Bu aksam yemek yemiycem bi kase yogurt yiycem en az da 1 litre su icicem bakalim
canım gün içinde ne yedin ona göre cevap veriyim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam yemek yemiycem bi kase yogurt yiycem en az da 1 litre su icicem bakalim
Canim benim en az 4 büyük parca su böreği, torkunun cikolatasini önüme aldim kaç kasik hutledim bilmiyorum ekmekle tereyagi bal sayilarini bilmiyorum kalktigimda karnim asidisislikten agriyodu hala acikmadim sen hesap et iste
Ben de katiliyorum sana canim benim yarin güzelce basliyorum
Aksam 2 kepçe yeşil mercimek corbasi yedim 9 da da çeyrek elma,çeyrek portakal yarim da havuç yedim Julian level 1 yaptim 1 litre su içtim , yatmadan da bisiklet binicem canim benim sen neler yaptin bakim
Dur arkadasim dur ! Birbirimize söz verelim mi pasta börek biyerde denk gelirse neyse de en adindan hazir olan paletli abur cuburlardan haftaya cumaya kadar yemeyelim ! Bakalim eksiler nasil artiyo
Canim benim aslında dünkü hatalarimin da farkindayim hem yemeği hem meyveyi çok geç yedim ve suyu çok az içtim ama bu gun onlara da dikkat edicem yavas yavas duzelticem kendimi bakalim
Bu arada tartildim çok mutluyummm