Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-10 kilo arası verelimmi kiloları
- Konu Sahibi AsSsk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Aksama da bimden ton baligi almistim birini yiyesim var benim de bakalim nasip ne yapacaksam oglusumla kocacima
ye canım ama bende hiç yiyemem o ton balığını
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
Kiiizz nerelerdesin ? Gidiyorum gidiyorum yorum yok senden bu gün çok garip bir gün oldu benim için yine de az yedim şöyle düşünüyorum da okuldan bi arkadasin evine davetliydik bayanlarla bilirsin pastalar borekler havada ucuyodu bunu bildigimden sabah azicik bir catal kadar tereyaginda yumurta, bir catal peynir, kucucuk bi parca recel pekmez ekmek. Caylari yazmayim bir daha cayi hep sekersiz icerim ben sonra gittik arkadasin evine sadece sevdiklerimi yedim gozumde kalmasin diye bir dilim pasta, 5 adet sarma, 2 top ta irmik lokumu yedim Sonra da sekersiz kahve ictim , aksam da kocacimla disarda yedik mantarli et sotenin 1 avuc kadar etini sade yedim 1 kase de cacik ictim daha da bisey yemem yarina da gunum var yine benzer manzara yasarim heralde
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
canım eşimin doğum günü var dı cumartesi full hazırlık vardı benddeKiiizz nerelerdesin ? Gidiyorum gidiyorum yorum yok senden bu gün çok garip bir gün oldu benim için yine de az yedim şöyle düşünüyorum da okuldan bi arkadasin evine davetliydik bayanlarla bilirsin pastalar borekler havada ucuyodu bunu bildigimden sabah azicik bir catal kadar tereyaginda yumurta, bir catal peynir, kucucuk bi parca recel pekmez ekmek. Caylari yazmayim bir daha cayi hep sekersiz icerim ben sonra gittik arkadasin evine sadece sevdiklerimi yedim gozumde kalmasin diye bir dilim pasta, 5 adet sarma, 2 top ta irmik lokumu yedim Sonra da sekersiz kahve ictim , aksam da kocacimla disarda yedik mantarli et sotenin 1 avuc kadar etini sade yedim 1 kase de cacik ictim daha da bisey yemem yarina da gunum var yine benzer manzara yasarim heralde
bende akşamm yemek yedin 3 kadeh votka içtim
bu sabah tartıldım tam 59 çıktım
ama şimdi eve geldm 60.60 geldim
vücut sapıttı yarın halletcem hemen
sen neler yaptın
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
Sasirdim ayy bi günlükyemeyle olmamali regl donemin basliyo olabilir canim benim beni de sorma 2 ggündür gunlerdeydim off gelsin börekler gitsin pastalar... Ama hem sabah yemedim hem aksam o yüzden dengelenmiş kilim artmistir da kaçartmistir dur bi bakayim dedim az oönce tartildim soook 58.0 ! Bide üstüne 100 gram vermisim ! Bi mutlu oldum iki
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Sasirdim ayy bi günlükyemeyle olmamali regl donemin basliyo olabilir canim benim beni de sorma 2 ggündür gunlerdeydim off gelsin börekler gitsin pastalar... Ama hem sabah yemedim hem aksam o yüzden dengelenmiş kilim artmistir da kaçartmistir dur bi bakayim dedim az oönce tartildim soook 58.0 ! Bide üstüne 100 gram vermisim ! Bi mutlu oldum iki
yaaaaa ama çok iyi kıskandım dermişim ama haklısın canım
1 i adet günüm benm ama bugün hallederim ben sen meraklanma doğum günü olunca
sanki benim doğum günüm :)
bi konu açtım kuzum bir bakıp yorum yazabilirmisin fikir vermiş olursun
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
Kiiizz haslanmis patatesi rejim için mi yedin avuç avuç seker yeseydin ya ben dun sabah kalktim keten tohumumu ictim kahvaltida 2 haslanmis yumurta azicik peynir 1 zeytin yedim
Oglen 1 kase yogurt azicik ekmek
Aksam yesil fasulye yemeginin sadece tanelerini yedim 1 kase de yogurt yedim zumbaya gittim 1 saat zumba ardindan cayin yanina da avuc ici kadar cekirdekli kuru uzumyedim bu kadar 1 litre su ictim ( tek eksigim su su yaaa)
Aksam yesil fasulye yemeginin sadece tanelerini yedim 1 kase de yogurt yedim zumbaya gittim 1 saat zumba ardindan cayin yanina da avuc ici kadar cekirdekli kuru uzumyedim bu kadar 1 litre su ictim ( tek eksigim su su yaaa)
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Kiiizz haslanmis patatesi rejim için mi yedin avuç avuç seker yeseydin ya ben dun sabah kalktim keten tohumumu ictim kahvaltida 2 haslanmis yumurta azicik peynir 1 zeytin yedim
yok canım benm akşam istediğimi yiyorum ya o vardı onu yedim
bol su iç 8 bardak içiyorum ben
akşam 1 bardakta evde içiyuorum o kadar
bende gaz var galiba ondan kilo basıyorum gene
çok hızlı yedim pazar
toplarım meraklanma
neden benle dalga geçiyon bakım sen
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
Canim bende sok oldum 3 sefer indim ciktim tartiya ama hic bu kadar azimli olmamistim ekmek sifir denecek kadar az, zumba ,Julian çok etkili baya ter attiriyolar az yiyorum , sulu yemeklerin sadece tanelerini yiyorum (diyetisyen öyle demişti yemeğin yagi tuzu suyunda olur diye ) bide abur cuburu kisinca oldu valla bende sasiriyorum ve çokmutlu oluyorum ama oönümüzdeki 3 gün bu kadar istikrarlı olmaz calisinca bütün düzenim alt ust oluyor