Aynen öyle canım. İDolümsün resmen :)bende daha vercem görcek o gününü
kıskansın dursun beni milleten
ayy canımvalla o 73 de iyiki kendime sur demişim valla manyaklık
yapıyormuşum şimdi süperim
sağol kuzumAynen öyle canım. İDolümsün resmen :)
Oh iyi yapıyorsun.sağol kuzum
oo canım deli ederim ben onu
kendime güvenim geldi
suratım bile ışıl ışıl
girdiğim her yerde belli ederim ben kendimi
oda deli olur
Tamam canım. Aklımda bulunsun. Normalde ben de böyle değilimdir hiç. Geçiş dönemi işte. Atlatıcam kısa zamanda eski günlerime dönecemsanada tavsiyem canım
ben acayip pozitif düşünürüm
insanlar surat asar yada negatif davranırlarsada onların bütün kötü enerjisini alırım
öyle ortamlarda bulunmam bir daha
oo bebeğim hep destek tam destekTamam canım. Aklımda bulunsun. Normalde ben de böyle değilimdir hiç. Geçiş dönemi işte. Atlatıcam kısa zamanda eski günlerime dönecem
Ben de bugün 72.600 ile güne başladımm çok mutluyumöğle yemeğim sandwiç
herkez çok inatçı takıntılı olduğumu söylüyor
bide kayınpederim çok zayıflamışsın dedi
azcık ye kızım hasta olcan ya dedi
kuzum merak ettim seniBen de bugün 72.600 ile güne başladımm çok mutluyum
Yarına bişeyin kalmaz inşallah canım. Zor ciddenkuzum merak ettim seni
oh maşallah gidiyor kilolar
bende topladım baya ama
midemde hafif ağrı var hissettiyor
valla öleYarına bişeyin kalmaz inşallah canım. Zor cidden
Evet ben de araştırdım bayağı faydası varmış kefirin. NAne limon yap eve gidince bari. fast food da mideyi zorluyor aslında.valla öle
ama benim inadım pistir atlatcam midemide
ben galiba üşüttüm başka açıklaması
yok aç bırakmıyrum kendimi
akşam yiyiorum yani öğlen zaten normalde
hep tost fast food sabahta poğaça yerdim değişik bişey yok hayatım
sadece kefir kefiri bebeklere bile içiriyorlar sıkıntısız bişey
kimse ondan olduğunu düşünmesin diye yazıyorum
aynen canım zorluyor benim kilo sebebim ekmek kola falandıEvet ben de araştırdım bayağı faydası varmış kefirin. NAne limon yap eve gidince bari. fast food da mideyi zorluyor aslında.
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben kilo koruma olayını pek beceremiyorum diyet yapıyorum. SPor falan herşey tamam ama belli bi kiloya gelince rehavet çöküyor. Onu ne yapacam hiç bilmiyorumaynen canım zorluyor benim kilo sebebim ekmek kola falandı
şimdi ekmek sabah yada öğlen akşam sıfır ekmek
gözleme falan yemessem tabi
bebek istiyorum 2 seneye kadar
ee katana gibi de hamile kalmamak için çabalıyorum napıyım
onu bende yapamam canımAnladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben kilo koruma olayını pek beceremiyorum diyet yapıyorum. SPor falan herşey tamam ama belli bi kiloya gelince rehavet çöküyor. Onu ne yapacam hiç bilmiyorum
Ya sen fıstık gibisin zaten. DAha nerene diyet yapacaksın. ZAten senin desteğin olmasa bu kadar istikrarlı devam edemezdim. Her gün hevesle acaba bugün neler yapmış diye foruma giriyorum.onu bende yapamam canım
nasıl oluyor bilmiyorum ama tekrar alıyorum hemen salınca
60 ı gördüm mesala ağustostan beri 2 kilo aldım
onun içinde çözüm buluruz napalım
senn yolun var bende sen zayıflayana kadar rejim yaparım
aslında bi ekşın yok bende hep aynıYa sen fıstık gibisin zaten. DAha nerene diyet yapacaksın. ZAten senin desteğin olmasa bu kadar istikrarlı devam edemezdim. Her gün hevesle acaba bugün neler yapmış diye foruma giriyorum.
sağol kuzum bu arada beni yalnız bırakmıyon sendeYa sen fıstık gibisin zaten. DAha nerene diyet yapacaksın. ZAten senin desteğin olmasa bu kadar istikrarlı devam edemezdim. Her gün hevesle acaba bugün neler yapmış diye foruma giriyorum.
E bu işler böyle. Hep destek tam desteksağol kuzum bu arada beni yalnız bırakmıyon sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?