Ne guzel anlatmissin arkadaşım bu ara motivasyona ihtiyacım var bi türlü baslayamiyorum ilham verdin bana çok fazla zaman geçmiş olsada yazmak istedim ve şimdiki kilonu merak ediyorum ayrıca çok tebrik ediyorum azminden dolayiTebrik ederim.sanki konuyu ben açmışım gibi,sanki beni anlatmışsınız.bende aynı şekilde tam birbuçuk ayda 8kilo verdim.sadece sabahları 1dilim ekmek yedim,başka öğünde yemedim.en fazla bir lokma aldım.her öğünde tepsime bol bol yağsız salata,çorba,az yemek aldım.geceleri acıkınca 1bardak yoğurt yada süt çok az ekmek yedim.aralarda yarım yağlı sütten neskafe yapıp içtim,çok tok tutuyor.hiç aç kalmadım,öğle ve akşam yemekleri için sık sık tavuk haşlama pişirdim,öyle avuç içi kadar falan değil,doyana kadar yedim.havuç yedim sık sık,salatalarıma rendeledim,çok tok tuttu.hiç spor yapamadım hatta hava soğuktu küçük çocuğum var,hep evdeydim neredeyse hiç çıkmadım ve 71 kilodan 63 buçuğa düştüm.
Bu ayrıntıları belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum,belki birilerini motive eder.bütün diyet listeleri hikaye bence.hamurişini tatlıyı,abur cuburu kesersen,gece atıştırmalarını bırakır karnını yağsız salata çorbayla doyurup yemeği az alısan zayıflarsın.spor yapamayan ev hanımları kapı silin,cam silin,halı silin hem eviniz temizlenir hem spor yapmış olursunuz ben öyle yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?