• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

bende çok rahatım nedendir bilinmez
yemek konusunda kuş kadar yiyince hemen doyuyoru
tavsiye ederim canım diş çektir:confused:
hepsini söktüreyim yaa yeterki şu şişlik gitsin.. :D yok ben önümüzdeki hafta sadece çorbayla yaşıcam kararlıyım :D

hepsini söktüreyim yaa yeterki şu şişlik gitsin.. :KK70: yok ben önümüzdeki hafta sadece çorbayla yaşıcam kararlıyım :KK70:
len deli yaşanırmı çorbayla :rolleyes::rolleyes:
bak ben 58,90 takıldım
kabızda oldum antibiyotik beni mahvediyor:KK61:

len deli yaşanırmı çorbayla :rolleyes::rolleyes:
bak ben 58,90 takıldım
kabızda oldum antibiyotik beni mahvediyor:KK61:
ya bizim gelin çorbayla 4 kilo verdi :D dur ben bu hafta sabah yumurta öğlen çorba ve menüdeki yemek akşamda çorba takılcam öyle olur ölürsem öleyim :KK70::KK70::KK70:

ya bizim gelin çorbayla 4 kilo verdi :KK70: dur ben bu hafta sabah yumurta öğlen çorba ve menüdeki yemek akşamda çorba takılcam öyle olur ölürsem öleyim :KK70::KK70::KK70:
ben neden vermiyorum o vakit
sinir oldum şu an bakk

napıyım canım kilomu sabitledi sinirlerim bozuldu
yanağımda morluk var daha yeni gördüm :eek:

herhalde yeni ameliyat kızım küçümseme

ya bizim gelin çorbayla 4 kilo verdi :KK70: dur ben bu hafta sabah yumurta öğlen çorba ve menüdeki yemek akşamda çorba takılcam öyle olur ölürsem öleyim :KK70::KK70::KK70:
enazından zayıf ölürüm de :KK70:

herhalde yeni ameliyat kızım küçümseme

enazından zayıf ölürüm de :KK70:
:KK53:allahın delileri güldürmeyin beni ağrım var :KK67::KK67:
allah korusun kız bu yapamaz çorba diyeti
proteini yapana kadar canımız çıktı:KK53:

:KK53:allahın delileri güldürmeyin beni ağrım var :KK67::KK67:
allah korusun kız bu yapamaz çorba diyeti
proteini yapana kadar canımız çıktı:KK53:

kız bazen diom yemiycem tutcam gagamı, ne zaman yemicem desem zıvanadan çıkıyorum:KK53::confused: böle saldırıom dil dışarda gözler dönmüş

kız bazen diom yemiycem tutcam gagamı, ne zaman yemicem desem zıvanadan çıkıyorum:KK53::confused: böle saldırıom dil dışarda gözler dönmüş
açsınız ama bende çok açım ya
patates kızartması canım çekiyor:eek:

kızlaaarrrrr ben dün diyeti bozduuummmm :D :D :D anneme gittim napayım çok güzel köfte ve pilav yapıyo :D bide piyaz :D of of of bide kolaaaaa :D AsSsk öldürebilirsin beniiii :)))

:KK67:şaka kız şaka bugün aynen devam
bende patates kızartması ve sucu yedim
bi kangal yedik eşimle hehehehe
şimdide simit yedim açtım resmen napıyım:KK76:
bende sabah poğaça yedim mecburen işe geç kalınca kahvaltı yapamadım haftasonu diyet yalan olur tarı 66yı görür yine :D

bende sabah poğaça yedim mecburen işe geç kalınca kahvaltı yapamadım haftasonu diyet yalan olur tarı 66yı görür yine :KK70:
ben sabah 59 u gördüm net 59,00 geldim
ama kabızım bugün birz zorladı beni çok şiştim çünkü
antibiyotiği bıraktım artık

Back