• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

evet alışıcam inş inş yaa bi haftayı bi atlatsam alışçam zaten yürüyüşüde arttırdım mı oleyy:KK9:
BENDE AYNISINI DÜŞÜÜYORUM CANIM
AMA ÇOK SOĞUK OLUYOR
HASTA OLURUM DİYE KORKUYORUM
OTOBÜSE BİNİYORUM

BENDE AYNISINI DÜŞÜÜYORUM CANIM
AMA ÇOK SOĞUK OLUYOR
HASTA OLURUM DİYE KORKUYORUM
OTOBÜSE BİNİYORUM
aynen bende bide yağmur filan zor oluyo bu aralar hava bi düzelse.. canım siz ara öğün yapmıyomusunuz bu arada dikkatimi çekti çok önemli ara öğün diyolar?

aynen bende bide yağmur filan zor oluyo bu aralar hava bi düzelse.. canım siz ara öğün yapmıyomusunuz bu arada dikkatimi çekti çok önemli ara öğün diyolar?
YOK CANIM YAPMAM NADİR CANIM BİŞEY İSTERSE YERİM BEN
NASIL YAŞAM ŞEKLİN VARSA ONU BENİMSEYENLERDENİM BEN
DEVAM ETTİREMEYECEĞİM ŞEYİ YAPMAK İSTEMEM
BEN ARA ÖĞÜNSÜZ VERDİM HEP KİLOMU

bende pek yemem çünkü geçen gün bi diyetisyenin yazısını okuyodum illaki ara öğün yazmış kkadın..sorayım dedim

bende pek yemem çünkü geçen gün bi diyetisyenin yazısını okuyodum illaki ara öğün yazmış kkadın..sorayım dedim
ben hep öyle okudum da
1 yıl diyet yap aynen onun dediği gibi
sonra normale dön nasıl olcak bakalım canım
bende onlar anlamış değilim katı yapma o kadar canım

Deme bana topidik diyeeeee
deme yaaaaaaaaa
nese en azından kısa değilim manyak oldum yaaa akşam kısayım diye

kızzz benim boyumda kısa ne dion bakim:KK67:
şaka yapıom tabi ki sen de bana bodur diyebilirsin, bodurum ben:KK70::KK70::KK70:

yokkk kızzz ben kendimi severim, sende öyle. okuyan bizim mutsuz olduğumuzu sancak:rolleyes:
Yok kız bu enerjimi kimseye vermem artık
başladım sonu gelecek artık bu ne ya
hiç mutsuz değiliz bodurcuğum

günaydın günlüğüm
58,900 kilom
sandwiç yedim öğlende kefirimi içcem
sistit oldum galiba
hastalıkları atlatamadım ya

sağol kuzum sen neler yaptın bakalım
nasıl gidiyor akşam kaçamak falan yaptı mı bakım
OF SORMA..:s akşam yemeği yemedim gibi bişey eşimin tabağından otlandımbiraz:) ama misafir geldi gelirkende baklava getirmiş bende 2 dilimcik yedim :( :( :(

OF SORMA..:s akşam yemeği yemedim gibi bişey eşimin tabağından otlandımbiraz:) ama misafir geldi gelirkende baklava getirmiş bende 2 dilimcik yedim :KK43: :KK43: :KK43:
ay akşam yemeseydin keşke
sabah yeseydin canımmm

Back