03.01.2016 Güzel yavrum.. Can parçam.. Gitti benden..

Amin arkadaşım inşallah.. İnan sabırdan başka gerekli birşey yok bize.. Dayanma gücü istiyodum başlarda, çok şükür dayanma gücüm var.. Ağlayarak geçiyodu günüm gecem.. Şimdi evladımı sorduklarında ağlıyorum sadece.. Onun dışında bebeğim cennette diye ağlamıyorum.. Hz. İbrahim ve Eşi Sare başında bekliyo diyorum.. Oğlumun kardeşi gelirse bir nebze teselli olur diyorum.. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah.. Dualarınız için sağolun. .

Allahım sabır versin...Size biran önce toparlanma gücü versin inş...

Amin inşallah arkadaşım sağolasın...
Dualarınız beni inanın çok rahatlatıyor..
Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..

inş canım ALLAH sana da bize de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inş yüzümüz güler amin

_Verda_ canım 2 gündür yazdıklarını çok kere okudum.yaşadığın çok zor bir durum.benim oğlum da 12.haftada kalmış.gelişmemiş minik kalbi durmuş.yapacak bir şey yok.şimdi her gün ağlayarak ona sadece acı çektirirsin.3 günden sonra ona da çok zor gelirmiş.inşallah bebeklerimize cennette kavuşacağız.rabbim annemi de cennete al diye bizim için şefaatçi olacaklar.allah korusun rabbimin gücüne gider.beterin beteri var.alan da o veren de.şimdiden sonra moralini yüksek tutmalısın.inşallah rabbim en hayırlı zamanda kucaklarımızı yeniden doldurur.

K kuzucuk87

Başınız sağolsun.. Aynı acıyı yaşamışız. Normal doğum yaptım ben.. Doğum anında bebeği göstermedi ebeler. Yüzümü kapattılar.. Ağlama krizine girdim.. Ah o an! Bir ömür silinmez hafızamdan.. Bebeğimin doğum günü ve ölüm günü aynıydı... O kadar acı çektiğim başka bir an olmadı benim hayatımda.. Koklayamadan öpemeden bebeğimi gömdüler kara topraklara.. Ben de hastanedeydim o sıra.. Aynı acıları yaşamışız kardeşim seni çok iyi anlıyorum.. İçindeki yangını hissedebiliyorum.. Ne yaparsan yap, sönmüyor. Ben de her yağmur yağdığında bir tuhaf oluyorum, biliyorum yavrum üşümüyor ama yüreğim dayanmıyor.. Bu arada ne güzel kardeşi gelmiş bebeğinin.. O sana teselli olur, ben de istiyorum Allah'ın izniyle.. Doktor 6 ay korunun dedi, lakin 6 ay bana çok uzun geliyor. Rabbim sağlıkla nasip etsin yeniden çok istiyorum.. Oğlum.. Cennetten geldi oraya geri gitti.. Rabbim inşallah bizlere şefaatçi eyler.. Allahım yavruna can sağlığı versin..

insanın elinde olmadığı bir kader ama sen bol bol dualarla bekle canım inş üzüntünün sonunda sevinçli bir haberle Rabbim acını hafifletir.. amin

Başın sağolsun canım çok üzüldüm.. Rabbim dayanma gücü veriyor, ama çok zor oluyor.. Bebeklerimiz cennette bizi bekliyor olacak.. Bu zaten bana dayanma gücü veren tek şey inan ki.. Rabbim verdi Rabbim aldı amenna.. O'na diyecek hiçbir cümlem yok.. Kuldan gelen bir sebeple benim oğlum ölmedi ki.. Rabbim böyle buyurmuş.. Kaderimiz böyleymiş.. İnşallah bundan sonraki gebelikler sağlıkla sonlanır arkadaşım.. Bi'daha aynı acıları yaşamamak tek isteğim..

insanın elinde olmadığı bir kader ama sen bol bol dualarla bekle canım inş üzüntünün sonunda sevinçli bir haberle Rabbim acını hafifletir.. amin

Dualar can yoldaşım canım bu süreçte..
Allah razı olsun o ne güzel söz..
"Kaderimi severim Yaradan'Dan ötürü..."
Buda benden olsun..

Benim kız kardeşimde 35 haftalık kaybetti bebeğini, normal doğum yaptı sizin gibi. Ne hissettiğinizi anlayabiliyorum ama 3 ay içinde yeniden hamile kaldı. İnşalh siz de en kısa zamanda yeni bir umutla ve sağlıkla acınızı unutursunuz.

İnşallah arkadaşım Allah razı olsun.. Ben de yeniden hamile kalmak istiyorum bazı doktorlar 6 ay bazıları 3 ay korunun diyor. Bizde ne yapacağımızı şaşırdık.. Bebeğim zaten tedavi ile gelmişti.. İnşallah kardeşi kendiliğinden gelir.. Çok sağolun böyle örnekler duyunca, içim bir nebze olsa rahatlıyor..

Canım allah razı olsun, senin kadar olmasa da benim de 10 hafta ve 6 haftalık 2 kaybım var...Ben bile o kadar etkilenmişken, alla kimseye bu acıları yaşatmasın diye herkes için heran dua ediyorum...
Şuan hamile olduğum belli değil sadece totem yaptım. İnş. hepimize cennetteki meleklerimiz kardeşlerini gönderir...

Valla doktoru kardeşime 40 ın çıkınca hemen hamile kalabilirsin tıbbi olarak hiçbir sorun yok demişti. Zaten rahim kendini toparlayana kadar hamile kalamıyorsunuz, vücut kendini toparlamışsa kalabiliyorsunuz. Bunun kuralı yok bence. Bu konuda şu da etkili olabilir, hamileleğiniz boyunca bebek sizden beslendiği ve vücut yıprandığı için biraz beklemekte fayda olabilir.

Dişlerinize bakın, güzelce beslenin, folik asitinizi alın....

Kuşum kuldan da gelse aslında o bir bahane rabbim alacaktı.kiminin bahanesi agır kaldırma kiminin bahanesi dr hatası oluyor.seni durumun daha farklı ben 12 haftadaydım ama ona rağmen çok bağlanmıştım.senin daha ileri..ben kürtaj oldum ..sen normal doğum yapmışsın..bir şekilde rabbim onu alacak belki 3. Ay belki 9 ay...rabbim bizlere dayanamayacığımız acı vermezmiş.biz de bunu çekeceğiz.Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın.

Ben de normal doğum yapmıştım. Eşi gelmeden narkoz vermişlerdi bana, sonrasında kürtaj da yapmışlardı. Benim oğlum karnımda kalbi durduktan sonra 2-3 gün kalmış. Beni zehirlememiş.. Uyandığımda bi poşetteydi. Yalvarmıştım da bi hemşire göstermişti öyle. Sonra gene bayılmışım.. Uyandığımda odamdaydım, annemler beni oyalarken oğlumu da o ara eşimle kayınpederim alıp götürmüş zaten.. Hayal meyal ellerini, burnunu ve dudaklarını hatırlıyorum o kadar.. Odamda uyanırken annemlere çok detaylı anlatmışım ama hatırlamıyorum şimdi.
Bana da doğum yaptığım hastanedeki doktor 6 ay demişti ama sonra annemin doktoruna gitmiştim. O da sebebi belli değil diye tahliller istemişti ardından da bi kırkın çıksın, 2-3 adet gör üstüne o zamana kadar tahlillerin sonucu da çıksın sonra duruma göre korunmayı bırakırsın demişti. Doktorlar rahmin durumu kadar annenin sağlığı kadar psikolojisi de önemli diye süreyi uzun tutuyorlar sanırım. İstiyorsan hazırsan doktoruna bunu da söyle. Ben gittiğimde ilk ben hazırım acıydı yaşadığım ama ilacı da yeni bi evlat, çok istiyorum dediğimde muayene edip birsürü tahlil istemişti. Aslında tahlillerim temiz çıkınca rahim de toparlamış olunca uygun görmüştü. Normal doğumla çabuk toparlıyormuş rahim. Çok şükür bizi çok bekletmedi de rabbim. Korunmayı bıraktığımın 2.ayında da müjdemi almıştım ben. Güzel dileklerin için teşekkür ederiz, inşallah sen de çok beklemeden en hayırlı zamanda kavuşursun.

Cok kotu oldum. Allah size ve esinizie sabirlar versin. Ve en yakin zamanda size bi yavru nasip etsin.Allah kimseyi evladiyla sinamasin ve kimsenin Kucağı bos kalmasin.

Bak çok hoşuma giden bir söz görmüştüm ben de o ara. Halen daha üzüldükçe aklıma gelir.. "Ölen bebekler büyümek için annelerini beklerler" Eşime ahirette de cennette evlat büyüteceğiz inşallah demiştim ilk okuduğumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…