Baba da anne gibi çocuğun ebeveynidir, çocuk illa ki anne de olmalıdır diye bir şey yok
Zaten geçen zaman içerisinde anneden ayrılmanın zorluğunu atlatmış çocuk, bir düzen kurulmuş
Boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum, 6 yaşımda kendi isteğimle babamda kaldım
Babam maddi olarak annemden çok gerideydi, yetersiz bir babaydı yine de 14 yaşımda beni anneme verince hayatımın yıkımını yaşadım diyebilirim. Ömrümce hiç bir şeye o kadar üzülmedim ve geri dönüşümsüz olarak yaralandım. Benim iyiliğim için yapılmış bir hareketti ama babam ölene dek affetmedim, şimdi 40 yaşına gelmişken ancak yüreğim yumuşadı babama, çocuğunuza bunu yapmayın. Daha çok vakit geçirmeye, ilgili olmaya, yanında olmaya çalışın ama alıp da onun küçücük dünyasını karıştırmayın. Belki büyüdüğünde gelmek, kalmak sizinle vakit geçirmek isteyecektir ona bu yolları kapatmayın. Tüm bunlar yerine kendinize bir düzen oturtma için çabalayın,yalnız bir kadın olarak lafından bir kurtulun önce, yalnız bir kadın her şeyi yapabilir, kendim yaptığım için biliyorum ve İstanbul'da yaşıyorum.
Çocuğunuzla diyaloğunuzu devam ettirirken, kendi düzeninizi kurun, güçlenin, anne ben gelmek istiyorum diyeceği zamana hazırlıklı olun. Ufkunuzu genişletin önce, öğretmenseniz, illa öğretmen kalmak zorunda değilsiniz, özel sektörde de pek ala daha çok kazanacağınız bir iş yapabilirsiniz gibi