• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

kuzu benim işyerim bi fabrika
merkeze çok uzak
yanımda getirmezsem gidip bişey alamıyorum
eti burçak bisküvi var onla idare etsem bu öğleni olur dimi?
olur canım ama
yanında alıp götür madem süt yoğurt falan

canım neden saldın bu kadar daha da asıl
kızarım seni bak zaten çok yememen lazım
mide sorunun var neden yoruyorsun mideni
bak sen hurma al sabah 5 tane falan at ağzına üstüne kahvaltı yap sonra
tokluk oluşur bende bu açlık halinden öyle kurtulcam
hurma almam lazım
Ben geldimm canım. Ne desen haklısın valla. Sınavlar ödevler derken ben kendimi saldım gitti malesef:KK43: Sürekli bişey yemek istiyorum:KK61:
Yedikçe de patlayacak gibi hissediyorum ve pişman oluyorum. Hiç birşey olmasa bu midem için dikkat etmem lazım ama nerdeeee.... Bugün sabah tartıldım vira bismillah deyip başliyim dedim. O da ne 73 kilo olmuşum. Yazık oldu emeklerime benim ya:cry:
Hava mis gibi çıkıp yürümeye halim yok. 1 ay sonra bi arkadaşımın kınası var. Yazın erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ve ikisine de bu halde katılmak istemiyorum. Tutuştu paçalarım anlayacağın :KK17:

Ben geldimm canım. Ne desen haklısın valla. Sınavlar ödevler derken ben kendimi saldım gitti malesef:KK43: Sürekli bişey yemek istiyorum:KK61:
Yedikçe de patlayacak gibi hissediyorum ve pişman oluyorum. Hiç birşey olmasa bu midem için dikkat etmem lazım ama nerdeeee.... Bugün sabah tartıldım vira bismillah deyip başliyim dedim. O da ne 73 kilo olmuşum. Yazık oldu emeklerime benim ya:cry:
Hava mis gibi çıkıp yürümeye halim yok. 1 ay sonra bi arkadaşımın kınası var. Yazın erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacam ve ikisine de bu halde katılmak istemiyorum. Tutuştu paçalarım anlayacağın :KK17:
yaza kadar verirsin tatlım

verdiğim taktiği uygula canım
başka çaren yok
ver proteinin gözüne

öyle yapıcam kuzu çoğu zaman getiriyorum zaten sütümü yemeğimi de bugün hazırlıksız yakalandım
ben yakalıycam seni
silkelen ve kendine gel
bana bakmayın ben iyiyim
sadece biraz daha versem iyi olur diye düşünüyorum
siz neden böyle yappıyorsun bakım:KK42:

verdiğim taktiği uygula canım
başka çaren yok
ver proteinin gözüne
hımm. hurma diyorsun yani. İnanılmaz ödem var vücudumda yüzüklerim olmuyor şu an. Hurmanın faydası olur di mi?

hımm. hurma diyorsun yani. İnanılmaz ödem var vücudumda yüzüklerim olmuyor şu an. Hurmanın faydası olur di mi?
Olur canım olur sen meraklanma
sabah 7 tane hurma yoğurt
öğlen akşam yemeklerden önce mutlaka

Hurma aradım ama bulamadım marketlerde. Sanırım çarşıya inmem gerekecek. Bugünlük yeşil çayla ödem atmaya çalışıcam. Akşama da yeşil fasulye pişiricem. Yoğurtla onu yerim. 6 gibi yeme işini kapatırım.

aynen canım devam et
ama mutlaka al
iştah kapatır
Hurma aradım ama bulamadım marketlerde. Sanırım çarşıya inmem gerekecek. Bugünlük yeşil çayla ödem atmaya çalışıcam. Akşama da yeşil fasulye pişiricem. Yoğurtla onu yerim. 6 gibi yeme işini kapatırım.

Back