1.5 ayda 8 kilo verdim :)

crazygzd

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
10
1
16
Sinop
diyetleri sevmem.zaten uymakta zorlanırım çünkü bana kural gibi gelir sıradan gelir yapamam:D bu nedenle birkaç basit şeylerle zayıflama işlemine başladım.sabahları 1 dilim ekmek biraz peynir biraz domates biraz salatalık yedim.öğlen bişey yemedim bazen çikolata yada büskivi ile atıştırdım akşam yemekleri az az yedim. ekmeğı kestım.sadece kahvaltıda 1-2 dilim yedim onun dışında başka öğünlerde ekmek yemedim.bol su içtim.yeşil çay kullandım hemen hemen kafamda kaba taslak kalori cetveli oluştu.bunu yedim şu kadar kalori aldım diyebiliyorum zaten kalorilerini bilince yemek istemezsiniz pek:D hafta sonları az yemeğe gayret ettım ama hafta sonları bır ıkı gun canım ne isterse yıyorum pek dıkkat etmıyorum :) dans ettim hergun nerdeyse.akşam yemekten sonra yürüyüş yaptım 30-40 dk falan.ve sonunda 8.5 kilo verdım.70 kg ken 61.4 kg e düştüm fakat sınav dönemi ben stresten yerim.sınav dönemi yedim yine sonra eve gittim gezmeye ordada yedım bayağ aldım 2.5 kiloyu :) şimdi 64 kg ım.ama başlıyorum yine .58 kg olmak amacım.zayıflamak istiyorsanız çok hareket edin ve vücudunuza çok az yemek verip yüklenmeyin yavaş yavaş azaltın bol bol sıvı tüketin.herkes yapabilir yeterki iraden güçlü olsun. ;))) hepinize başarılar

Tebrik ederim.sanki konuyu ben açmışım gibi,sanki beni anlatmışsınız.bende aynı şekilde tam birbuçuk ayda 8kilo verdim.sadece sabahları 1dilim ekmek yedim,başka öğünde yemedim.en fazla bir lokma aldım.her öğünde tepsime bol bol yağsız salata,çorba,az yemek aldım.geceleri acıkınca 1bardak yoğurt yada süt çok az ekmek yedim.aralarda yarım yağlı sütten neskafe yapıp içtim,çok tok tutuyor.hiç aç kalmadım,öğle ve akşam yemekleri için sık sık tavuk haşlama pişirdim,öyle avuç içi kadar falan değil,doyana kadar yedim.havuç yedim sık sık,salatalarıma rendeledim,çok tok tuttu.hiç spor yapamadım hatta hava soğuktu küçük çocuğum var,hep evdeydim neredeyse hiç çıkmadım ve 71 kilodan 63 buçuğa düştüm.

Bu ayrıntıları belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum,belki birilerini motive eder.bütün diyet listeleri hikaye bence.hamurişini tatlıyı,abur cuburu kesersen,gece atıştırmalarını bırakır karnını yağsız salata çorbayla doyurup yemeği az alısan zayıflarsın.spor yapamayan ev hanımları kapı silin,cam silin,halı silin hem eviniz temizlenir hem spor yapmış olursunuz ben öyle yaptım:)

çok güzel tebrik ederim :) evet abur cuburu kesiceksin yapamıyosan arada yiyeceksin .insan canı sıkılıncada yiyo ben mesela:D o zaman başka şeylerle uğraşıcaksın .illa canın yemek istiyorsa dediğin gibi salata yada düşük kalorili yiyecekler yiyerek fazla hareket ederek formunuza ulaşabilirsiniz ;)

bugün tartıldım 62.6 a düşmüşüm :) boyum 170 cm . hedefim 58 olmak umarım herkes istediği sonuca ulaşır ;))

ah ah eski kilom 62-63 .çok ozledim o gunleri:43:
bu arada akşam yemeklerinde ekmek yememeyi nasıl başarıyorsunuz kızlar ya

bende diyodum ekmeksiz yemek yenir mi diye ama bırakınca alışıyor insan canım :) inan alışırsın.he bide ben çayımı 2 şekerli içerdim sonra tatlı oluyo diye 1 şekerli içtim oda tatlı gelmeye başladı artık şekersiz içiyorum ve şekerli nasıl içiyosunuz diyorum :D ve ben çok çay içerim .beyaz ürünlerden kaçının derim.az almaya çalışın

bend egeçen yıl bir bardak nescafeye 5 şeker koyan bir insandım sonra 3 e sonra 2 ye indi nerdeyse bir yıl sıfır şeker içiyorum:34:
ama ekmeksiz olmuyo ille en azından 1 dilim ekmek yiycem oğunlerde. hele hele akşam yemeden doymuyorum zaten yemek seçen bi insanım ekmekte yemesem açlıktan nolurum bilmem

bende nerdeyse 2 yıldır şekersiz çay içiyorum :) ekmeksiz yapamıyorsan her öğünde 1 dilim yemeğe devam et o zaman.ben alıştım ekmeksiz yemeğe ama canım isterse yiyorum çok zorlamıyorum kendimi :)

Benimde hedefim 48 olmak yani 6-7 kilo fazlaligm var.. spor yapiyorum hergun haftada 3gun fitness de yapiorum..
sabah kahvaltilarimi erken yapiyorum ekmek siyah ekmek yiyorum cayi.yemekle brb icmiorum bol yesil cay ve su iciorum.tuz olarak kaya tuzu kullaniorum ogle yemeklerimde normal yemek yiorum ama az yiyorm.bol salata yiyorm zeytinyagi kullaniorum yemeklerde findik ceviz ve yulafi yemeklerle brb yiyorm ara ogun yapmiorum vede bi yedigm yemekle.diger ogun arasinda en az 4-5saat birakiorum yani mideme hazim.etmesi icin zaman taniorum bakalim ins zayiflicam.. :)

inşallah canım.ben bide akşam 18 dan sonra yememeye özen gösteriyorum acıkırsamda az kalorılı atıstırıcı bısey yıyorum yada meyve yiyorum :)

Tebrik ederim.sanki konuyu ben açmışım gibi,sanki beni anlatmışsınız.bende aynı şekilde tam birbuçuk ayda 8kilo verdim.sadece sabahları 1dilim ekmek yedim,başka öğünde yemedim.en fazla bir lokma aldım.her öğünde tepsime bol bol yağsız salata,çorba,az yemek aldım.geceleri acıkınca 1bardak yoğurt yada süt çok az ekmek yedim.aralarda yarım yağlı sütten neskafe yapıp içtim,çok tok tutuyor.hiç aç kalmadım,öğle ve akşam yemekleri için sık sık tavuk haşlama pişirdim,öyle avuç içi kadar falan değil,doyana kadar yedim.havuç yedim sık sık,salatalarıma rendeledim,çok tok tuttu.hiç spor yapamadım hatta hava soğuktu küçük çocuğum var,hep evdeydim neredeyse hiç çıkmadım ve 71 kilodan 63 buçuğa düştüm.

Bu ayrıntıları belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum,belki birilerini motive eder.bütün diyet listeleri hikaye bence.hamurişini tatlıyı,abur cuburu kesersen,gece atıştırmalarını bırakır karnını yağsız salata çorbayla doyurup yemeği az alısan zayıflarsın.spor yapamayan ev hanımları kapı silin,cam silin,halı silin hem eviniz temizlenir hem spor yapmış olursunuz ben öyle yaptım:)
Ne guzel anlatmissin arkadaşım bu ara motivasyona ihtiyacım var bi türlü baslayamiyorum ilham verdin bana çok fazla zaman geçmiş olsada yazmak istedim ve şimdiki kilonu merak ediyorum ayrıca çok tebrik ediyorum azminden dolayi:nazar:

Back
X