• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Tamam canım teşekkür ederim ilgin için ayrıca :) Ben de 72 ye düşmüştüm çok iyi gidiyordum ama adet düzensizliğim vardı. Sürekli acıkıyordum. Doktora göründüm. İlaç verdi. Verdiği ilaç da iştahımı açtı. İrademe engel olamadım. Geçtiğimiz ay tartıya bi çıktım 80 kg. Şok oldum. Hemen o saat başladım. İştahım yine açık ama yemiyorum. Özellikle geceleri deli gibi acıkıyorum ama erkenden uyuyorum. Spor da yapıyorum. 1 ayda 6 kg verdim. Ödem falan kalmadı. Yarısı sudan gitmiştir herhalde. Bu defa yılmak yok. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır. :KK76:

Tamam canım teşekkür ederim ilgin için ayrıca :) Ben de 72 ye düşmüştüm çok iyi gidiyordum ama adet düzensizliğim vardı. Sürekli acıkıyordum. Doktora göründüm. İlaç verdi. Verdiği ilaç da iştahımı açtı. İrademe engel olamadım. Geçtiğimiz ay tartıya bi çıktım 80 kg. Şok oldum. Hemen o saat başladım. İştahım yine açık ama yemiyorum. Özellikle geceleri deli gibi acıkıyorum ama erkenden uyuyorum. Spor da yapıyorum. 1 ayda 6 kg verdim. Ödem falan kalmadı. Yarısı sudan gitmiştir herhalde. Bu defa yılmak yok. İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır. :KK76:
maşallah canım boyun kaç seninn
benmde ödem hemen gitmişti
tartıda motive oluyor insan çok güzel aynn
devamm adet çok şaşırttıyor vücudu maşallah sana

Bu arada boyumuz aynıymış. Ben daha önce 60 kg olduğumda kendimi iyi hissetmiştim. Üst taraftan çok gidiyor benim. Armut tipi kadınlardanım. İlk hedefim 6'lı rakamları görmek :)

maşallah canım boyun kaç seninn
benmde ödem hemen gitmişti
tartıda motive oluyor insan çok güzel aynn
devamm adet çok şaşırttıyor vücudu maşallah sana
Sağol canım. Strese bağlıyorum ben düzensizliği zor bi dönemden geçiyordum. Hala da öyle gerçi. 2 haftada bir olmaya başlamıştı. Hormonlar filan coştu iyice. Şimdilik ilaç tedavime devam ediyorum ama alıştım herhalde zorlamıyor artık. Spor yapıyor muydun sen ? Okurken dikkat etmemişim ona

Bu arada boyumuz aynıymış. Ben daha önce 60 kg olduğumda kendimi iyi hissetmiştim. Üst taraftan çok gidiyor benim. Armut tipi kadınlardanım. İlk hedefim 6'lı rakamları görmek :)
bende sen gibiyim biraz bıngıllık var
aynada beğenmiyorum halimi 52 olmak istiyorum
eşim izin verdikçe tabi napıyımm
şimdi kilo amak istemiyorum
neler yediğini yaz ben sana tavsiyeler veririm
bildğim kadarı ile

Sağol canım. Strese bağlıyorum ben düzensizliği zor bi dönemden geçiyordum. Hala da öyle gerçi. 2 haftada bir olmaya başlamıştı. Hormonlar filan coştu iyice. Şimdilik ilaç tedavime devam ediyorum ama alıştım herhalde zorlamıyor artık. Spor yapıyor muydun sen ? Okurken dikkat etmemişim ona
yok cnm spor ypk vakit yok zaaten
ancak işe yürüyerek gidip gelicem o kdar havalar ısınsında biraz
hasta olurum diye otobüse binmemi istiyor
bide tenha oluyor sokaklar

bende sen gibiyim biraz bıngıllık var
aynada beğenmiyorum halimi 52 olmak istiyorum
eşim izin verdikçe tabi napıyımm
şimdi kilo amak istemiyorum
neler yediğini yaz ben sana tavsiyeler veririm
bildğim kadarı ile
Yaziyim hemencecik.
Günde 2 ana öğün yiyorum ara öğün ihtiyaç hissetmedikçe yapmıyorum ama kendimi de aç bırakmıyorum. Hazır gıda tüketmemeye dikkat ediyorum. Kırmızı et yiyemiyorum ben. Haftada 1 balık yiyorum.

Sabahları peynir,
zeytin
yumurta
domates
yeşil biber
1 dilim ekmek yiyorum. Ekmeğimi tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, yulaflı ekmeklerden falan seçiyorum. Saat 10- 11 arası kahvaltı yaptığımdan öğlen yemeğine ihtiyaç duymuyorum. Okuldan gelince meyve+yoğurtla ara öğün yapıyorum. Bazen tuzsuz badem ceviz falan yiyorum bazen de form bisküvilerden 2-3 tane yanına da bi bardak süt içiyorum. Bu dediğim her zaman olmuyor. Saat 2 gibi ara öğünü yapıp 6dan önce akşam yemeği yiyorum
Akşam da o gün ne varsa az az yiyorum. Ekmek yemiyorum. Mantı bile yediğim oldu ama 2 kaşık. Salata ve yoğurt ya da ayran mutlaka yerim. 6 dan sonra da bitki çayı içiyorum ve bi de günde 2 litre su.
Kusura bakma uzun oldu biraz:oops:

yok cnm spor ypk vakit yok zaaten
ancak işe yürüyerek gidip gelicem o kdar havalar ısınsında biraz
hasta olurum diye otobüse binmemi istiyor
bide tenha oluyor sokaklar
Haklısın canım. Ben de evde 1 saat kadar yapıyorum haftada 5 gün falan.

Yaziyim hemencecik.
Günde 2 ana öğün yiyorum ara öğün ihtiyaç hissetmedikçe yapmıyorum ama kendimi de aç bırakmıyorum. Hazır gıda tüketmemeye dikkat ediyorum. Kırmızı et yiyemiyorum ben. Haftada 1 balık yiyorum.

Sabahları peynir,
zeytin
yumurta
domates
yeşil biber
1 dilim ekmek yiyorum. Ekmeğimi tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, yulaflı ekmeklerden falan seçiyorum. Saat 10- 11 arası kahvaltı yaptığımdan öğlen yemeğine ihtiyaç duymuyorum. Okuldan gelince meyve+yoğurtla ara öğün yapıyorum. Bazen tuzsuz badem ceviz falan yiyorum bazen de form bisküvilerden 2-3 tane yanına da bi bardak süt içiyorum. Bu dediğim her zaman olmuyor. Saat 2 gibi ara öğünü yapıp 6dan önce akşam yemeği yiyorum
Akşam da o gün ne varsa az az yiyorum. Ekmek yemiyorum. Mantı bile yediğim oldu ama 2 kaşık. Salata ve yoğurt ya da ayran mutlaka yerim. 6 dan sonra da bitki çayı içiyorum ve bi de günde 2 litre su.
Kusura bakma uzun oldu biraz:oops:
maşallah sende çabuk verirsin
iyi menüer
bazen bende öyle yapardım hatta bi ara
3 gün protein diyeti yapıyordum sadece
biraz vercen taklcak sonra kilon bilgin olsun
bende arkadaş tavsiyesiyle allah ne verdiyse yedim soonra gene başladım kilo vermeye tüyo vermiş oluım sana

maşallah sende çabuk verirsin
iyi menüer
bazen bende öyle yapardım hatta bi ara
3 gün protein diyeti yapıyordum sadece
biraz vercen taklcak sonra kilon bilgin olsun
bende arkadaş tavsiyesiyle allah ne verdiyse yedim soonra gene başladım kilo vermeye tüyo vermiş oluım sana
Sanırım 65te falan takılacam çünkü uzun bi süre 2 yıl kadar o kiloda kalmıştım. Hazırlıklıyım :)

Sanırım 65te falan takılacam çünkü uzun bi süre 2 yıl kadar o kiloda kalmıştım. Hazırlıklıyım :)
ayy canım iyiki geldin yalnız kalmıyor topiğimm
ben sana bilgiler verebilirm
biraz tecrübe edindim ne bu arada psikopat gibiyim sorma
zayıfım ama takıntılıyım galiba hala uğraşıyorum
kemiklerde çınar ağacı gibi benm :)
bak sna bi foto atıyımda gör manyakmısın sen dersin :)

jhhgb.JPG

Bence çok çok iyisin. Spor yaparak sıkı bi vücuda sahip olabilirsn. Çünkü fazlan yok gibi duruyor. Tabi sen kendini öyle iyi hissedersen bişey diyemem. Dikkat et de sağlığından olma aman diyim. Bu arada Allah mutlu mesut etsin. :KK45:
teşekkür ederim ağustos halim canım benm o
o gelinliğin içine gircem diye neler çektim
ramazanda fotoğraf çekimi yaptırdık rahat rahat
manyak gibi oldum kilo alcam diye
aynen sıkılaşmam lazım sanırım yürüyüş ve ya dans etcem ben başka olmıycak çünkü
ama kefir işede yarıyor sıkılaşıyorum biraz galiba

Aynen ben de yürüyüş yapıyorum. Birkaç kalça basen egzersizi ekledim bu hafta. 30 days shred diye bi video var. Yapanlar bayağı faydasını görmüş. Sıkılaştırıyor sanırım bayağı. Belki biliyorsundur da tam sana göreymiş gibi geldi bana. :KK56:

Aynen ben de yürüyüş yapıyorum. Birkaç kalça basen egzersizi ekledim bu hafta. 30 days shred diye bi video var. Yapanlar bayağı faydasını görmüş. Sıkılaştırıyor sanırım bayağı. Belki biliyorsundur da tam sana göreymiş gibi geldi bana. :KK56:
bilmem mi canım ama eşim
benim pek rahat bırakmaz
bişey yaptırmıyor mutfağı zor toplarım ben
hemen seslenir bi akşam görüyorum yüzünü
iş yapma der

bilmem mi canım ama eşim
benim pek rahat bırakmaz
bişey yaptırmıyor mutfağı zor toplarım ben
hemen seslenir bi akşam görüyorum yüzünü
iş yapma der
Anladım canım. E o zaman havaların düzelmesini bekleyip yürüyüş yapmak lazım :KK49:

bende zumbaya bakmaya başladım ama
evdeki her türlü iyisin diyor
ee ben zamanında doydum diye çıkmıyorda bi yere maşallah :nazar:
napıyım anca yürürüm ben :KK57:

Back