- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
olur canım amakuzu benim işyerim bi fabrika
merkeze çok uzak
yanımda getirmezsem gidip bişey alamıyorum
eti burçak bisküvi var onla idare etsem bu öğleni olur dimi?
yanında alıp götür madem süt yoğurt falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım amakuzu benim işyerim bi fabrika
merkeze çok uzak
yanımda getirmezsem gidip bişey alamıyorum
eti burçak bisküvi var onla idare etsem bu öğleni olur dimi?
Ben geldimm canım. Ne desen haklısın valla. Sınavlar ödevler derken ben kendimi saldım gitti malesef Sürekli bişey yemek istiyorumcanım neden saldın bu kadar daha da asıl
kızarım seni bak zaten çok yememen lazım
mide sorunun var neden yoruyorsun mideni
bak sen hurma al sabah 5 tane falan at ağzına üstüne kahvaltı yap sonra
tokluk oluşur bende bu açlık halinden öyle kurtulcam
hurma almam lazım
yaza kadar verirsin tatlımBen geldimm canım. Ne desen haklısın valla. Sınavlar ödevler derken ben kendimi saldım gitti malesef Sürekli bişey yemek istiyorum
Yedikçe de patlayacak gibi hissediyorum ve pişman oluyorum. Hiç birşey olmasa bu midem için dikkat etmem lazım ama nerdeeee.... Bugün sabah tartıldım vira bismillah deyip başliyim dedim. O da ne 73 kilo olmuşum. Yazık oldu emeklerime benim ya
Hava mis gibi çıkıp yürümeye halim yok. 1 ay sonra bi arkadaşımın kınası var. Yazın erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ve ikisine de bu halde katılmak istemiyorum. Tutuştu paçalarım anlayacağın
öyle yapıcam kuzu çoğu zaman getiriyorum zaten sütümü yemeğimi de bugün hazırlıksız yakalandımolur canım ama
yanında alıp götür madem süt yoğurt falan
verdiğim taktiği uygula canımBen geldimm canım. Ne desen haklısın valla. Sınavlar ödevler derken ben kendimi saldım gitti malesef Sürekli bişey yemek istiyorum
Yedikçe de patlayacak gibi hissediyorum ve pişman oluyorum. Hiç birşey olmasa bu midem için dikkat etmem lazım ama nerdeeee.... Bugün sabah tartıldım vira bismillah deyip başliyim dedim. O da ne 73 kilo olmuşum. Yazık oldu emeklerime benim ya
Hava mis gibi çıkıp yürümeye halim yok. 1 ay sonra bi arkadaşımın kınası var. Yazın erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ve ikisine de bu halde katılmak istemiyorum. Tutuştu paçalarım anlayacağın
ben yakalıycam seniöyle yapıcam kuzu çoğu zaman getiriyorum zaten sütümü yemeğimi de bugün hazırlıksız yakalandım
hımm. hurma diyorsun yani. İnanılmaz ödem var vücudumda yüzüklerim olmuyor şu an. Hurmanın faydası olur di mi?verdiğim taktiği uygula canım
başka çaren yok
ver proteinin gözüne
ayy inşallah veririm. Dobik dobik geziyorum valla.yaza kadar verirsin tatlım
Olur canım olur sen meraklanmahımm. hurma diyorsun yani. İnanılmaz ödem var vücudumda yüzüklerim olmuyor şu an. Hurmanın faydası olur di mi?
Tamm bu akşamdan başlayacammOlur canım olur sen meraklanma
sabah 7 tane hurma yoğurt
öğlen akşam yemeklerden önce mutlaka
Tamam ihmal etmek yokTamm bu akşamdan başlayacamm
valla yakala ve beni döv yaben yakalıycam seni
silkelen ve kendine gel
bana bakmayın ben iyiyim
sadece biraz daha versem iyi olur diye düşünüyorum
siz neden böyle yappıyorsun bakım
yarar yaramazmı faydalarına bakımvalla yakala ve beni döv ya
bende hurma yesemmi bende de işe yarar mı kiii
Hurma aradım ama bulamadım marketlerde. Sanırım çarşıya inmem gerekecek. Bugünlük yeşil çayla ödem atmaya çalışıcam. Akşama da yeşil fasulye pişiricem. Yoğurtla onu yerim. 6 gibi yeme işini kapatırım.
tamam bende ilk gördüğüm yerden alıyorum hurmamı:)yarar yaramazmı faydalarına bakım
burda yazamam din içerikli olur
tamam canım al şifa olsuntamam bende ilk gördüğüm yerden alıyorum hurmamı:)
günaydın kuzumtamam canım al şifa olsun
bide kayısı kuru olandan akşamdan 1 bardak suyun içine at
sabah iç meyveyide ye
hurmada aynısı canım
günaydın kuzum
suyunuda iççekmiyim onu bilmiyodum bak:)
yarın sabah hemencik yapıyorum