- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum hadi gel merakta bırakma nasılsın bakalımYarına bişeyin kalmaz inşallah canım. Zor cidden
İyiyim canım teşekkürler. Dersim yokmuş bugün evdeyim. Çay keyfi yapıyorumkuzum hadi gel merakta bırakma nasılsın bakalım
bende çay keyfindeyim nasılsınİyiyim canım teşekkürler. Dersim yokmuş bugün evdeyim. Çay keyfi yapıyorum
Memleketimin kebabını yemişsin yarasıngünaydın aşkım
58,800 kilom gene aynı
bende anlamadım ama buda bişey
sabah kefirimi içtim ohh yarasın o olmasa bu kadar
ayakta atlatamazdım herhalde
öğlen gene sandwiç
akşamada patates ve köfte yapcam
dün akşamda urfa kebap yedim
72.6'ydım en son. Bu sabah 72.3 gösterdi tartımbende çay keyfindeyim nasılsın
bakalı kilolar ne alemde
vayy urfalı aynen öyle yapanlarda güzle yaparlar valla eşimin arkadaşıMemleketimin kebabını yemişsin yarasın
ay kuzum gidiyor kiloların maşallah72.6'ydım en son. Bu sabah 72.3 gösterdi tartım
Afiyet olsun canımvayy urfalı aynen öyle yapanlarda güzle yaparlar valla eşimin arkadaşı
benmkine geldiler dün ben verdikçe o şişiyor tosuncuk
ben ekmeklerini yemedin o yedi
salata yeme şimdi onları yemiycen diyor
Dün kendimi zorladım bayağı yemek için. Daha iyiyim bugün. Bakalım daha kahvaltı yapmadım. NE yesem diye düşünüyorumay kuzum gidiyor kiloların maşallah
halsizlik falan varmı
ye bişeyler canım inmeye devam ederken aynı şeyleri ye bnceDün kendimi zorladım bayağı yemek için. Daha iyiyim bugün. Bakalım daha kahvaltı yapmadım. NE yesem diye düşünüyorum
bende senn yüzünden şişemem dedimAfiyet olsun canım
Ben kırmızı et hiç yiyemediğim için tadını bile bilmem ama bizimkiler bayılırlar. Boşver sen eşini. Salataya devam
neden yemiyon canım kırmızı etAfiyet olsun canım
Ben kırmızı et hiç yiyemediğim için tadını bile bilmem ama bizimkiler bayılırlar. Boşver sen eşini. Salataya devam
aman bakma sen onlara. Aynen devam. Gerçi böyle de iyisin ama nası rahat hissediyorsan o kiloya inmelisinbende senn yüzünden şişemem dedim
arkadaşıda yenge sen hastamısın süzülmüşün
bembeyaz suratın dedi durdu
Kokusuna bile tahammül edemiyorum canım. Ağzımda büyüyor sanki. Çocukluktan beri böyle.neden yemiyon canım kırmızı et
aynen valla ama adamlar alışık değil kiaman bakma sen onlara. Aynen devam. Gerçi böyle de iyisin ama nası rahat hissediyorsan o kiloya inmelisin
nese mercimek yumurta falan ye sen canımKokusuna bile tahammül edemiyorum canım. Ağzımda büyüyor sanki. Çocukluktan beri böyle.
Ah ben de yaza kadar 60 olsam daha ne isterim. Her yaz diyet yapmaktan bıktım. Verdiklerimin fazlasını kış aylarında aldım. Bu defa sporu bırakmayacam kararlıyım. İnsan zayıfladıkça Kendini daha güzel hissediyor. Bak sana en kilolu hallerimden bi fotoğraf göstereyim. İlki şimdiki halim. İkincisinde 63kiloyum.aynen valla ama adamlar alışık değil ki
kocaman katana gibi bir kadın vardı
15 kilo gitti e tabi şoka girdiler
Yemek lazım canım. b12 vitaminim eksik benim mesela. İğnelerle tamamlamaya çalışıyorum. Ne tesadüf akşam yeşil mercimekli çorba içecemnese mercimek yumurta falan ye sen canım
ondan al proteini
bende kurban eti yemezdim ama
koçiş sağolsun görünce dayanamıyorum artık