• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1.5 senedir çocuk istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 yaşındayım ,eşimle çok zorluklardan geçip evlendik vs ... Zor oldu yani 2 senedir evliyim,8 senedir eşimleyim birlikteyim sevgiliyken bile çocuğumuz şöyle böyle olacak diye hayal ettik ama ben pcosum biliyodum korkuyodum hissediyodum zorlanacagimi ki öyle oldu . Neyi çok istediysem hep zor oldu çünkü.
Evlendik ilk 3 ay eşim dört gözle bekliyo , sonra bana kendi eşim başkalarını başıma kakarak bak başkalarının eşi bizden sonra evlendi ve hamile dedi ...bunu bana yani eşim yaptı düşün ve hastaneye o 3.ayimda gittim hormonlarım güzel ama pcosum yani çocukluğumdan beri sonra ilk tedavim 2 ay boyunca klomen ve dupaston progestan iğnesi oldu ve olmadı ama doktorum esin gelsin ve sperm testi bu versin normalde olması lazımdı dedi , çünkü yumurta çatlamıştı . Ben bunu eşime söyledim ve eşim telefonda sinir krizi geçirmiş gibi hakaret etti bende içim yana yana hastaneden çıktım ve yürüyerek eve geldim ağladım durdum ama dua ettim Allah'ım nolur benden ötürü onlara eşime ve ailesine karşı boynumu eğme diye... Çünkü bu kadar beklemek ve sevmeme rağmen karşımdaki bomboş bir insandı . Aradan bi ay geçti geçmedi ben kendi degerlerimi bir profa attim ve o da eşiniz test versin diye yazdı,eşime gösterdim ertesi gün sperm testi vermeye birlikte gittik özel bir tüp bebek merkezinde . Ve sonuçlar eşimden ötürü kötü çıktı ,içim hem hicbisey hissetmiyordu hemde üzülmüştüm bir yandan da sevinmiştim Allah biliyo . Ben toplamda 3 klomen ,1 çatlatma iğne , 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisini 1 sene içinde gördüm ve tek bir kimyasal gebelik yaşadım ve hepsini özel merkezde gördüm . Şuan devletteyim ve 2.aşılamami yaptırıcam . Geçen hafta hsg çekildim çok şükür onda da bir olumsuzluk çıkmadı. Bu evliliğimde 2.senem ve aşılama ile olmazsa yaz aylarında başka bir ilde tüp bebek tedavisi için başvuru yapicaz . Benim anladığım şu , Allah bazılarını siniyor bu sebeple ama eninde sonunda nasip ediyor yeter ki pes etmeyin 🙏🏻🙏🏻 rabbim bizi de görüyor ve duyuyor , sadece sabretmemizi en güzel şekilde kucagimiza verecek inanın ve bol bol dua edin.
Devamını yazmayı unutmuşum . Bu süreç boyunca eşimle birbirimize daha çok bağlandık ve artık eşime karşı inancım sağlam ve ben düşünce o beni topluyor o düşünce de ben . Allah nasip edecek birgün eminim . Bu sürede içerinde olsaydı belki bizim evliliğimiz bu kadar sağlam olmayacaktı .

31 yaşındayım ,eşimle çok zorluklardan geçip evlendik vs ... Zor oldu yani 2 senedir evliyim,8 senedir eşimleyim birlikteyim sevgiliyken bile çocuğumuz şöyle böyle olacak diye hayal ettik ama ben pcosum biliyodum korkuyodum hissediyodum zorlanacagimi ki öyle oldu . Neyi çok istediysem hep zor oldu çünkü.
Evlendik ilk 3 ay eşim dört gözle bekliyo , sonra bana kendi eşim başkalarını başıma kakarak bak başkalarının eşi bizden sonra evlendi ve hamile dedi ...bunu bana yani eşim yaptı düşün ve hastaneye o 3.ayimda gittim hormonlarım güzel ama pcosum yani çocukluğumdan beri sonra ilk tedavim 2 ay boyunca klomen ve dupaston progestan iğnesi oldu ve olmadı ama doktorum esin gelsin ve sperm testi bu versin normalde olması lazımdı dedi , çünkü yumurta çatlamıştı . Ben bunu eşime söyledim ve eşim telefonda sinir krizi geçirmiş gibi hakaret etti bende içim yana yana hastaneden çıktım ve yürüyerek eve geldim ağladım durdum ama dua ettim Allah'ım nolur benden ötürü onlara eşime ve ailesine karşı boynumu eğme diye... Çünkü bu kadar beklemek ve sevmeme rağmen karşımdaki bomboş bir insandı . Aradan bi ay geçti geçmedi ben kendi degerlerimi bir profa attim ve o da eşiniz test versin diye yazdı,eşime gösterdim ertesi gün sperm testi vermeye birlikte gittik özel bir tüp bebek merkezinde . Ve sonuçlar eşimden ötürü kötü çıktı ,içim hem hicbisey hissetmiyordu hemde üzülmüştüm bir yandan da sevinmiştim Allah biliyo . Ben toplamda 3 klomen ,1 çatlatma iğne , 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisini 1 sene içinde gördüm ve tek bir kimyasal gebelik yaşadım ve hepsini özel merkezde gördüm . Şuan devletteyim ve 2.aşılamami yaptırıcam . Geçen hafta hsg çekildim çok şükür onda da bir olumsuzluk çıkmadı. Bu yıl evliliğimzde 2.senem ve aşılama ile olmazsa yaz aylarında başka bir ilde tüp bebek tedavisi için başvuru yapicaz . Benim anladığım şu , Allah bazılarını siniyor bu sebeple ama eninde sonunda nasip ediyor yeter ki pes etmeyin 🙏🏻🙏🏻 rabbim bizi de görüyor ve duyuyor , sadece sabretmemizi en güzel şekilde kucagimiza verecek inanın ve bol bol dua edin.
Çok güzel anlatmışsın bizde eşimle çok zor şartlarda evlendik babamla küstüm hala konuşmuyoruz . Evlenmeden önce öyle romantik öyle benim için mücadeleciydi ki . Evlendikten sonra bi buçuk sene içinde sadece 3 kere bana hediye almıştır . Arada sırada gönlümü hoş eder ama bende yeterli değil . Ben çok üzülüyorum çocuk konusunda ama o hiç umursamıyor bu da canımı yakıyor . Evlendikten sonra bu erkeklere noluyorda bu kadar farklı bir insana dönüşüyorlar

Evlendik ilk 3 ay eşim dört gözle bekliyo , sonra bana kendi eşim başkalarını başıma kakarak bak başkalarının eşi bizden sonra evlendi ve hamile dedi ...bunu bana yani eşim yaptı düşün ve hastaneye o 3.ayimda gittim hormonlarım güzel ama pcosum yani çocukluğumdan beri sonra ilk tedavim 2 ay boyunca klomen ve dupaston progestan iğnesi oldu ve olmadı ama doktorum esin gelsin ve sperm testi bu versin normalde olması lazımdı dedi , çünkü yumurta çatlamıştı . Ben bunu eşime söyledim ve eşim telefonda sinir krizi geçirmiş gibi hakaret etti bende içim yana yana hastaneden çıktım ve yürüyerek eve geldim ağladım durdum ama dua ettim Allah'ım nolur benden ötürü onlara eşime ve ailesine karşı boynumu eğme diye... Çünkü bu kadar beklemek ve sevmeme rağmen karşımdaki bomboş bir insandı . Aradan bi ay geçti geçmedi ben kendi degerlerimi bir profa attim ve o da eşiniz test versin diye yazdı,eşime gösterdim ertesi gün sperm testi vermeye birlikte gittik özel bir tüp bebek merkezinde . Ve sonuçlar eşimden ötürü kötü çıktı ,içim hem hicbisey hissetmiyordu hemde üzülmüştüm bir yandan da sevinmiştim Allah biliyo . Ben toplamda 3 klomen ,1 çatlatma iğne , 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisini 1 sene içinde gördüm ve tek bir kimyasal gebelik yaşadım ve hepsini özel merkezde gördüm . Şuan devletteyim ve 2.aşılamami yaptırıcam . Geçen hafta hsg çekildim çok şükür onda da bir olumsuzluk çıkmadı. Bu yıl evliliğimzde 2.senem ve aşılama ile olmazsa yaz aylarında başka bir ilde tüp bebek tedavisi için başvuru yapicaz . Benim anladığım şu , Allah bazılarını siniyor bu sebeple ama eninde sonunda nasip ediyor yeter ki pes etmeyin 🙏🏻🙏🏻 rabbim bizi de görüyor ve duyuyor , sadece sabretmemizi en güzel şekilde kucagimiza verecek inanın ve bol bol dua edin.
İnşaallah dualarımız bir an önce yerini bulur .

Bende 1.5 sene sonra hamile kaldım.
Bende pko çıkmıştı klomen çatlama iğnesi kullandım ve sonuç negatif idi hepsinde.
Sonrasında doktor aşılamadan bahsetti bende çok yiprandigim için ara vermek istedim biraz dinlenmek istedim çünkü.
O sıralarda da kuzenim hafız öncesinde de bi kaç arkadaşına yapmışlar banada annemler felan 11 tane hurmaya meryem süresi okudular bizde günde bi tane eşimle bölüşüp yedik ve sonrasında hamile kaldım.
Ben bunu başka kullandigim bi site vardı orada paylaşmıştım bu sayede hamile kalan iki kişi oldu hatta banada yazmışlardı tabi ınanır inanmazsınız sizin kararınız. Ama çokça dua edin Rabbim ol derse olur inşallah sizede nasip olur.

Bende 1.5 sene sonra hamile kaldım.
Bende pko çıkmıştı klomen çatlama iğnesi kullandım ve sonuç negatif idi hepsinde.
Sonrasında doktor aşılamadan bahsetti bende çok yiprandigim için ara vermek istedim biraz dinlenmek istedim çünkü.
O sıralarda da kuzenim hafız öncesinde de bi kaç arkadaşına yapmışlar banada annemler felan 11 tane hurmaya meryem süresi okudular bizde günde bi tane eşimle bölüşüp yedik ve sonrasında hamile kaldım.
Ben bunu başka kullandigim bi site vardı orada paylaşmıştım bu sayede hamile kalan iki kişi oldu hatta banada yazmışlardı tabi ınanır inanmazsınız sizin kararınız. Ama çokça dua edin Rabbim ol derse olur inşallah sizede nasip olur.
Allah’a inancım tam çok şükür ama kimseden böyle bir şey istemek istemiyorum çünkü kendi anneme bile bu konuyu fazla açmak istemiyorum kayınvalideme falan asla 🙅‍♀️

1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
Bak bu düşünceye kapıldığında şunu düşün. Ya çocuğum olsaydı da hayırsız olsaydı ya çocuğum olsaydı da sağlıksız olsaydı ya çocuğum olsaydı da benim canımdan bıktırırdı . İmtihan dünyası senin imtihanın benim imtihanım hepimizin imtihanı bu olabilir . Herkesin var çevresinde senin çok istediğin biseyi insanlar bi anda alabilir bu senin kötü bi insan olduğun anlamına gelmiyor . Ben de dusukten sonra senin Gbi düşündüm ne gunaj işledim de bunu yaşadım dedim ama alakası yok. Psikolojin düzelmeden çocuk olmaz rahat ol git gez kendine hobi edin biraz o konuyu çıkar aklından ikinci sene Bitince baktınız olmuyor yaparsınız tüp bebek cok erken bunun icin.

1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
Canım öncelikle kendini eksik yada kusurun varmış gibi hissetme zamanını bekliyordur en hayırlı zamanda Rabbim mucizesini gönderecektir . Hem o çatır çatır doğuranlardan da kim bilir ne kadar bekleyenler vardır arasında. herşeyin en iyisini Rabbimiz bilir hem unutma Rabbim birşeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.

Canim ben de 20 ay sonra hamile kaldim. Her ay baski, kendimi yetersiz gorme. Benim ve eşimin tüm arkadaşlarinin ard ardiyca doğurmasi. Hatta biri eşime demişdiki bir gun korunmasak eşim hemen hamile kaliyor. Benim ve eşimin yaninda. Tedavi için kapi kapi gezdiyimiz yerde. Ama inan veren sadece Allah. Ben tedavi oldum her ay 3-4 yumurtam çatladi ama olmadi. Artik basbaya aryik ne yapa bilirim ya bu senelerce surerse. Kv kp falan artik isyan etme haddindeydiler. Eskiden daha çok baski vardi son aylar eşim azarladi diye demez olmuşlardi ama kv hep benim kaderim boyle. Kadersizim herşeyde geri kaliyorum derdi. Bunlar beni nasil yikardi anlatamam. Ama biz eşimle simsiki sarildik asla çocuk için birbirimizi üzmedik. Zaten bizi etrafdakilar çildirtmasalar sabrimiz da boldu zaten. Neyse artik ocak ayinda tup bebek merkezine gittik. Çunki artik doktorum bile ya zamana birakin ya da aşilama ve tup bebek deneyin dedi. Gittik konuşduk. Doktor o kadar iyiydiki o kadar guzel konuşduki. 20 ayda kendimi kusursuz olarak nitelendirmişdim ama ordan çikinca ben mukemmelim dedim resmen. Ve bize sadece kafanizi rahat tutun dedi. Bir kaç ay ne ultrason ne kan hiçbir şey düşünmeyin dedi. Eklediki benim için para yerisiniz ama sizin psikolojiniz bozuk eminjm herşey duzelicek. Sadece rahat olun dedi. Ama benim için çok zor aşilamayla başlamak istiyorum dedim ve şubat ayi için anlaşdik. Adrt olunca gidicekdik. Ama hep dua ettik Allahim nolur sen hayirli evladi normal yollarla ver. Tup bebeğe aşilamaya şu an para veremiyoruz. Nolur norm ver. Eşim zar zor kazaniyor gece uykusuzluklarla. Sen kendi lutfunla ver doktorsuz ilaçsiz. Hep inandim da dualarima. Biz tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik. Ve biz o doktordan çiktikdan 2 hafta sonra daha adetime 1 hafta varken hamile olduğumu ogrendim. Bu 20 ayda ilk defa rahatdi kafam. Çunki şubatda gidicekdik doktora. Ve çocuklarim ikiz Allah bağişlarsa. Allahin kismeti. Inan herşey kafada bitiyor. Kendini kusurlu gorme. Herseyin zamani var. Hamileliğimi kusarak halsiz geçiriyorum. Şimdi diyorumki iyiki zamaninda evliliğime eşime zaman ayirmam için sure tanimiş Rabbim. Hayirlisini iste inanarak inan guzel olucak herşey.
Ah bu düşüncesiz inanlar kimin başında yok ki...işyerinde birinin hanımı iki çocuğu var bir düşük yapmış.üçüncüyü düşünüyorlar aslında çok beklememek lazım zaten hemen olmuyor ki dedim.kadının dediği yok ya benim öle değil ben hemen kalıyorum..
ben ki 1 yıl içinde 3 kez bebek kaybettim son kaybımın üstünden 1 yıl 2,5 ay geçti ve artık hamile bile kalamıyorum..ve daha bu kayıpların sebebini araştırırken düşük amh adet düzensizlikleri bi sürü denediğim kürler 40-45 günü bulan adet döngüleri içinde kendimi savaşırken buldum...artık hangisine daha çok odaklanmalıydım? erken menepoza girme riskine mi artık hamile kalamıyor olmamamı yoksa uzayan adet döngülerine mi yoksa bir şans daha hamilelik olsa bile önceki üçü gibi kalbi gelişimi durup hiç bir zaman doğum yapamicam ihtimaline mi veya da çevremde çatır çatır hamile kalıp doğuran yakınlarım arkadaşlarıma mı ha bir de suç işlemişim gibi sorana 3 yıllık evliyim çocuk var mı hemen al bi tane çok bekleme diye tavsiye verenlere derdimi anlatamamaya mı ?
şeytan kafamızı öyle bir dolduruyor ki millet her yerde çocuğun karnına düşmesinden doğup büyümesine kadar hepsini reklam ediyor..senin ne hissettiğini kim ne bilsin ki?
ve heleki nispet yapanları haketmediklerini düşündüklerimizin kolayca sahip olmasını gördükçe düşündükçe aklıma gelen tek şey "Allah dilediğine verir".rabbim bizi her türlü münafık düşüncelerden korusun.isteyen bütün herkese ve bana da hayırlısından sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin :KK51:
ama sabır diyorum ve ki benim bu zamana kadar hiç bişeyim kolay olmadı zor oldu ama şükürler olsun ki oldu ve güzel oldu Rabbimin hazinesi geniş biliyorum ki o ol dediği zaman kimsenin asla olmaz dediği tezleri çürütmeyip yerin dibine gömmesini bilendir..
:anne:

Ah bu düşüncesiz inanlar kimin başında yok ki...işyerinde birinin hanımı iki çocuğu var bir düşük yapmış.üçüncüyü düşünüyorlar aslında çok beklememek lazım zaten hemen olmuyor ki dedim.kadının dediği yok ya benim öle değil ben hemen kalıyorum..
ben ki 1 yıl içinde 3 kez bebek kaybettim son kaybımın üstünden 1 yıl 2,5 ay geçti ve artık hamile bile kalamıyorum..ve daha bu kayıpların sebebini araştırırken düşük amh adet düzensizlikleri bi sürü denediğim kürler 40-45 günü bulan adet döngüleri içinde kendimi savaşırken buldum...artık hangisine daha çok odaklanmalıydım? erken menepoza girme riskine mi artık hamile kalamıyor olmamamı yoksa uzayan adet döngülerine mi yoksa bir şans daha hamilelik olsa bile önceki üçü gibi kalbi gelişimi durup hiç bir zaman doğum yapamicam ihtimaline mi veya da çevremde çatır çatır hamile kalıp doğuran yakınlarım arkadaşlarıma mı ha bir de suç işlemişim gibi sorana 3 yıllık evliyim çocuk var mı hemen al bi tane çok bekleme diye tavsiye verenlere derdimi anlatamamaya mı ?
şeytan kafamızı öyle bir dolduruyor ki millet her yerde çocuğun karnına düşmesinden doğup büyümesine kadar hepsini reklam ediyor..senin ne hissettiğini kim ne bilsin ki?
ve heleki nispet yapanları haketmediklerini düşündüklerimizin kolayca sahip olmasını gördükçe düşündükçe aklıma gelen tek şey "Allah dilediğine verir".rabbim bizi her türlü münafık düşüncelerden korusun.isteyen bütün herkese ve bana da hayırlısından sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin :KK51:
ama sabır diyorum ve ki benim bu zamana kadar hiç bişeyim kolay olmadı zor oldu ama şükürler olsun ki oldu ve güzel oldu Rabbimin hazinesi geniş biliyorum ki o ol dediği zaman kimsenin asla olmaz dediği tezleri çürütmeyip yerin dibine gömmesini bilendir..
Benim hayatimi burnumdan getiren insanlarin bazilari kuru tebrik bile etmediler beni. Yani iş can sıkmaya gelince en onde gidenler tebrike gelince hasetten dilleri varmiyor. Bir arkadasimin 1 kizi var şimdi 2 yildir benimle bir o da çocuk dusunuyor. Ben hamile kalinca uzulup ağlamiş o da hamile kaldi bem kalamiyorum diye. Dusunsene bir çocuğu bar ve ben ilk kez hamilelik sevincini yaşiyorum bunu bile kiskananlar var. Ben artik insanlari dinlemeyi biraktim. Çok acimasizlar. Sen de üzme kendini amh düşüklüyü, menopoz başlangici gibi şeylerle hamile kalan o kadar varki. Ablamin 3 sene olmafi hiç hamile kalmamişdi. Doktor da yumurtan bile gelişmiyor hamile kalman imkansiza yakin demişdi. Şuan 3 çocuğu var ve ard arda doğdu MasaAllah. Yani veren Allah. Düşüklerin nedenini araşdirin sonraysa eğer normal yolla olmuyorsa tüp bebek aşilama deneyin. Ama asla asla insanlari dinlemeyin.

Bende 1.5 yıldır çocuk istiyorum olmuyor.6 aydan beri tedavi görüyorum ama henüz gebelik elde edemedim.Son kez bu ay klomen kullandım kontrole gittim yumurtaliklarim. Buyumemis.Yumurtaliklarimin tembel olduğunu söyledi doktorum.O kadar çok üzüldüm ki.Cidden etrafımda bebek görünce hamile kalanları görünce ister istemez üzülüyorum.Ama bu hasetlik için değil.Ben bu kadar uğraşıyorum olmuyoken.Baskalari hiç uğraş madan hemen gebe kalabiliyor.Ustelik de nasıl diyim.kiymetini bilmiyorlar.Oysa bebek benim için mucizevi bişey.Cok hassasım bu konu yüzünden birinden bişey duyunca çok üzülüyorum.Etrafimda sürekli baskı var neden olmuyor doktora gittigimi henüz akrabalar filan bilmiyor.Ki söylemek gereksinimi de bulunmadım.Cunku sürekli sorcak lar ne dedi diye ben daha çok üzülürüm.diye bilmelerini istemiyorum.Agizlari da torba degilki sürekli konuşuyorlar hiç susmuyolar.Bazen çok kötü hissediyorum kendimi yalnız hissediyorum.O kadar çok bebeğimin olmasını istiyorum.ki anlatamam.Rabbim.insallah ben ve benim.gibi isteyen herkese nasip eder.Cok zor bı surec.yalniz değilsiniz anlayacağınız.Bizimgibi belki binlerce insan var.insalalh bı mucize olur

Benim hayatimi burnumdan getiren insanlarin bazilari kuru tebrik bile etmediler beni. Yani iş can sıkmaya gelince en onde gidenler tebrike gelince hasetten dilleri varmiyor. Bir arkadasimin 1 kizi var şimdi 2 yildir benimle bir o da çocuk dusunuyor. Ben hamile kalinca uzulup ağlamiş o da hamile kaldi bem kalamiyorum diye. Dusunsene bir çocuğu bar ve ben ilk kez hamilelik sevincini yaşiyorum bunu bile kiskananlar var. Ben artik insanlari dinlemeyi biraktim. Çok acimasizlar. Sen de üzme kendini amh düşüklüyü, menopoz başlangici gibi şeylerle hamile kalan o kadar varki. Ablamin 3 sene olmafi hiç hamile kalmamişdi. Doktor da yumurtan bile gelişmiyor hamile kalman imkansiza yakin demişdi. Şuan 3 çocuğu var ve ard arda doğdu MasaAllah. Yani veren Allah. Düşüklerin nedenini araşdirin sonraysa eğer normal yolla olmuyorsa tüp bebek aşilama deneyin. Ama asla asla insanlari dinlemeyin.
Bi başarısız tüp denemem ve aşılamam oldu zaten ama nasip bakalm...
çok haklısın inşallah bizim de kucaklarımız boş kalmaz..

Benimde hayatta kolay elde ettiğim bir şey olmadı . Aşılama tedavisine başladım ilk aşılamamı olacağım birkaç gün içinde umarım olumlu olur

Bak bu düşünceye kapıldığında şunu düşün. Ya çocuğum olsaydı da hayırsız olsaydı ya çocuğum olsaydı da sağlıksız olsaydı ya çocuğum olsaydı da benim canımdan bıktırırdı . İmtihan dünyası senin imtihanın benim imtihanım hepimizin imtihanı bu olabilir . Herkesin var çevresinde senin çok istediğin biseyi insanlar bi anda alabilir bu senin kötü bi insan olduğun anlamına gelmiyor . Ben de dusukten sonra senin Gbi düşündüm ne gunaj işledim de bunu yaşadım dedim ama alakası yok. Psikolojin düzelmeden çocuk olmaz rahat ol git gez kendine hobi edin biraz o konuyu çıkar aklından ikinci sene Bitince baktınız olmuyor yaparsınız tüp bebek cok erken bunun icin.
Eşim de o kadar umursamıyor ki çocuğu olmuş olmamış hayırlısı deyip geçiyor . O beni daha da umutsuzluğa sürüklüyor

Back