Yalnız değilsin arkadaşım, 2yıllık evliyim 1,5yıldır korunmuyorum ama olmuyor, hormonlar normal bir negatif aşılamam var, prolaktşn yüksekliği vardı ilaç kullanıyorum onu da aştık, imdi rahim ağzı darlığından olmuyordur diyorlar histeroskopi için adeti bekliyorum, insan isteyip de olmayınca çok değişik bir psikolojiye giriyor, bu durumun çok normal, kendini hırpalamamaya çalış, kafandan at düşünme demek çok kolay, bana da diyorlar ben de kendime düşünme düşünme diyorum ama insan ister istemez düşünüyor, hele etraftan bebek haberleri duyunca konukomşu akraba bebek sorunca içi buruluyor insanın, heeepsi o kadar normalki bunu yaşayan biir sürü insanız burda,
düşünmemek kafadan atmak herkes için mümkün olmuyor, zaten hamile kalamıyorum gibi bir düşünceyi kabullenmek de imkansız hele ki bir sorun yoksa, onun için elinden geleni yapıp gerisini Allaha bırakma modunda olmaya çalış, hiçbişey yapmamak seni daha kötü hissettiriyorda ovülasyonla takip et aşılama yap ne bileyim istediğin şey için uğraş ama kendini kaybetme, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış düşüncesinde olmaya çalış, hiç bir zaman olmucak ya da bu da negatif sonuçlanacak diye kendini şartlama, kesin olacak diye de kendini kaptırma, ben çözümü böyle buldum, her ay elimden geleni yapmaya çalışıyorum, sonrasında duamı da ediyorum ve gerisini bekliyorum, her ay da regl olup önce bi hayal kırıklığına uğrayıp sonra hayatıma devam ediyorum bende, Allahım verirse gelecek bebek, bizim elimizden çabalamaktan başka bişey gelmez, inşallah en yakın zamanda hamile haberlerini alırız
etraftakileri duymamayı öğrenmek zorundayız, kendini öyle de şartlsndırma lütfen, evet etraftan hamilelik haberi alınca neler hissettiğini ben de biliyorum ama kısmet işte