31 yaşındayım ,eşimle çok zorluklardan geçip evlendik vs ... Zor oldu yani 2 senedir evliyim,8 senedir eşimleyim birlikteyim sevgiliyken bile çocuğumuz şöyle böyle olacak diye hayal ettik ama ben pcosum biliyodum korkuyodum hissediyodum zorlanacagimi ki öyle oldu . Neyi çok istediysem hep zor oldu çünkü.
Evlendik ilk 3 ay eşim dört gözle bekliyo , sonra bana kendi eşim başkalarını başıma kakarak bak başkalarının eşi bizden sonra evlendi ve hamile dedi ...bunu bana yani eşim yaptı düşün ve hastaneye o 3.ayimda gittim hormonlarım güzel ama pcosum yani çocukluğumdan beri sonra ilk tedavim 2 ay boyunca klomen ve dupaston progestan iğnesi oldu ve olmadı ama doktorum esin gelsin ve sperm testi bu versin normalde olması lazımdı dedi , çünkü yumurta çatlamıştı . Ben bunu eşime söyledim ve eşim telefonda sinir krizi geçirmiş gibi hakaret etti bende içim yana yana hastaneden çıktım ve yürüyerek eve geldim ağladım durdum ama dua ettim Allah'ım nolur benden ötürü onlara eşime ve ailesine karşı boynumu eğme diye... Çünkü bu kadar beklemek ve sevmeme rağmen karşımdaki bomboş bir insandı . Aradan bi ay geçti geçmedi ben kendi degerlerimi bir profa attim ve o da eşiniz test versin diye yazdı,eşime gösterdim ertesi gün sperm testi vermeye birlikte gittik özel bir
tüp bebek merkezinde . Ve sonuçlar eşimden ötürü kötü çıktı ,içim hem hicbisey hissetmiyordu hemde üzülmüştüm bir yandan da sevinmiştim Allah biliyo . Ben toplamda 3 klomen ,1 çatlatma iğne , 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisini 1 sene içinde gördüm ve tek bir kimyasal gebelik yaşadım ve hepsini özel merkezde gördüm . Şuan devletteyim ve 2.aşılamami yaptırıcam . Geçen hafta hsg çekildim çok şükür onda da bir olumsuzluk çıkmadı. Bu evliliğimde 2.senem ve aşılama ile olmazsa yaz aylarında başka bir ilde tüp bebek tedavisi için başvuru yapicaz . Benim anladığım şu , Allah bazılarını siniyor bu sebeple ama eninde sonunda nasip ediyor yeter ki pes etmeyin
rabbim bizi de görüyor ve duyuyor , sadece sabretmemizi en güzel şekilde kucagimiza verecek inanın ve bol bol dua edin.