1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 1.5 senedir çocuk istiyoruz
- Konu Sahibi gokyuzum1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çocuk istiyorum gebe kalamıyorum
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Ocak ayında hsg yaptırdım bende şubatta kimyasal gebelik geçirdim kaç oldu hsg çektireli acaba dr lar 4 ay gider diyor ama1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Ama öyle düşünme son ayda bile kalanlar var tüpler açılınca hem daha iyi oluyor ben rahatladım bende 6 aylık evliyim henüz ama kısmet işi çocukBende Ocak ayının sonunda hsg çekildim ama hiçbir işe yaramadı Mart bile bitecek nerdeyse
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Merhaba canım bende 2.5 yıldır olmuyor 3 gün sonra hsg çektiricem..
Neden kendini kusurlu hissediyosun kadınların bu dünyaya gelmelerinin tek amacı çocuk doğurmak değil maalesef öyle düşünüp kendini mutsuz etme daha 1.5 sene olmuş bizlerden daha çok çabalayıp 5-10 hatta 20 yıl çocugu olmayanlar oluyor hemen kendini üzme yolun başındasın. Bence doktorun ne derse onu yap ben şahsen hsgden sonra ne derse o muayeneyi kabul edicem
Neden kendini kusurlu hissediyosun kadınların bu dünyaya gelmelerinin tek amacı çocuk doğurmak değil maalesef öyle düşünüp kendini mutsuz etme daha 1.5 sene olmuş bizlerden daha çok çabalayıp 5-10 hatta 20 yıl çocugu olmayanlar oluyor hemen kendini üzme yolun başındasın. Bence doktorun ne derse onu yap ben şahsen hsgden sonra ne derse o muayeneyi kabul edicem
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Aşılamayı yaptır burda aşılamayla hamile kalan hatta ikizleri olan kişiler var devlette iki aşılamaya tüp bebek raporu çıkıyor haberin olsun aşılamalarda da ilaçlara direkt hastane rapor çıkartıyor çok uyguna geliyor beklemekle bişey olmuyor bunu herkese söylüyorum herşey normalde aşılamayla işe başlamak lazım bunu basamak gibi görünBana kalsa şu an tüp bebeğe gideceğim ama eşim para vermek istemiyor henüz yeni evli olduğumuz için
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Canim ben de 20 ay sonra hamile kaldim. Her ay baski, kendimi yetersiz gorme. Benim ve eşimin tüm arkadaşlarinin ard ardiyca doğurmasi. Hatta biri eşime demişdiki bir gun korunmasak eşim hemen hamile kaliyor. Benim ve eşimin yaninda. Tedavi için kapi kapi gezdiyimiz yerde. Ama inan veren sadece Allah. Ben tedavi oldum her ay 3-4 yumurtam çatladi ama olmadi. Artik basbaya aryik ne yapa bilirim ya bu senelerce surerse. Kv kp falan artik isyan etme haddindeydiler. Eskiden daha çok baski vardi son aylar eşim azarladi diye demez olmuşlardi ama kv hep benim kaderim boyle. Kadersizim herşeyde geri kaliyorum derdi. Bunlar beni nasil yikardi anlatamam. Ama biz eşimle simsiki sarildik asla çocuk için birbirimizi üzmedik. Zaten bizi etrafdakilar çildirtmasalar sabrimiz da boldu zaten. Neyse artik ocak ayinda tup bebek merkezine gittik. Çunki artik doktorum bile ya zamana birakin ya da aşilama ve tup bebek deneyin dedi. Gittik konuşduk. Doktor o kadar iyiydiki o kadar guzel konuşduki. 20 ayda kendimi kusursuz olarak nitelendirmişdim ama ordan çikinca ben mukemmelim dedim resmen. Ve bize sadece kafanizi rahat tutun dedi. Bir kaç ay ne ultrason ne kan hiçbir şey düşünmeyin dedi. Eklediki benim için para yerisiniz ama sizin psikolojiniz bozuk eminjm herşey duzelicek. Sadece rahat olun dedi. Ama benim için çok zor aşilamayla başlamak istiyorum dedim ve şubat ayi için anlaşdik. Adrt olunca gidicekdik. Ama hep dua ettik Allahim nolur sen hayirli evladi normal yollarla ver. Tup bebeğe aşilamaya şu an para veremiyoruz. Nolur norm ver. Eşim zar zor kazaniyor gece uykusuzluklarla. Sen kendi lutfunla ver doktorsuz ilaçsiz. Hep inandim da dualarima. Biz tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik. Ve biz o doktordan çiktikdan 2 hafta sonra daha adetime 1 hafta varken hamile olduğumu ogrendim. Bu 20 ayda ilk defa rahatdi kafam. Çunki şubatda gidicekdik doktora. Ve çocuklarim ikiz Allah bağişlarsa. Allahin kismeti. Inan herşey kafada bitiyor. Kendini kusurlu gorme. Herseyin zamani var. Hamileliğimi kusarak halsiz geçiriyorum. Şimdi diyorumki iyiki zamaninda evliliğime eşime zaman ayirmam için sure tanimiş Rabbim. Hayirlisini iste inanarak inan guzel olucak herşey.1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
Bilmiyordum canım bana da bu ay aşılama dediler adetime bir hafta var bende gitmeyeyim diyordum ama tüp bebeğe rapor çıkıyorsa denemekte fayda var . Çok teşekkürlerAşılamayı yaptır burda aşılamayla hamile kalan hatta ikizleri olan kişiler var devlette iki aşılamaya tüp bebek raporu çıkıyor haberin olsun aşılamalarda da ilaçlara direkt hastane rapor çıkartıyor çok uyguna geliyor beklemekle bişey olmuyor bunu herkese söylüyorum herşey normalde aşılamayla işe başlamak lazım bunu basamak gibi görün
Şimdi görümcemde evlendi kayınvalidem torun deyip duruyordu görümcem benden önce hamile kalırsa gerçekten üzülürüm kıskançlık değil ama artık bir antipati oluşturdular bendebu bir kusur değil
Aşılama , tüp bebek
Pek çok yol var
Tedavisi var en azından
Psikolojik olarak yıpratmayın kendinizi
Canım o kadar güzel anlatmışsın ki . Artık benim de eşiminde cinsel ilişkiye girme hevesimiz kalmadı o o kadar kafasına takmıtor nasılsa yeni evliyiz diyor ama benim yumurtlama günüm 2 günde 1 cinsel ilişki isteğim onuda bıktırdı bence . O da haklı bende yapmak istemiyorum içimden gelmiyor artıkCanim ben de 20 ay sonra hamile kaldim. Her ay baski, kendimi yetersiz gorme. Benim ve eşimin tüm arkadaşlarinin ard ardiyca doğurmasi. Hatta biri eşime demişdiki bir gun korunmasak eşim hemen hamile kaliyor. Benim ve eşimin yaninda. Tedavi için kapi kapi gezdiyimiz yerde. Ama inan veren sadece Allah. Ben tedavi oldum her ay 3-4 yumurtam çatladi ama olmadi. Artik basbaya aryik ne yapa bilirim ya bu senelerce surerse. Kv kp falan artik isyan etme haddindeydiler. Eskiden daha çok baski vardi son aylar eşim azarladi diye demez olmuşlardi ama kv hep benim kaderim boyle. Kadersizim herşeyde geri kaliyorum derdi. Bunlar beni nasil yikardi anlatamam. Ama biz eşimle simsiki sarildik asla çocuk için birbirimizi üzmedik. Zaten bizi etrafdakilar çildirtmasalar sabrimiz da boldu zaten. Neyse artik ocak ayinda tup bebek merkezine gittik. Çunki artik doktorum bile ya zamana birakin ya da aşilama ve tup bebek deneyin dedi. Gittik konuşduk. Doktor o kadar iyiydiki o kadar guzel konuşduki. 20 ayda kendimi kusursuz olarak nitelendirmişdim ama ordan çikinca ben mukemmelim dedim resmen. Ve bize sadece kafanizi rahat tutun dedi. Bir kaç ay ne ultrason ne kan hiçbir şey düşünmeyin dedi. Eklediki benim için para yerisiniz ama sizin psikolojiniz bozuk eminjm herşey duzelicek. Sadece rahat olun dedi. Ama benim için çok zor aşilamayla başlamak istiyorum dedim ve şubat ayi için anlaşdik. Adrt olunca gidicekdik. Ama hep dua ettik Allahim nolur sen hayirli evladi normal yollarla ver. Tup bebeğe aşilamaya şu an para veremiyoruz. Nolur norm ver. Eşim zar zor kazaniyor gece uykusuzluklarla. Sen kendi lutfunla ver doktorsuz ilaçsiz. Hep inandim da dualarima. Biz tup bebek yapsaydik ikiz yapicakdik. Ve biz o doktordan çiktikdan 2 hafta sonra daha adetime 1 hafta varken hamile olduğumu ogrendim. Bu 20 ayda ilk defa rahatdi kafam. Çunki şubatda gidicekdik doktora. Ve çocuklarim ikiz Allah bağişlarsa. Allahin kismeti. Inan herşey kafada bitiyor. Kendini kusurlu gorme. Herseyin zamani var. Hamileliğimi kusarak halsiz geçiriyorum. Şimdi diyorumki iyiki zamaninda evliliğime eşime zaman ayirmam için sure tanimiş Rabbim. Hayirlisini iste inanarak inan guzel olucak herşey.
Peki tüp bebeğe devlette rapor çıkıyorsa özeldekilerle aynı işlemler mi yapılıyor yine . Yani aynı özen ihtimam. Aynı işlemler uygulanıyor muBilmiyordum canım bana da bu ay aşılama dediler adetime bir hafta var bende gitmeyeyim diyordum ama tüp bebeğe rapor çıkıyorsa denemekte fayda var . Çok teşekkürler
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Tabiki de canım iki iğneli aşılamadan sonra rapor çıkıyor aşılamada da başarı elde eden çok kişi var umutsuz olmaBilmiyordum canım bana da bu ay aşılama dediler adetime bir hafta var bende gitmeyeyim diyordum ama tüp bebeğe rapor çıkıyorsa denemekte fayda var . Çok teşekkürler
- 18 Aralık 2019
- 416
- 206
- 53
- 34
Canm sabir ve Allah herkesi farklı şeylerle imtihan ediyor belki zamani gelmemiştir o çocukları olan insanlar biz bilmeyiz neyle imtihan oluyorlar ama bizim de imtihanımız böyle şükretmek lazım dua etmek lazım inanmak lazım her şey Allahtan, Allah ol derse olur Bende 2 sene bekledim bebek için sizi çok iyi anlıyorum nasil bir psikolojik durumu olduğunu biliyorum ama 2 senenin sonunda artık aklımdan attım ve Allaha bıraktım tatile gittim annrmlerle eşimden biraz ayrı kaldık bir birimize zaman verdik ve eve döndüğün ay hamile kaldım inannin hiç ama hiç beklemiyordum öyle bir sürpriz oldu ki mucize yani ve şimdi 33 haftalık hamileyim siz biraz kendinize zaman verin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizede1.5 Sene olacak nerdeyse hsg çekildim hormon testi yaptırdım genital muayene oldum eşimde bütün testlerini oldu her şeyimiz gayet güzel normal . Evlendiğinizden beri denememize rağmen çocuğumuz olmuyor doktor aşılama önerdi ama onun da cinsel ilişkiden hiçbir farkı yok bence . Artık ciddi ciddi umutsuzluğa düşmeye başladım kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle eksikmiş kusurum varmış gibi hissediyorum çevremdeki herkes çatır açtır doğuruyor diyorum ki ben çok mu kötü bir insanım ki Allah bana vermiyor ama olanlara bakıyorum çokta iyi insanlar değiller şükretmeyi bilmezler . Ne yapacağım bir akıl verin kızlar bu psikolojik durumu atlatamıyorum artık
Kendimi olmaz diye inandırayım da sonra yine yıkılmak istemiyorumTabiki de canım iki iğneli aşılamadan sonra rapor çıkıyor aşılamada da başarı elde eden çok kişi var umutsuz olma