diyetleri sevmem.zaten uymakta zorlanırım çünkü bana kural gibi gelir sıradan gelir yapamam
bu nedenle birkaç basit şeylerle zayıflama işlemine başladım.sabahları 1 dilim ekmek biraz peynir biraz domates biraz salatalık yedim.öğlen bişey yemedim bazen çikolata yada büskivi ile atıştırdım akşam yemekleri az az yedim. ekmeğı kestım.sadece kahvaltıda 1-2 dilim yedim onun dışında başka öğünlerde ekmek yemedim.bol su içtim.yeşil çay kullandım hemen hemen kafamda kaba taslak kalori cetveli oluştu.bunu yedim şu kadar kalori aldım diyebiliyorum zaten kalorilerini bilince yemek istemezsiniz pek
hafta sonları az yemeğe gayret ettım ama hafta sonları bır ıkı gun canım ne isterse yıyorum pek dıkkat etmıyorum :) dans ettim hergun nerdeyse.akşam yemekten sonra yürüyüş yaptım 30-40 dk falan.ve sonunda 8.5 kilo verdım.70 kg ken 61.4 kg e düştüm fakat sınav dönemi ben stresten yerim.sınav dönemi yedim yine sonra eve gittim gezmeye ordada yedım bayağ aldım 2.5 kiloyu :) şimdi 64 kg ım.ama başlıyorum yine .58 kg olmak amacım.zayıflamak istiyorsanız çok hareket edin ve vücudunuza çok az yemek verip yüklenmeyin yavaş yavaş azaltın bol bol sıvı tüketin.herkes yapabilir yeterki iraden güçlü olsun.
)) hepinize başarılar