• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Evde de bos bos yatan kondisyon bisikleti, yürüyüş bandi , havasi indirilmiş plates topu, mekik aleti, twister, titretme aleti ... Var bi de göbeğinden ssimitinden şikayetçi ben ve karisinin fazla kilolarindan şikayetçi bi kocam var:KK73:

ay benmkide şikayet etmez tanıştığımızda kocaman bi karısı vardı 73 kilo
sonra zayıfladım alsam çok üşüyorum diyorum olmaz diyor böyle iyimiş
ama kendi 95 kilo :KK67::confused:
benm titretme aletim var 15 dkk çalıştırıyorum fazlası apğrı yapıyor

Ben Buyum da iste niye veremiyorum neden tamam artik cçok hirsliyim vericem 6 kiloyu diyemiyorum abur cubur görünce bunu da yiyeyim bidaha yemiycem diyorum hayret gulunecek haldeyim anlayacagin :KK76:

Ben Buyum da iste niye veremiyorum neden tamam artik cçok hirsliyim vericem 6 kiloyu diyemiyorum abur cubur görünce bunu da yiyeyim bidaha yemiycem diyorum hayret gulunecek haldeyim anlayacagin :KK76:

bak bende yapıyordum halaa yaparım çok kaçırdıgım günün sabahı
proteinle başlarım güne o gün normale döner kilom dene bence ben de çok kiloluydum bilirm yane

Ben evlendiğinde 53 tüm doğuma 71 le gittim doğumdan sonra 66 kaldim 1 yil hirsla verdim yaza 54 bucuktum okul acildi bu yol salak gibi yine 59 a ciktim

Ben evlendiğinde 53 tüm doğuma 71 le gittim doğumdan sonra 66 kaldim 1 yil hirsla verdim yaza 54 bucuktum okul acildi bu yol salak gibi yine 59 a ciktim

o canım sen zayıfmışın ben yuvarlacık bişeydim
ama verirsin ya tarçınlı süt iç sabahları şekeriini dengede tutar yemessin

Biz de kefir yapiyorduk ta mayamiz bozuldu bi daha maya bulamadik buradaki migros küçük biliyoruz internetten almistik önce de tanelerimizi aslında yine alsak pasama da çok iyi olur

Ayyy canim benim senle de tanistigimiz iyi oldu boyle birbirimizi sikistiririz yemeyelim diye

Biz de kefir yapiyorduk ta mayamiz bozuldu bi daha maya bulamadik buradaki migros küçük biliyoruz internetten almistik önce de tanelerimizi aslında yine alsak pasama da çok iyi olur

bence almalısın canım ben netten sipariş verdim süper kahvaltı yerine öğlen e kadar ben tok tutuyor sonra sandwiç
eee akşam da koçiş ne yerse zaten onun boğazı yüzünden kilo alıyorum
yiğenime sipariş ettim maya annem onada yapacak yarasın sende al bence
hem bak ben zayıflıyorum galiba :confused:

Birbirimize de denk gelmek için her saat basi yazalim olur mu boyle yoksa birbirimizi yakalayamayiz

Ya da her saat Basi giremesek te saat başlarında girmeye gayret edelim birbirimize denk gelme olasiligimiz artar

Canim Julian yaptim atletim su içinde neyse ki sabahki yediklerinden sonra vicdanimi rahatlattim biraz:KK49:

Back
X