Çok memnun oldumGider merak etme kendini sıkma.
Adım Aytac Azerbaycanlıyım Baku'de yaşıyorum.(bunu yazım hatam olduğu için söylüyorum)
Boyun 158 kilom 76
2 yıldır 69 inip tekrar 77ye çıkıyorum kısır döngü gibi
İştahı dengelemek için yoğurt yulaf meyve tarçın olabilir üstüne de koca bir bardak suYa bu regl döneminde şişkinliğin gitmesi ve iştahı dengelemek için ne yapıyorsunuz?
İnanılmaz ödemliyim ve dün öğlen 4 dilim ekşi mayalı ekmek yedim, dilimi kocaman olanlardan
Çünkü doymuyorum yedikçe yiyorum.
Ben hamile kaldığımda 51 kiloydumÇok memnun oldum
Maalesef ben kendimi çok sıkıyorumevlenmeden önce 65-68 bandında yaşıyordum şimdi tanınmaz haldeyim bu beni çok rahatsız ediyor
Kilo vermek gerçekten çok özveri istiyor dilerim hepimiz emeğimizin karşılığını alırız
Kayısı çayı içtin mi hiç?İştahı dengelemek için yoğurt yulaf meyve tarçın olabilir üstüne de koca bir bardak sukesmezse bir de türk kahvesi
Ödem için ben mısır püskülü ve kiraz sapı çayı içiyorum etkisini görüyorum
Yok hiç denemedimKayısı çayı içtin mi hiç?
Sallama çay olarak mı içiyorsunuz onları, aktardan mı alıyorsunuz?İştahı dengelemek için yoğurt yulaf meyve tarçın olabilir üstüne de koca bir bardak sukesmezse bir de türk kahvesi
Ödem için ben mısır püskülü ve kiraz sapı çayı içiyorum etkisini görüyorum
Hazır saltılıyor sallama çay olarak Türkiyede var ama ben burda bulamadım. Ödem atmak ve bağırsakları çalıştırmakda çok iyi diyorlarYok hiç denemedimrezene ve kimyondan yeşilçay ve mısır kiraza transfer oldum onu nasıl yapıyoruz hazır sallama çaylarla mı yoksa demleme usulü mü
Aktardan aldım. 1 kupa suyu kaynatıp içine birer büyük tutam atıyorum suyu hemen kapatıp 5 dk demliyorum sonra süzüp içiyorumSallama çay olarak mı içiyorsunuz onları, aktardan mı alıyorsunuz?
Bu öğleni yulaf yoğurt meyveyle mi atlatsam acaba.. Doymayıp başka şeylere sarmam umarım :)
Onu da deneyim öğlen acıkınca önce onu içer sonra ara öğün yaparım olmazsaHazır saltılıyor sallama çay olarak Türkiyede var ama ben burda bulamadım. Ödem atmak ve bağırsakları çalıştırmakda çok iyi diyorlar
Merhaba hoç geldiniz. 70li kilolar konusu oldu bu gelen her kes 70li kilolardaBende katilabilir miyim araniza? Benim tartim bozuldu malesef en son tartildigimda 70 kiloydum ay yazarken bile bir tuhaf oldum hic bu kiloya cikmamistim. Bir haftadir diyetimsi birseyler yapiyorumleslie yapiyorum ama etkisini goren var mi aranizda yoksa baska birseyler mi denesem ?
Merhaba hoç geldiniz. 70li kilolar konusu oldu bu gelen her kes 70li kilolarda
Leslie iyidir bende yapıyordum
Kim nasıl istiyirsa öyle takılıyor60 li sonrada 50 li kilolara duser insAllah gruptaki herkes. Grupta hergun yediklerimizi mi paylasicaz ne yapicaz biraz bilgi verebilir misiniz?
Bencede paylasalim ki motive olalim yanlisimiz varsa bilen biri cikar duzeltir diye umit ediyorumKim nasıl istiyirsa öyle takılıyorserbest. Ben paylaşıcam ne yediğimi
İnşallah.Bencede paylasalim ki motive olalim yanlisimiz varsa bilen biri cikar duzeltir diye umit ediyorumben dokuz bucukta kahvalti yaptim patatesli yumurta yaninda uc zeytin ve iki dilim tam bugday ekmegiyle saat ikide de ogle atistirmasi cilek yemeyi planliyorum aksam saat beste taze fasulye salata ve tam bugday ekmegiyle gunu tamamlicam
O diyet nasil sabah aksam sadece haslanmis yumurta mi yiyorsunuz?İnşallah.
Ben yumurta diyetindeyim ilk 5 kilomu bu diyetke vermeyi planlıyorum
Evet 3 öğün 2 yumurta yanında salatası yoğurtu sütü falan ama ben tek öğün yapıcamO diyet nasil sabah aksam sadece haslanmis yumurta mi yiyorsunuz?
Oo tek ogun cok iddiali siz yinede iki ogunle baslayin baktiniz yapabiliyorsunuz tek ogune dusun birde bu saglikli mi?Evet 3 öğün 2 yumurta yanında salatası yoğurtu sütü falan ama ben tek öğün yapıcam
Uzun zaman tek öğün beslendim alışkınımOo tek ogun cok iddiali siz yinede iki ogunle baslayin baktiniz yapabiliyorsunuz tek ogune dusun birde bu saglikli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?