canım yumurtaya falan asıl bebeğim o zmanYemek lazım canım. b12 vitaminim eksik benim mesela. İğnelerle tamamlamaya çalışıyorum. Ne tesadüf akşam yeşil mercimekli çorba içecem
Teşekkür ederim canım benim. Ben de zaten bi 50li kiloları görüp bırakayım diyorum. Hatırlamıyorum hiç 57-58 falan olduğumuçok güzelsin maşallah o zaman devam vercen bu kiloları hatta 50 leri görcen cano
arkandayım ben senii
tütütütü maşallah
bende hiç böyle olmadım canım amaTeşekkür ederim canım benim. Ben de zaten bi 50li kiloları görüp bırakayım diyorum. Hatırlamıyorum hiç 57-58 falan olduğumu
ben seni alırım canım ciddiye bende deli oldum az kilo olunca kimse yüzüme bakmabuldummm, slm kızlar arada buraya da takılırım artık. malum kilosu az olanlar çok ciddiye alınmıyo, asssk beni ciddiye alır
canım senn et yerine sanırımTeşekkür ederim canım benim. Ben de zaten bi 50li kiloları görüp bırakayım diyorum. Hatırlamıyorum hiç 57-58 falan olduğumu
Canım 1 tane yesem kardır diye düşünüyorum. Bakliyat tüketiyorum bol bol. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Bu arada tabi ciddiye alırım. Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü şey öğreniyorum sendencanım senn et yerine sanırım
günde 2 yumurta yemen lazım
ama bıkarmısın bilmem
bende sizden canımCanım 1 tane yesem kardır diye düşünüyorum. Bakliyat tüketiyorum bol bol. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Bu arada tabi ciddiye alırım. Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü şey öğreniyorum senden
aa canım ben bideCanım 1 tane yesem kardır diye düşünüyorum. Bakliyat tüketiyorum bol bol. Sıkıntı yok. Teşekkürler. Bu arada tabi ciddiye alırım. Tecrübelisin sonuçta. Bir sürü şey öğreniyorum senden
Kefire başlamayı düşünüyorum bakalım artık. Yeşilçay arada ben de içiyorum evet ama zeytin ağacı yaprağını ilk defa duydumaa canım ben bide
yeşilçay ve zeytinağacı yaprağı aldım
şimdi içtim çayımı çok iyi olcak yeşilçay iyi geliyor dediler bende aldım
Anti bakteriyel olarak kullanılırKefire başlamayı düşünüyorum bakalım artık. Yeşilçay arada ben de içiyorum evet ama zeytin ağacı yaprağını ilk defa duydum
kuzu bi dilim daha mı yesem ben yabende hiç böyle olmadım canım ama
şimdi eski kiloma dönmeyeyim diye tırmalıyorum
Yeme canım yeme bak tüm gün dikkat ettin. Saat 5 e geliyor. Akşama bişey kalmadı. pis o sana zarar verecek. Hem tadını da biliyorsunkuzu bi dilim daha mı yesem ben ya
yaa evet haklısın ama sinirlerim çok bozuk sarıyorum ordan bana bakıyorlarYeme canım yeme bak tüm gün dikkat ettin. Saat 5 e geliyor. Akşama bişey kalmadı. pis o sana zarar verecek. Hem tadını da biliyorsun
kafanı başka bir şeylerle meşgul et tatlımyaa evet haklısın ama sinirlerim çok bozuk sarıyorum ordan bana bakıyorlar
halletim galiba bi tane yedim yeterkafanı başka bir şeylerle meşgul et tatlım
halletim galiba bi tane yedim yeter
insan gibi oturuyorum
saldırı yok millet yiyior ben sularımı siliyorum
tmm adet bitsi yaa bu ne tatlı manyaklığı
aferin sana arkadaşım.
tabii ki dürterim ne demektmm adet bitsi yaa bu ne tatlı manyaklığı
sağol arkadaşım arada dürt beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?