Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-10 kilo arası verelimmi kiloları
- Konu Sahibi AsSsk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Almisimdir diyodum ya çok sevindim spor ise yariyo valla sende ufak ufak yapsan çok güzelolur bide senin yemen benden cçok daha dikkatli sen acayip verirsin
ay maşallah canım bugün deniyim bakam
maşallah çok güzel vermişin süpersin bende yapıyorum
işte kocamın ki durmuyor ki sürekli yiyor adam
cips mısır falan can mı dayanır
öyle sulu yemek sebzede yemez napıyım ona ne yapıyorsam
ondan yemem lazım çünkü vaktim yok yapmaya
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Kaç gün oldu bilmiyorum canim benim 59.1 dim diğer gruba ilk yazdigim gün 1 hafta olmadi iste bu guuunnnnn 58.4
sen 59.1 ben 59.90 canım :)
bende 600 gr verdim 2 günde kefiri dene canım dene dene dene dene
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Dun sipariş verelim dedim bu gün okuldaki öğretmenlere soracak çevreden bulabilirsek daha güvenli olur dedi bi komşulara da sorayim bulamazsak kesin vericez siparişi
tamam canım bnm ki sana yolladığım link ten
ben onla takılıyorum çok güzel ekşi ekşi :)
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
tavsiyen iyi ama bn o havucu öyle yiyemem rendelemem lazımHavucu tavsiye ederim canim benim minik minik yenince baya zaman aliyo mesgul ediyor bide o canim cips citirtilarini az duyuyosun yetken
yada kızartmam
ay bu adam beni manyak etti
herşeyi kızartcam yakında
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Kizartmak ta hem kalori miktarini artiriyor hem vitaminini öldürüyor ben seviyorum kitir kitir aksama kadar yiyebilirim
yaa napalım kader bu bende böyle beslencem tam dersi sabah fakir öğlen orta halli akşam zenign sofrasıı
ayy canım aynı anda aynı miktarda kilo veriyorz süper bu
yarış kızışsın bakalım
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Ben ne yaziyorum ne cikiyo ayyy tartinin
canım bende hassas tartı var ama
bende android tel yok onun için napabilirim bilmiyorum a
ama ben hergün kilomu yazıyorum olmaz mı
- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
Canim sabah yediklerini yazayim sana
1 tatil kasigi keten tohumunu 1 bardak suyla içtim
1 saat kadar sonra 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut, azicik reçel ekmek, 1 tane de zeytin başka da bisey yemedim bol su içmeye gayret ediyorum bu gün birazdan bucurumu de uyuturum spor yaparim biraz tatili cok seviyorum ayyyyyyyyyyy
1 saat kadar sonra 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut, azicik reçel ekmek, 1 tane de zeytin başka da bisey yemedim bol su içmeye gayret ediyorum bu gün birazdan bucurumu de uyuturum spor yaparim biraz tatili cok seviyorum ayyyyyyyyyyy
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Canim sabah yediklerini yazayim sana
canım süper olmuş menün maşallah bende sandwiçi yedim
akşamda ne denk gelirse bakalım
yarınki kilomu sabırla bekliyorum
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Olur canim benim neden olmasin ?
bebişim ben şimdi çay ve çay keyfi aldım yarı paketini iş arkadaşıma verdim yarısınıda ben yiyorum
sen naptın
- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Öğlen yigite geçirmeye calistigim ama onun yemediği yeşil mercimek yemeğini yedim ( ( klasik falan ) sonra da komsuma ciktim şekersiz bi nescafe içtim simdilik iyi gidiyorum bakalim
afiyet olsun kuzum bende aynı yedim
akşam için plannım yokk
mantı flan yaparım bakalım nasip