• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

sabah kahvaltım sandwiç
kilomda 58,400
bu 58 le aramdaki bağdan kurtulmak
istioyrum ama artık pazartesi
niye öyle dediğime gelince
pazar kahvaltıma kıyamam hiç

Günaydııın. Gerçi pek günaydınlık hali kalmadı günün ama neyse :KK16:

Dün bi kür denedim ve bende işe yaradı. 1,5 litre sıcak suya yeşil çay demledim. İçine 1 tane limonun suyunu sıkıp sonra kabuğunu da attım. Soğuyunca da üstüne 1 sade maden suyu ekledim. Gün boyu onu içtim. Ve tabi ki wc den çıkamadım. Bugün de devam ediyorum ona. Hurma için çarşıya inmem lazım ama hava yağmurlu bugün. Cesaretimi toplayınca çıkıcam :cool:

Günaydııın. Gerçi pek günaydınlık hali kalmadı günün ama neyse :KK16:

Dün bi kür denedim ve bende işe yaradı. 1,5 litre sıcak suya yeşil çay demledim. İçine 1 tane limonun suyunu sıkıp sonra kabuğunu da attım. Soğuyunca da üstüne 1 sade maden suyu ekledim. Gün boyu onu içtim. Ve tabi ki wc den çıkamadım. Bugün de devam ediyorum ona. Hurma için çarşıya inmem lazım ama hava yağmurlu bugün. Cesaretimi toplayınca çıkıcam :cool:
ay kuzum bende sana yazacaktım dün ama bunu
miden rahatsız ya vazgeçtim
dikkat et olurmu

ay kuzum bende sana yazacaktım dün ama bunu
miden rahatsız ya vazgeçtim
dikkat et olurmu
Açıkçası sodadan korkuyordum ama bi sorun olmadı. Bir kaç gün deneyip sonra sadece yeşil çaya dönerim. Meğer ne kadar ödem varmış vücudumda. Onun haricinde 2 litre de su içtim. Yemek yemeye yerim kalmadı resmen :KK76:

Açıkçası sodadan korkuyordum ama bi sorun olmadı. Bir kaç gün deneyip sonra sadece yeşil çaya dönerim. Meğer ne kadar ödem varmış vücudumda. Onun haricinde 2 litre de su içtim. Yemek yemeye yerim kalmadı resmen :KK76:
tamm canım limonu fazla tüketme
soda alkali oda bazik ph şı düşük ya
mide delinmesine yol açar allah korusun

tamm canım limonu fazla tüketme
soda alkali oda bazik ph şı düşük ya
mide delinmesine yol açar allah korusun
Haklısın canım. dikkat ederim artık. Doktorumu arayıp sordum aslında. Günde 1 tane soda aç karna olmadığı sürece içebilirsin dedi. Midemle iyi anlaşıyoruz bugünlerde. O kadar eziyeti çektiren kendisi değilmiş gibi. bu arada sigarayı bıraktım. Doktorun kesin talimatıydı. İştahım ondan da artmış olabilir ama kontrol edicem artık:KK15:

Haklısın canım. dikkat ederim artık. Doktorumu arayıp sordum aslında. Günde 1 tane soda aç karna olmadığı sürece içebilirsin dedi. Midemle iyi anlaşıyoruz bugünlerde. O kadar eziyeti çektiren kendisi değilmiş gibi. bu arada sigarayı bıraktım. Doktorun kesin talimatıydı. İştahım ondan da artmış olabilir ama kontrol edicem artık:KK15:
ay bende bıraksam :KK35:

Kolay değil cidden ya. Başlarda çok zor oldu da şu an gayet iyiyim aslında. Bİ yerden başlamak lazım :KK66:
4 tane falan içiyorum ben canım ya
bende bırakıyım bari şu an itibari ile
can sıkıntısından içiyorum

günaydın günlüğüm
akşam yemeğim patates kızartması soğan halkası
peynir zeytin falan dşye devam ediyor
sabah ki kilom tartıda bir baktım ne göreyim
57,90 ne sevindim ne sevindim :KK28:
sabah kahvaltım sandwiç :KK8:

Canim asssk arkadasim surekli giriyorum ve yorumlarinizi okuyorum kendim yazmasam da :) azmine hayranim kiz senin ben bi birakip bi basliyorum yine ve seninle hemen hemen ayniyiz ben de 57.7 ciktim gecen ;)

Canim asssk arkadasim surekli giriyorum ve yorumlarinizi okuyorum kendim yazmasam da :) azmine hayranim kiz senin ben bi birakip bi basliyorum yine ve seninle hemen hemen ayniyiz ben de 57.7 ciktim gecen :KK66:
Aynen Canım bi takiklik var sürekli 58 çıkıyorum bayan bi göremem Herhalde

Bu nedir yaaa gerçekten millet 10 10 kilo veriyo sen ve ben son 3 aydir 59 57 arasi gidip geliyoruz kiz :-)

Back