• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

GTeçmiş olsun canım. Sıcak tut kendini. Benim de çok sancılı geçer hep. Bilirim daha 2 gün önce aynı durumdaydım.:KK43:
Evet normal bende 2 kiloya kadar farkediyor. Göbeğim şişiyor. Elim yüzüm şişiyor ama 3. günden sonra düzelir hep. Yeşil çay falan iç. Tuzu azaltırsan bayağı etkili oluyor.
sağol canım
tuzu azalttırım sıcak şeyler içiyor bukadar ağrım olmazdı
üşüttüm herhalde
göbeğim taş gibi ayar oldum ağrım çokkk ama napalım
çekcez yarı geçer umarım düzeltirim
aynı beslencem bitene kadar bakalım ne olcak
sen neler yaptın

sağol canım
tuzu azalttırım sıcak şeyler içiyor bukadar ağrım olmazdı
üşüttüm herhalde
göbeğim taş gibi ayar oldum ağrım çokkk ama napalım
çekcez yarı geçer umarım düzeltirim
aynı beslencem bitene kadar bakalım ne olcak
sen neler yaptın
Canım ben de aynı senin gibiydim 2 gün evden çıkamadım. Bugün çok daha iyiyim. İştahsızlık sorunum var ya yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Antidepresan kullanmaya başladım bi haftadır. Doktor kontrolünde tabi. Onun etkisi mi bilmiyorum ama böyle giderse hastalanacam :cry:

Canım ben de aynı senin gibiydim 2 gün evden çıkamadım. Bugün çok daha iyiyim. İştahsızlık sorunum var ya yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Antidepresan kullanmaya başladım bi haftadır. Doktor kontrolünde tabi. Onun etkisi mi bilmiyorum ama böyle giderse hastalanacam :cry:
cnm o ilaçlar bi garip yapar öyle duymuştum
çok yoğun ders maraatonun var galibaa
kullanmama gibi bi şansın yokmu

Merhabalar canim benim döndüm yine 3 gündür felaket yogundum hic giremedim ayy sen napiyosun yine atmissin fazlaliklari :KK66: bir de arkadaşedinmissin :) hhoş geldin canim sen de bu arada :KK24:
kuzum sende uğra arada neler yaptın bakalım :KK14:

cnm o ilaçlar bi garip yapar öyle duymuştum
çok yoğun ders maraatonun var galibaa
kullanmama gibi bi şansın yokmu
Canım depresyon tedavisi görüyorum ben. Malesef kullanmak zorundayım en az 3 ay dedi doktorum. Doktor iştahsızlık yapabilir demişti ama ben yemek yemeyi unutuyorum resmen. Arkadaşlarım uyarmasa dün hiçbişey yemeyecektim. Yediğimi de zorla yutuyorum. Ağzımda büyüyor lokmalar. Son bir kaç gündür böyle. Tamam zayıflarım diyet falan iyi ama bu kadarı tehlikeli. Tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.

ayy kilonu sormadım kuzum nasıl gidiyor
desteğe ihtiyacın varmı

Canım depresyon tedavisi görüyorum ben. Malesef kullanmak zorundayım en az 3 ay dedi doktorum. Doktor iştahsızlık yapabilir demişti ama ben yemek yemeyi unutuyorum resmen. Arkadaşlarım uyarmasa dün hiçbişey yemeyecektim. Yediğimi de zorla yutuyorum. Ağzımda büyüyor lokmalar. Son bir kaç gündür böyle. Tamam zayıflarım diyet falan iyi ama bu kadarı tehlikeli. Tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.
bencede canım
mecbursan yapcak bişey yok ama sana yaşam enerjimden biraz verem istersen
şu an biraz zayıf ama yarın daha zinde olurum
yürüyüş falan mı yapsan bol müzik hayatla bağlarını koparsan 1 saat falan
yada aktivite edinsen

yemek olayına dikkat et allah korusun
psikolojini düzeltcem diye
yaşam kaliteni bozma bebeğim

bencede canım
mecbursan yapcak bişey yok ama sana yaşam enerjimden biraz verem istersen
şu an biraz zayıf ama yarın daha zinde olurum
yürüyüş falan mı yapsan bol müzik hayatla bağlarını koparsan 1 saat falan
yada aktivite edinsen
Teşekkür ederim canım ilgin için. Zor bi dönemden geçiyorum. Okulum uzadı. Özel hayatım kötü falan başka sıkıntılar da var. Hepsi üst üste gelince böyle oldu. Kendimi çok kapattım. Ben de yürüyüş işini düşünüyorum aslında. Çünkü okul ev arası mekik okuyorum 1 aydır.

ayy kilonu sormadım kuzum nasıl gidiyor
desteğe ihtiyacın varmı
Kilom da 73.1 gösterdi bugün. Sevinemedim pek açıkçası. Giden kas mı yağ mı bilemediğimden. Ama çevremden güzel tepkiler alıyorum. Bayağı iyi geliyor.

Teşekkür ederim canım ilgin için. Zor bi dönemden geçiyorum. Okulum uzadı. Özel hayatım kötü falan başka sıkıntılar da var. Hepsi üst üste gelince böyle oldu. Kendimi çok kapattım. Ben de yürüyüş işini düşünüyorum aslında. Çünkü okul ev arası mekik okuyorum 1 aydır.
deret topiğide olur canım burası
o ilaç bünyeni mahveder
üzülürüm ya ben hep pozitif bakma taraftarıyım
boşver içme at çöpe yürü koş
hatta dans et bence ilaçsız çözersin sen bu durumu

Kilom da 73.1 gösterdi bugün. Sevinemedim pek açıkçası. Giden kas mı yağ mı bilemediğimden. Ama çevremden güzel tepkiler alıyorum. Bayağı iyi geliyor.
süper canım başta biraz kas falan gider ama sonra yavaş yavaş oturur
öğrenirsin neler yapman gerektiğini benmde öyle oldu çükü

Canım ben de öyle düşünüyordum ama son 3-4 aydır var bu durum. Hep erteledim. Arkadaşlarımın zoruyla gittim doktora da açıkçası. Ama iyi geliyor. Uykum düzene girmeye başladı. Pek uyuşturmuyor. Zaten ders çalıştığım için ağır dozda vermedi doktorum. En çok görülen yan etkisiymiş. Ben de alarm kurdum telefonuma. Belli saatlerde yemek yemek için. Onun dışında iyi bile geldi aslında. Enerjim yerine geldi resmen. Sabahları daha güzel uyanıyorum. Yeniden gülmeye başladım falan

Canım ben de öyle düşünüyordum ama son 3-4 aydır var bu durum. Hep erteledim. Arkadaşlarımın zoruyla gittim doktora da açıkçası. Ama iyi geliyor. Uykum düzene girmeye başladı. Pek uyuşturmuyor. Zaten ders çalıştığım için ağır dozda vermedi doktorum. En çok görülen yan etkisiymiş. Ben de alarm kurdum telefonuma. Belli saatlerde yemek yemek için. Onun dışında iyi bile geldi aslında. Enerjim yerine geldi resmen. Sabahları daha güzel uyanıyorum. Yeniden gülmeye başladım falan
ohh süper ama tedavin bitince devam etme
alma o hapları hepsi zararlı
boşver yaşam kaliteni yükseltcek bi ton şey yaparız sen merak etme

ohh süper ama tedavin bitince devam etme
alma o hapları hepsi zararlı
boşver yaşam kaliteni yükseltcek bi ton şey yaparız sen merak etme
Tamam canım. Teşekkürler. :KK15: Zaten 3 ay bişey. Sonra rahatım. Bu süreçte diyet ve spora devam edecem. Mayıs haziran gibi kurtulsam iyi olur. Yaza güzel bi giriş yaparım :KK76:

Tamam canım. Teşekkürler. :KK15: Zaten 3 ay bişey. Sonra rahatım. Bu süreçte diyet ve spora devam edecem. Mayıs haziran gibi kurtulsam iyi olur. Yaza güzel bi giriş yaparım :KK76:
ilaçtan ve kilolardan kurtulcan canım
allah sana şöyle dalyan gibi temiz kalpli birde adam gibi adam nasip eder
sonraa ooooo maşallah mutlu olursun :KK68::KK55:

ilaçtan ve kilolardan kurtulcan canım
allah sana şöyle dalyan gibi temiz kalpli birde adam gibi adam nasip eder
sonraa ooooo maşallah mutlu olursun :KK68::KK55:
Var zaten canım. 6 senedir var. ONdan yana sıkıntı yok şükür. Bayağı anlayışlıdır. Hep destek olur. Diyet yapmamı pek istemiyor. İyisin böyle diyor. Bi o konuda anlaşamıyoruz :KK60:

Var zaten canım. 6 senedir var. ONdan yana sıkıntı yok şükür. Bayağı anlayışlıdır. Hep destek olur. Diyet yapmamı pek istemiyor. İyisin böyle diyor. Bi o konuda anlaşamıyoruz :KK60:
benimkide istemiyordu iyisiin diyordu
şimdi kilo alıyım diyomm da yok böyle güzel diyor :KK11:

Ya işte ne istediklerini bilmiyorlar zaten :KK70:
bende daha vercem görcek o gününü
kıskansın dursun beni milleten :KK39::KK71:
ayy canımvalla o 73 de iyiki kendime sur demişim valla manyaklık
yapıyormuşum şimdi süperim :cool:

Back