• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık evliyim.Eşimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

standartı yok,standartı var:))
ben fikrimi söylemiyim üstüme atlarlar bu defa:)

mesajlarını okudumda çok tatlısın yani bana sempatik geldi bilemiyeceğim :13:
niye atlasınlar..
bende evlilik geçirdim ama bana bu iş kişilere şartlara göre değişir gibi geldi.
başkalarıyla kıyaslamak yanlış sanki
yani ben çok ateşliyken (tabiri caizse) başkası mesela 1 haftada ancak ister

mesajlarını okudumda çok tatlısın yani bana sempatik geldi bilemiyeceğim :13:
niye atlasınlar..
bende evlilik geçirdim ama bana bu iş kişilere şartlara göre değişir gibi geldi.
başkalarıyla kıyaslamak yanlış sanki
yani ben çok ateşliyken (tabiri caizse) başkası mesela 1 haftada ancak ister

Teşekkür ederim canım:))
ya tabiki etkenler yaşam tarzı yetişme tarzı bulunulan ortam ve o anki hisler tetikler...
yani çok içine kapanık yetişmiş bir bayan ile dışa dönük ruhu serbest bi kadının yatak odalarındaki hayatları birbirinden apayrıdır..
bence.!:)

ben bana yazdiniz demedim aa ne alaka
cok tuhaf o yuzden merak ettim
konu sahibinin konusu olmaktan cikip sizin sov arenaniza donusmu ortalik neyse devam devam :6:

Teşekkür ederim canım:))
ya tabiki etkenler yaşam tarzı yetişme tarzı bulunulan ortam ve o anki hisler tetikler...
yani çok içine kapanık yetişmiş bir bayan ile dışa dönük ruhu serbest bi kadının yatak odalarındaki hayatları birbirinden apayrıdır..
bence.!:)

rica ederim..:42:

yani onu demek istedim..

birilerine bakarak vay onlar çok yapıyor biz az .yada biz çok yapıyoruz onlar az vah vah

nasıl olurki herkesin farklıdır .o yüzden sordum standardımı var diye.

kendi görüşüm kimse üstüne almasın

ben bana yazdiniz demedim aa ne alaka
cok tuhaf o yuzden merak ettim
konu sahibinin konusu olmaktan cikip sizin sov arenaniza donusmu ortalik neyse devam devam :6:

eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize öyle ise..kimsenin yazdıkları göze batmıyor ben bişi yazınca göze batıyor bende bunu anlamıyorum.!:)
neyse ben bu konudan ilelebet çıkıyorum isteyen istediğini yazar umrumda bile değil!

rica ederim..:42:

yani onu demek istedim..

birilerine bakarak vay onlar çok yapıyor biz az .yada biz çok yapıyoruz onlar az vah vah

nasıl olurki herkesin farklıdır .o yüzden sordum standardımı var diye.

kendi görüşüm kimse üstüne almasın

canım tabiiki herkesin ki farklıdır ama ne kadar farklı olsada ilk senelerde eşlerin bu kadar uzun süre ayrı kalmaları hiç normal değilki:50:

eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize öyle ise..kimsenin yazdıkları göze batmıyor ben bişi yazınca göze batıyor bende bunu anlamıyorum.!:)
neyse ben bu konudan ilelebet çıkıyorum isteyen istediğini yazar umrumda bile değil!

herkes her konuda kendi hayatından örnekler veriyor zaten

gayet normal bence niye çıkıyorsunki

canım tabiiki herkesin ki farklıdır ama ne kadar farklı olsada ilk senelerde eşlerin bu kadar uzun süre ayrı kalmaları hiç normal değilki:50:

canım normal olmayan durum farkedilir zaten..

bunun çözüm.üde mutlaka doktordur..

burada ben haftada 3 kere yapıyorum sen kaç kere yapıyorsun

konusunu konuşmak konu sahibini daha fazla üzer.

canım normal olmayan durum farkedilir zaten..

bunun çözüm.üde mutlaka doktordur..

burada ben haftada 3 kere yapıyorum sen kaç kere yapıyorsun

konusunu konuşmak konu sahibini daha fazla üzer.

zaten konu sahibinin eşi çözmeli bunu.gerçi çözmüş gibide:34:

Arkadaşlar öncelikle burada beni anladığını düşündüğüm bir sürü insan olduğunu gördüm. Bu tür konularda insan en yakınıyla bile konuşamayabiliyor bazen. Destekleriniz için teşekkürler.

Duruma gelince eşim bu aralar iyi görünüyor. Ne yaptım diye sorarsanız birşey yapmadım. Bir süreliğine uzakta kalmıştık iş için evde yoktu. Buraya ilk mesajı yazdığım günden 1 gün öncede eve yeni gelmişti.yani 2 gündür kendiliğinden yanaştı.Ben de hiç bişey belli etmedim. Sanki herşey normalmiş de kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi yaptım.Bazı önerilerinizi de yapmaya devam ediyorum . Masaj yapmak , o işten gelmeden giyinmek vs..

Tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem. Hormon sonucu normal görünüyor sonuçta.. Büyük olasılıkla psikolojik sebepler var. Arada yazmaya devam edeceğim.
Tekrar teşekkürler.

aglot'cum cok sevindim senin adina :)

demek biraz birbirinizi ozlemeniz geekiyormus, her iliskinin kendine gore kaideleri var iste .

yaşa yaaa!!! hele şükür aynı evrenden biri ile karşılaştım...ben haftada 4 kesin oluyor dedim topa tutuldum..sana ne dicekler merakla izliyorum arkadaşım:)))

saygısızsınız vesselam, tam nispet yapar gibi, sanırsın ki sırf üzmek için yazmışsınız. ayrıca arkadşın uslubuyla senin uslubun arasında çok fark var.
neyse zaten konu sahibi tek mesajla gereken cevabı vermiş size :1: . yorum yapanlarında çoğu üyede aynı fikirde. :52:
çok şanslısınız ki eşinizle tuyum halindesiniz (superman&superwomen-siz istekli o istekli- bu tempoyla devam etmekte yorucudur heralde)
ayrıca bir üyenin dediği gibi kadınla de pek alakası yok, yatarken ne giydiğininde. zira hepsi çıkıyor.

@konu sahibi şefkat sevgi bir ömür gerekli, ee siz de ona sahipsiniz. herşey gönlünüzce olsun.

birisi hayatindan örnek verdi diye neden bu kadar uzattiniz anlamadim,
herseyin altinda art niyet ariyorsunuz ya pes!

birisi hayatindan örnek verdi diye neden bu kadar uzattiniz anlamadim,
herseyin altinda art niyet ariyorsunuz ya pes!

insanlar alışık değil böyle açık sözlü insanlara..
herkesi kendileri gibi görmek istiyorlar..içe kapanık,antisosyal,düşüncelerini yada hissettiklerini o an söylememe hastalığı var bu gibi kişilerde..ondan sonrada böyle benim gibi biri çıkıpta hayatından örnek verince hemen gardını alıyorlar,tü kaka oluyoruz:))) hemcinslerinin sex hayatının mükemmel gidiyor olması onlara rahatsızlık veriyor içten içe,ama bunu direk söyleyemedikleri için çamur at izi kalsın ilkesiyle devam ediyorlar,sonra yanlarına bikaç yandaş daha gelince güçlü olduklarını savunuyorlar daha doğrusu zannediyorlar! :) seyirciye oynuyorlar işte böyle:)
ama ben iyi eğlendim,aslında amacım tamamen konu sahibine yardımcı olmaktı,belki bende kendimden bişiler katarım diye ama hemen nispet yaptığıma çevirdiler işi...haftada 4 kez bazen 5 kez sex yaşayan herkesi(eşiyle) asmak lazım sanırım başka türlü rahat edemicekler...şimdi bunu yazdım biri daha çıkar nispet der!
eğer öyle algılıyorlarsa doğrudur nispet yapmışımdır ne diyim! :)

saygısızsınız vesselam, tam nispet yapar gibi, sanırsın ki sırf üzmek için yazmışsınız. ayrıca arkadşın uslubuyla senin uslubun arasında çok fark var.
neyse zaten konu sahibi tek mesajla gereken cevabı vermiş size :1: . yorum yapanlarında çoğu üyede aynı fikirde. :52:
çok şanslısınız ki eşinizle tuyum halindesiniz (superman&superwomen-siz istekli o istekli- bu tempoyla devam etmekte yorucudur heralde)
ayrıca bir üyenin dediği gibi kadınla de pek alakası yok, yatarken ne giydiğininde. zira hepsi çıkıyor.

@konu sahibi şefkat sevgi bir ömür gerekli, ee siz de ona sahipsiniz. herşey gönlünüzce olsun.

bir ara bana saygıyı öğretmenizi isticem sizden..ama şu an istemiyorum,canım istediği zaman öğretirsiniz olurmu? .!
bana kimse tek mesajla gereken cevabı veremez,vermedi de..siz kendinizi kandırıyorsunuz öyle görmek istiyorsunuz!:)
evet eşimle inanılmaz bir uyum içindeyiz,sizi rahatsız eden bu ise tamam o zaman bir daha söyliyim..
eşimle inanılmaz bir uyum içindeyiz!

Son düzenleme:
Arkadaşlar, konuya bir daha girmeyeceğim deyip de kendi kendine durmadan girip bakıp da durmadan bişey yazanlar var:)
Girmeyeceğim diyorsan ne diye giriyorsun. Yani utanmak yerine ' eğlendiğim için cevap veriyorum' demek de cabası ...
Yani ona da ancak bu cevap yakışırdı zaten.

Back