• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Canim benim en az 4 büyük parca su böreği, torkunun cikolatasini önüme aldim kaç kasik hutledim bilmiyorum ekmekle tereyagi bal sayilarini bilmiyorum kalktigimda karnim asidisislikten agriyodu hala acikmadim sen hesap et iste ;)

Canim benim en az 4 büyük parca su böreği, torkunun cikolatasini önüme aldim kaç kasik hutledim bilmiyorum ekmekle tereyagi bal sayilarini bilmiyorum kalktigimda karnim asidisislikten agriyodu hala acikmadim sen hesap et iste :KK66:

oh maşallah canım naptın sen :confused:
bence sadeece yoğurt yee
sen yarında başla güzelce
kefirinide yap bence bu işe yarıycakk fit olcaz kızçee

yarın da bu kilo eksilmesi devam ederse çok iyi olcak gibi
demek ki işe yarıyor diycem yaptıklarım
midem direniyor ama ben onu küçükltecem :confused:
feleği şaşacak onun:KK48:

FB_IMG_1424370922721.jpg

Aksam 2 kepçe yeşil mercimek corbasi yedim 9 da da çeyrek elma,çeyrek portakal yarim da havuç yedim Julian level 1 yaptim 1 litre su içtim , yatmadan da bisiklet binicem canim benim :KK68: sen neler yaptin bakim ;)

Aksam 2 kepçe yeşil mercimek corbasi yedim 9 da da çeyrek elma,çeyrek portakal yarim da havuç yedim Julian level 1 yaptim 1 litre su içtim , yatmadan da bisiklet binicem canim benim :KK68: sen neler yaptin bakim :KK66:

canım bende tavuk ve patates kızartması yedim akşam bide yyoğurt
ama nacizane tavsiyem sana meyveyi 6 dan sonra yeme bebeğim
meyve şekeri pek iyiy değil

günaydın günlüğüm
bugün sabah tartıdaki gördüğüm kilo -300
59,300 geldim:KK57:
ben bu kefirle bu işi halletcem galiba
spor sıfır
akşam yemeği 9 da falan
he unutmadan kefir içtim sabah
kefirden 4 saat sonra bişeyler yiyiorum ben :confused:
herhangi bi tansiyon düşmesi falan yok gayet enerjiğim
hatırlatmalıyım ben mayasını aldım kefirimi evde yapıyorum

ay unuttum ben dün tadella yedim akşam üzeri
sanki inatlarına alıyorlar hissediyorlar rejimde oldugumu
akşam ben de petibörlü kremalı aldım ondan yedim 3 tane
ama çok güzel napıyım :KK67:
biri beni durdursun:KK53:

Dur arkadasim dur ! Birbirimize söz verelim mi pasta börek biyerde denk gelirse neyse de en adindan hazir olan paletli abur cuburlardan haftaya cumaya kadar yemeyelim ! Bakalim eksiler nasil artiyo :KK76:

Canim benim aslında dünkü hatalarimin da farkindayim hem yemeği hem meyveyi çok geç yedim ve suyu çok az içtim o_Oama bu gun onlara da dikkat edicem yavas yavas duzelticem kendimi bakalim :KK55:

Dur arkadasim dur ! Birbirimize söz verelim mi pasta börek biyerde denk gelirse neyse de en adindan hazir olan paletli abur cuburlardan haftaya cumaya kadar yemeyelim ! Bakalim eksiler nasil artiyo :KK76:

ay evet arkadaşım ama yarın eşimin doğum günü pazartesi başlasak olmazmı :KK19:

Canim benim aslında dünkü hatalarimin da farkindayim hem yemeği hem meyveyi çok geç yedim ve suyu çok az içtim o_Oama bu gun onlara da dikkat edicem yavas yavas duzelticem kendimi bakalim :KK55:

bugün şu kefir siparişini ver canım benm
o işe yarıor baksana 300 300 eksiliyorum tatlı yemesem bide süper olcak
yemek konusuda eşim ne isterse o canım akşam 7 dee falan evde oluyorumm
kızıyor yemeyince :KK67:

Pasta börek serbest kiz çikolata cips kola ... Onlar yasak ;) yine de sen bilirsin canim benim tabi neden olmasin sen pazartesi başla :KK50:

Back
X