Tum yorumlari tek tek okudum , 4,5 yillik evli ve 2 cocuk annesiyim esimle konuyu acan arkadasin paylasigi sorunu evlendigim gunden beri yasiyorum.burada yazilan yazilmayan tum siklari denedim uyguladim.kaldiki maddi , manevi hic bir sorunumuz yok esimin isi vucut ve beyin olarakta stresli olmamakla beraber cinsellige vakit ayirmaya musait bir meslek ama adamda oyle bir istek yok senelerdir dusunuyorum ama bir anlam veremedim bir care bulamadim konustum , kavga etim , sakalastim , agladim , guldum hic biri fayda etmedi acikca herseyi ama herseyi sordum benimle ilgili yada bir baska sebep soyle dedim bileyim sonuc koca bir sifir simdi karar vermeye calisiyorum kabullenmelimiyim yoksa ... ben 27 yasinda genc bir bayanim dusunsenize hani acmadan solmaya mahkum olmak inanin tarifi imkansiz duygular icinde yasiyor insan tum dengesini etkiliyor tum sistemlerini bozuyor bu durum. bir bayan demiski sana karsi cok merhametli dir seni uzmuyordur evet esimde tipki boyle harika bir koca tam bir ev reisi ama inanin boyle olmasi bana yeter beni arzulamasada olur cinselligi istemesede olur demek hic de kolay degil...bilemiyorum bilemiyorum.
amaaan valla bazan diyorum Allah erkeklere yardim etsinArkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.
ben dede tam tersi....esim az beni acik gorse cinsellik uyaniyor....o yuzden yakinda evde carsaf giymeyi dusunuyorumerkekleri anlamk güc galiba neden bole yapiyolarki veyada ne istiyolar beklentileri ne bi erkek olarak onn ihtiyaci varsa bayaninda ihtiyaci varidr kendini mutl etmesi için bir sebep olabilir erkegin beklentisini bilenler yazin lutfen cok merak ediyorum herkzede ayni dert
bu arada etrafımda güzel bulunan bakımlı, temiz bir bayanım. henüz çocuğumuz da yok.yorumlarınızı bekliyorum.
ben dede tam tersi....esim az beni acik gorse cinsellik uyaniyor....o yuzden yakinda evde carsaf giymeyi dusunuyorum
bu durum beni rahatsiz etti...cunku cocuklar buyuyor artik sanki resmi olmak istiyorum..bana da bir akil verin...bizimkinin cinsel durtuleri kuvvetli galiba konusa konusa artik frenlemeyi becerdi sukur kendini...cunku unutmuyorum tam uykumun yarisinda beni uyandirmisti....istedigini yapsam istemiyorum..yapmasam soguyacak...bu sekil bir kisir dönguye girmistik...erken bosal mada vardi...cok yipranmistim....epey bir isteksizlik oldu bende...neyse simdi bunlar halloldu ....ama ben isteksizim sizin gibi onu bastan cikartmiyorum normal mi bu...ama 11 yillik evliyim halim kalmiyor ki cocuklardan....:26::26::26::26::26::26:
Arkadaşlar, konuya bir daha girmeyeceğim deyip de kendi kendine durmadan girip bakıp da durmadan bişey yazanlar var:)
Girmeyeceğim diyorsan ne diye giriyorsun. Yani utanmak yerine ' eğlendiğim için cevap veriyorum' demek de cabası ...
Yani ona da ancak bu cevap yakışırdı zaten.
evet canim yaa yoksa bu kadar isteksiz degildim...aynen yaa cocuklar girdi girecek stres....dun mesela ben esime sirnastim odanin anahtari yoktu gelirler diye belli olmuyor bazan uyaniyorlar ciktim gittim esimin de anormal sesi deli etti benivalla canim cok guldum ya hayat ne kadar değişik birileri ister birileri istemz cocuklar byuren zor olur evet bana biri daha soylemişti cocoklar varken olmuyo odaya girdimi giderecekmi diye tedirgin oluyosun demişti seni cok ii anliyorum canim hep bi bahane bulmalri galiba bizim canimizi sıkıyo mesela sen seşini öpmek istersin o kendini geri çeker opme diye yane olmus yanaktan öpunce yuzunmu bozuluyo sanki sarilirsin sarilma derler bunaldim derler o zamnda kadin kendini mutsuz hissediyo. onunda istekleri oluyo valla ben hiç bastan cikarma gibi bi yontem kullanmiyorum o zaten kendiliğinden olyo eger isterse bence sende istekli olmalisin bole dusunmektense senin halin suan daha iii canim
15 günde bir çok az.ve bu süreye ragmen senin istemenle oluyor sa ne gıcık.hep tek taraf olmazki .sırf ben istiyorum diye olacaksa hiç olmasın.ben öyle tat alamam.karşılıklı konuşun canım bunu içie atma.sonuçta o senin herşeyini paylaştıgın eşin.
Arkadaşlar 1,5 yıl oldu evleneli. eşim evlenmeden önce çok istekliydi ilişki konusunda. Bir evlenelim diye sabırsızlanıyordu. Evlenmeyi bekledik ilişkiye girmek için. Fakat evlendiğimiz ilk günlerde yani ilk 1-2 ay haftada ortalama 2 kere ilişkiye girdik fakat sonraki zamnlarda 15 günde 1 e düştü. Bu normal midir? ben ona göre daha istekliyim. işinde çok yorulmadığı halde yorgunum diyor bazen ya da tv izliyorum şu anda vs. gibi bahaneler buluyor. eşim bana karşı çok şevkatli bir insandır ama ortalama 15 günde bir istiyor. bazen onu da ben başlatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?