04.07.2010 evlendim

latilokumum tşk ederim alena cnm bende duvak düşünmüştümsırtını kapatıyo vede çok şanşanlı oluo zaten püsküllü die yapmadım

ilk defa biri birine benzetti benii :))))) hiç izlemiyorum o diziyi ama baktım netten enteresan nasılda benzettin:)))))

amin canlarr aminnnnnnnn allah kimsenin azının tadını bozmasın yuvalara huzur versinnn gelinliğimin ilginç olduğu kısmına katılıyorum napimmm amaaaaaa

Son düzenleme:
çok güzel bi gelin olmuşsun gelinliğin arka kısmı ve eldivenlerin çok güzel bende bileklerde eldiven istiyorum eldivenlerini çekip eklermisin canım yine rica etsem

xdestina,,cantanem tşk ediyorum yellowbomb beni beğendiğin birine benzettiğin ve dolayısı ile beni beğendiğin için tşk ediyorum saol kuşumm resimdeki sensen sende afetsin
geceyeli canım senin için eldivenlerin fotosunu çektim koyuyorum inşşş herşey gönlünce olur bebişimm allah işlerini bi çırpıda sorunsuz halletmeyi nasip etsinn darısı başına dielim......

Son düzenleme:
mersi hanımlarr merwecik gelinliğimi zonguldaktan aldım daha doğrusu kiraladım canım gelinliğimden çok memnun kaldım gelinlikçimden de gerçekten isteğime yanıtı tam verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…