Ayran Detoksu İle 2 Günde 2 Kilo Verin!
AYRAN DETOKSU AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR) 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı...www.kadinlarkulubu.com
Ödem yapmıştır oluyor öyleBu arada yürüyüş yaptım eliptik bisiklet yaptım bu sürecte kahvaltıda da normal klasık sade kahvaltı yapmıstım yanı
cok tuhaf degılmı ya eskiden neler neler yerdim hemen tartıya yansısaydı obez olmustjm smdiyeDurum baklava sonrasi bugun 1 kilo kadar fazla cikti tartida. Oluyo demekki.
Canım sen diyeti bıraktın mı hic yazmıyorsun artık lütfen vazgecmeeeeÖdem yapmıştır oluyor öyle
Oturtmak lazim demekki verdigimiz kilolari. Vucudun oldugu kiloya alismasi lazim. Yani o yuzden diyet bitse bile bi sure ayni olcude devam etmek lazim.cok tuhaf degılmı ya eskiden neler neler yerdim hemen tartıya yansısaydı obez olmustjm smdiye
Bide şöyle bi durum varmıs eger spor yapıyorsan canım kas kütlen arttıgı ıcın kilo artışı olablıyormus . Ondan dolayı kiloya degıl vücut ölçülerine dikkat etmek gerekıyormus . Kilo vermekten ziyade incelmek mühim olanOturtmak lazim demekki verdigimiz kilolari. Vucudun oldugu kiloya alismasi lazim. Yani o yuzden diyet bitse bile bi sure ayni olcude devam etmek lazim.
Dogrudur kuzu sen sporda yapiyosun. Bende bu aralar yuruyus yapmaya calisiyorum. Markete gittigimde ornegin donus yolunda 15-20 dk uzatiyorum yolumu. Boyle ufak ufak ne yaparsam kâr. +1 de olsa devam.Bide şöyle bi durum varmıs eger spor yapıyorsan canım kas kütlen arttıgı ıcın kilo artışı olablıyormus . Ondan dolayı kiloya degıl vücut ölçülerine dikkat etmek gerekıyormus . Kilo vermekten ziyade incelmek mühim olan
OluyordaDogrudur kuzu sen sporda yapiyosun. Bende bu aralar yuruyus yapmaya calisiyorum. Markete gittigimde ornegin donus yolunda 15-20 dk uzatiyorum yolumu. Boyle ufak ufak ne yaparsam kâr. +1 de olsa devam.
Aksam misafirim vardi. İki tanesi kilo verdigimi farketti. bi motive edici sebep daha oldu .
Bugun restoranlarin onunden gecerken aldigim guzel kokular kebap gibi mesela nefsimi dizginledigimi anladim.. yavas yavas olacak..
Bi rahatlayamadım ki.Canım sen diyeti bıraktın mı hic yazmıyorsun artık lütfen vazgecmeeee
1 2 gün daha yokum ama daha kararlı başlicam söz.Topiğe kımse yazmıyor ama hevesim kaçıyor konu sahibemizzzzz nirdesin kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?