- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Gitme canım bakalım üstüne belli ki bi derdiCanım anlatması uzun aslında senin de başını şişirmiyim şimdi.
Kısaca bahsetmek gerekirse Benimkiyle 5 senedir devam eden bi ilişkimiz var. Kendisi çok kıskanç sinirli bi tip ama değişmeye çalıştı bayağı değişti de.
Son dönemlerde kavgalarımız arttı. Son 1-2 haftadır da ben mesaj atıp arayıp sormasam o sormuyor ben konuşmaya çalıştığımda da kısa cevaplar falan veriyordu sürekli ben de ufaktan nazlanıyordum ilgilenmiyorsun falan diye. Sürekli yok öyle bişey deyip geçiştiriyor. Benim evimin 3 bina ötesinde oturuyor. Ve sürekli evde olduğunu bi işi olmadığını da bildiğim için kızıyordum ilgilenmemesine.
Cuma akşamı memleketten ortak bi arkadaşımız geldi. Biz o sıra kavgalıydık. Çocukla görüşecektim gelmedi. Biz de çocukla konuştuk bayağı. İşte seni çok seviyor çok değer veriyor falan dedi. Ama kavgalarımızın arkası gelmiyor artık ufacık bişeyden ikimiz de parlıyoruz. Ayrılık lafını onun ağzından hiç duymamıştım bugüne kadar.
Neyse cumartesi günü konuşmak istediğini söyledi kalktım gittim. Önce kavga ettik. Sonra ayrılmak istediğini beni mutlu edemediğini sürekli baskı kurmaya çalıştığını söyledi. Ben de ayrılmak yerine kendini düzeltsen eksik noktaları biliyorsun bak bundan sonra dikkat edersin falan dedim ama yok biz anlaşamıyoruz falan dedi ve bıraktı beni. anlamadığım bu adam 5 senedir yeni mi farketti anlaşamadığımızı.
Dün gece de mesaj atmış seni seviyorum. Ama ne yapacağımı şaşırdım falan diye. Anlamadım ne iş
var aldatma falan yoktur gibi yanlış anlma
belki seni kıskançlığından bunalttığını falan düşünüyordur