01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

T Tubiskooo Baktim ama goremedim kuzu nasil yapiliyo ayran detoksu .s

Ben yarin ufak bi odullendiricem kendimi. Hedefimin yarisina ulastim gibi bsy. Asil zorlu yol bundan sonra baslayacak ama :)

Kolay geldi gozume. pazartesi bende deneyebilirim

Ya kızlar ben dedim hani eşimle pizza yedik diye ertesi gunde kızkardesim ve arkadasımla dışarı cıktık bi dürüm 3 dilimde bakkava yedim . Ama tartıda 2 kilo fazla cıktım cok anormal degılmı bukdr seyle ıkı kılo aldıysan smdiye obez olmam gerekırdı yer yatardım dürümü

Bu arada yürüyüş yaptım eliptik bisiklet yaptım bu sürecte kahvaltıda da normal klasık sade kahvaltı yapmıstım yanı

24.uncu gun -5.75 gitti
Bende bugun durum baklava yicem galiba yarin bakalim ne kadar

(Bunu sabah yazip gondermemisim )

Durum baklava sonrasi bugun 1 kilo kadar fazla cikti tartida. Oluyo demekki.

cok tuhaf degılmı ya eskiden neler neler yerdim hemen tartıya yansısaydı obez olmustjm smdiye
Oturtmak lazim demekki verdigimiz kilolari. Vucudun oldugu kiloya alismasi lazim. Yani o yuzden diyet bitse bile bi sure ayni olcude devam etmek lazim.

Oturtmak lazim demekki verdigimiz kilolari. Vucudun oldugu kiloya alismasi lazim. Yani o yuzden diyet bitse bile bi sure ayni olcude devam etmek lazim.
Bide şöyle bi durum varmıs eger spor yapıyorsan canım kas kütlen arttıgı ıcın kilo artışı olablıyormus . Ondan dolayı kiloya degıl vücut ölçülerine dikkat etmek gerekıyormus . Kilo vermekten ziyade incelmek mühim olan

Dogrudur kuzu sen sporda yapiyosun. Bende bu aralar yuruyus yapmaya calisiyorum. Markete gittigimde ornegin donus yolunda 15-20 dk uzatiyorum yolumu. Boyle ufak ufak ne yaparsam kâr. +1 de olsa devam.

Aksam misafirim vardi. İki tanesi kilo verdigimi farketti. bi motive edici sebep daha oldu .
Bugun restoranlarin onunden gecerken aldigim guzel kokular kebap gibi mesela nefsimi dizginledigimi anladim.. yavas yavas olacak..

Oluyorda gecen gun benımde arkadsım geldi sen naptın cok zayıflamıssın dedi bende bi hoş oldum annem falanda farkettiler

+1 olsa ne olur. Kucuk kucuk eriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…