• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Kaç gün oldu bilmiyorum canim benim 59.1 dim diğer gruba ilk yazdigim gün 1 hafta olmadi iste bu guuunnnnn 58.4 :KK73:

Almisimdir diyodum ya çok sevindim spor ise yariyo valla sende ufak ufak yapsan çok güzelolur bide senin yemen benden cçok daha dikkatli sen acayip verirsin :KK19:

Almisimdir diyodum ya çok sevindim spor ise yariyo valla sende ufak ufak yapsan çok güzelolur bide senin yemen benden cçok daha dikkatli sen acayip verirsin :KK19:

ay maşallah canım bugün deniyim bakam
maşallah çok güzel vermişin süpersin bende yapıyorum
işte kocamın ki durmuyor ki sürekli yiyor adam
cips mısır falan can mı dayanır
öyle sulu yemek sebzede yemez napıyım ona ne yapıyorsam
ondan yemem lazım çünkü vaktim yok yapmaya

Kaç gün oldu bilmiyorum canim benim 59.1 dim diğer gruba ilk yazdigim gün 1 hafta olmadi iste bu guuunnnnn 58.4 :KK73:

sen 59.1 ben 59.90 canım :)
bende 600 gr verdim 2 günde kefiri dene canım dene dene dene dene:confused::confused::confused::confused:

Dun sipariş verelim dedim bu gün okuldaki öğretmenlere soracak çevreden bulabilirsek daha güvenli olur dedi bi komşulara da sorayim bulamazsak kesin vericez siparişi

Dun sipariş verelim dedim bu gün okuldaki öğretmenlere soracak çevreden bulabilirsek daha güvenli olur dedi bi komşulara da sorayim bulamazsak kesin vericez siparişi

tamam canım bnm ki sana yolladığım link ten
ben onla takılıyorum çok güzel ekşi ekşi :)

Havucu tavsiye ederim canim benim minik minik yenince baya zaman aliyo mesgul ediyor bide o canim cips citirtilarini az duyuyosun yetken

Havucu tavsiye ederim canim benim minik minik yenince baya zaman aliyo mesgul ediyor bide o canim cips citirtilarini az duyuyosun yetken
tavsiyen iyi ama bn o havucu öyle yiyemem rendelemem lazım
yada kızartmam
ay bu adam beni manyak etti :KK67::KK67::confused::confused::confused:
herşeyi kızartcam yakında

Kizartmak ta hem kalori miktarini artiriyor hem vitaminini öldürüyor :KK20: ben seviyorum kitir kitir aksama kadar yiyebilirim :kk77:

Kizartmak ta hem kalori miktarini artiriyor hem vitaminini öldürüyor :KK20: ben seviyorum kitir kitir aksama kadar yiyebilirim :kk77:

yaa napalım kader bu bende böyle beslencem tam dersi sabah fakir öğlen orta halli akşam zenign sofrasıı
:KK24:
ayy canım aynı anda aynı miktarda kilo veriyorz süper bu
yarış kızışsın bakalım :KK19:

Hadi bakalim haftaya kaç olacak ? Hatta isi iyice somutlastiralim taretinin resmini çekip koyalim sayfaya her hafta var misin ? Bu bizi baya kamcilar ;)

Canim sabah yediklerini yazayim sana
1 tatil kasigi keten tohumunu 1 bardak suyla içtim
1 saat kadar sonra 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut, azicik reçel ekmek, 1 tane de zeytin başka da bisey yemedim bol su içmeye gayret ediyorum bu gün :KK50: birazdan bucurumu de uyuturum spor yaparim biraz :KK49: tatili cok seviyorum ayyyyyyyyyyy:KK37:

Canim sabah yediklerini yazayim sana
1 tatil kasigi keten tohumunu 1 bardak suyla içtim
1 saat kadar sonra 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut, azicik reçel ekmek, 1 tane de zeytin başka da bisey yemedim bol su içmeye gayret ediyorum bu gün :KK50: birazdan bucurumu de uyuturum spor yaparim biraz :KK49: tatili cok seviyorum ayyyyyyyyyyy:KK37:

canım süper olmuş menün maşallah bende sandwiçi yedim
akşamda ne denk gelirse bakalım
yarınki kilomu sabırla bekliyorum

Öğlen yigite geçirmeye calistigim ama onun yemediği yeşil mercimek yemeğini yedim ( ( klasik falan ) sonra da komsuma ciktim şekersiz bi nescafe içtim simdilik iyi gidiyorum bakalim ;)

Öğlen yigite geçirmeye calistigim ama onun yemediği yeşil mercimek yemeğini yedim ( ( klasik falan ) sonra da komsuma ciktim şekersiz bi nescafe içtim simdilik iyi gidiyorum bakalim :KK66:

afiyet olsun kuzum bende aynı yedim
akşam için plannım yokk
mantı flan yaparım bakalım nasip

Back