Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almisimdir diyodum ya çok sevindim spor ise yariyo valla sende ufak ufak yapsan çok güzelolur bide senin yemen benden cçok daha dikkatli sen acayip verirsin![]()
Kaç gün oldu bilmiyorum canim benim 59.1 dim diğer gruba ilk yazdigim gün 1 hafta olmadi iste bu guuunnnnn 58.4![]()
Dun sipariş verelim dedim bu gün okuldaki öğretmenlere soracak çevreden bulabilirsek daha güvenli olur dedi bi komşulara da sorayim bulamazsak kesin vericez siparişi
tavsiyen iyi ama bn o havucu öyle yiyemem rendelemem lazımHavucu tavsiye ederim canim benim minik minik yenince baya zaman aliyo mesgul ediyor bide o canim cips citirtilarini az duyuyosun yetken
Kizartmak ta hem kalori miktarini artiriyor hem vitaminini öldürüyorben seviyorum kitir kitir aksama kadar yiyebilirim
![]()
Ben ne yaziyorum ne cikiyo ayyy tartinin![]()
Canim sabah yediklerini yazayim sana
1 tatil kasigi keten tohumunu 1 bardak suyla içtim
1 saat kadar sonra 2 haslanmis yumurta 1 bardak sut, azicik reçel ekmek, 1 tane de zeytin başka da bisey yemedim bol su içmeye gayret ediyorum bu günbirazdan bucurumu de uyuturum spor yaparim biraz
tatili cok seviyorum ayyyyyyyyyyy
![]()
Olur canim benim neden olmasin ?
Öğlen yigite geçirmeye calistigim ama onun yemediği yeşil mercimek yemeğini yedim ( ( klasik falan ) sonra da komsuma ciktim şekersiz bi nescafe içtim simdilik iyi gidiyorum bakalim![]()