- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
evet alışıcam inş inş yaa bi haftayı bi atlatsam alışçam zaten yürüyüşüde arttırdım mı oleyyaynen canım çok mutluyum
miden boş değil aslında ama alışma evresi diyelim
alışacak inş...
dayan 1 haftada oturcak yeme düzenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet alışıcam inş inş yaa bi haftayı bi atlatsam alışçam zaten yürüyüşüde arttırdım mı oleyyaynen canım çok mutluyum
miden boş değil aslında ama alışma evresi diyelim
alışacak inş...
dayan 1 haftada oturcak yeme düzenin
BENDE AYNISINI DÜŞÜÜYORUM CANIMevet alışıcam inş inş yaa bi haftayı bi atlatsam alışçam zaten yürüyüşüde arttırdım mı oleyy
aynen bende bide yağmur filan zor oluyo bu aralar hava bi düzelse.. canım siz ara öğün yapmıyomusunuz bu arada dikkatimi çekti çok önemli ara öğün diyolar?BENDE AYNISINI DÜŞÜÜYORUM CANIM
AMA ÇOK SOĞUK OLUYOR
HASTA OLURUM DİYE KORKUYORUM
OTOBÜSE BİNİYORUM
YOK CANIM YAPMAM NADİR CANIM BİŞEY İSTERSE YERİM BENaynen bende bide yağmur filan zor oluyo bu aralar hava bi düzelse.. canım siz ara öğün yapmıyomusunuz bu arada dikkatimi çekti çok önemli ara öğün diyolar?
ben hep öyle okudum dabende pek yemem çünkü geçen gün bi diyetisyenin yazısını okuyodum illaki ara öğün yazmış kkadın..sorayım dedim
Deme bana topidik diyeeeee
deme yaaaaaaaaa
nese en azından kısa değilim manyak oldum yaaa akşam kısayım diye
ben topidikkızzz benim boyumda kısa ne dion bakim
şaka yapıom tabi ki sen de bana bodur diyebilirsin, bodurum ben
ben topidik
sen de bodur
Yok kız bu enerjimi kimseye vermem artıkyokkk kızzz ben kendimi severim, sende öyle. okuyan bizim mutsuz olduğumuzu sancak
bende öyle acayip hırs yaptım bakalım nolcakYok kız bu enerjimi kimseye vermem artık
başladım sonu gelecek artık bu ne ya
hiç mutsuz değiliz bodurcuğum
ayyyyy 2 ay vercez kendimizebende öyle acayip hırs yaptım bakalım nolcak
günaydın günlüğüm
58,900 kilom
sandwiç yedim öğlende kefirimi içcem
sistit oldum galiba
hastalıkları atlatamadım ya
sağol kuzumçok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun tatlımgünaydın günlüğüm
58,900 kilom
sandwiç yedim öğlende kefirimi içcem
sistit oldum galiba
hastalıkları atlatamadım ya
sağol kuzum sen neler yaptın bakalımgeçmiş olsun tatlım
OF SORMA..:s akşam yemeği yemedim gibi bişey eşimin tabağından otlandımbiraz:) ama misafir geldi gelirkende baklava getirmiş bende 2 dilimcik yedimsağol kuzum sen neler yaptın bakalım
nasıl gidiyor akşam kaçamak falan yaptı mı bakım
ay akşam yemeseydin keşkeOF SORMA..:s akşam yemeği yemedim gibi bişey eşimin tabağından otlandımbiraz:) ama misafir geldi gelirkende baklava getirmiş bende 2 dilimcik yedim