. iğrenç gelebilir ama mutlaka tuvaletten sonra suyla taharet alman gerekir. yoksa temizlik dediğin herkes temiz , kimse partnerinin yanına çöpten çıkıp gelmiyor

tabi benim dediğim bi ihtimal, yoksa itham değil sözlerim yanlış anlaşılmasın

bende 1,5 yıllı evliyim ,
haftada 2 kere olması bana da çok normal gelmedi ama hormonal bi olgu olduğundan kişiden kişiye değişebilceğini düşünüyorum.

valla canim cok guldum ya hayat ne kadar değişik birileri ister birileri istemz cocuklar byuren zor olur evet bana biri daha soylemişti cocoklar varken olmuyo odaya girdimi giderecekmi diye tedirgin oluyosun demişti seni cok ii anliyorum canim hep bi bahane bulmalri galiba bizim canimizi sıkıyo mesela sen seşini öpmek istersin o kendini geri çeker opme diye yane olmus yanaktan öpunce yuzunmu bozuluyo sanki sarilirsin sarilma derler bunaldim derler o zamnda kadin kendini mutsuz hissediyo. onunda istekleri oluyo valla ben hiç bastan cikarma gibi bi yontem kullanmiyorum o zaten kendiliğinden olyo eger isterse bence sende istekli olmalisin bole dusunmektense senin halin suan daha iii canim

Burası eğlence yeri değil, en azından "Bir Derdim Var" topiği eğlencelik yazılar için değil.
Ne yazık ki insanlar bunu anlamamkta inatçı.
Sırf sizin topiciniz için demiyorum, birisi bir konu açıyor bir bakmışsınız ortalık panayır yerine dönmüş kimin derdiydi,neydi ne değildi hatırlayan kalmamış.
Elbette arada insanlar konudışı mesajlar atabiliyor,ne biliim espri yapılıyor,önceden tanışanlar birbirlerine laf atıyor selam veriyor vs ama bu iş çığrından çıkınca,konu amacından sapınca, bir de bunlar konu sahbinin iradesi ve isteği dışında gerçekleşince gerçekten hiç hoş olmuyor.
Derdini yazıyorsun, başka birisi gelip altına "istediğim eleştiriyi yapmakta özgürüm,istediğim örneği de veririm nasıl olsa hakaret etmiyorum, konuyla da bir şekilde bağlayabiliyorsam iyi" mantığıyla gereksiz şeyler yazabiliyor.
Kim kırılmış,kim üzülmüş, kim ne anlamış, kimsenin umrunda değil.Ama umrunda olmalı.3 kişi de bir araya gelse bir düzen bir kural olmalı insanlar da buna uymalı.Sanalmış değilmiş farketmemeli.

bence çok da anormal bir durum yok çünki iş dönüşü seni istiyorsa demek ki seni özlüyor,iş stresi burada çok önemli bir faktör.iş stresi kafasını verememesine sebep oluyor.çok fazla kafana takma eşinide bunaltma bence çok üstüne gidersen zor durumda kalmasına sebep olursun.

evet canim yaa yoksa bu kadar isteksiz degildim...aynen yaa cocuklar girdi girecek stres....dun mesela ben esime sirnastim odanin anahtari yoktu gelirler diye belli olmuyor bazan uyaniyorlar ciktim gittim esimin de anormal sesi deli etti benihizli nefes almasi falan...iste duyacaklar dedim baslamadan biraktim

yaa arkadaslar bizim kide calisiyor ama her aksam sulaniyor biktim yaa tamam sadece öpme olsa dokunma olsa isi oraya getirmek istiyor...boyum kadar oglum oldu bu yuzden esime yaklasmak bile istemiyrum...o kadar da calisiyor...sanki stresini böyle atmaya calisiyor ben de kukla degilim...gecen artik bunaldim yeter dedim....ben de insanim her seyde niye aklina cinsellik geliyior dedim..yaa enerji icecekleri iciyor yaa ondan mi ..........

sorunuza kısaca cevap vermek gerekirse; BU DURUM NORMAL DEĞİLDİR.
konuyla ilgili bir uzmanla görüşmeniz faydalı olacaktır.

Cinsel isteksizligi olan erkekler , ilgisiz olan erkekler, cok istekli olan erkekler ama tek suclu var kadinlar... Arkadasim kizmakta sonuna kadar haklisin, iki haftada bir cinsel uyari alan adam normal sen cilveli degilsin tenin uyumsuz cazibe desen sifir giyin kusan süslen bu mudur (!) Adam isteksiz ise kloepatra olsan viz gelir... ANLAYİS FARKLİ, KULTUR FARKLİ FELSEFE FARKLİ ANASİNİ SATİYİM...

Özür dilerim ama benim de öyle bir sorunum vardı, aynı anlattığınız gibi.. Sevgide hiç bir sorunum yoktu, beni sevdiğinden emindim ama bekarlıkta takıldığı dul bir kadına cinsel olarak bağlanmış kalmış evliliğinde de kopamamış olduğunu anladım. Eğer senden bir şeylerini gizliyorsa, takip et derim.

iyide ilk başlarda hafta da 2 gun dıyorsun sonra 15 gune cıktı dıyorsun bence bırazda bu sızın yatakta ki durumunuzdan kaynaklanıyor olmasın erkekler tek duze ilişkiyi sevmezler

bence senın yatakdakı duzenınle ılgılı erkeler tek düzeyli sexi sevmıyorlar bende yasadım ilk zamanlar bunu ama sonradan baktım kı sorun benım sex anlayısımla ılgılı ben de anlayısımı degiştirdim duzeldi su an haftada 3 gun birliktelik yasıyoruz bence sen de sex anlayısını bır gozden gecır o neler ıstıyor bır ararstır duzelır dıye dusunuyorum

arkadaşlar bizimde buna benzer bir sorunumuz var cinsel isteksizlik yok 2.5 yıllık evliyiz bunca zaman herşey yolundaydı ama son iki denemede eşim tam birleşme sırasında ereksiyon hali son buluyor uğraşıyoruz ama yok yeniden olmuyor o daçok üzüldü bende çok üzülüyorum ne yapmamız ne druna gitmemiz lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…