01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Çok memnun oldum
Maalesef ben kendimi çok sıkıyorum evlenmeden önce 65-68 bandında yaşıyordum şimdi tanınmaz haldeyim bu beni çok rahatsız ediyor
Kilo vermek gerçekten çok özveri istiyor dilerim hepimiz emeğimizin karşılığını alırız

İştahı dengelemek için yoğurt yulaf meyve tarçın olabilir üstüne de koca bir bardak su kesmezse bir de türk kahvesi
Ödem için ben mısır püskülü ve kiraz sapı çayı içiyorum etkisini görüyorum

Ben hamile kaldığımda 51 kiloydum
O eski halimden eser yok şimdi balon gibi şiştim

Sallama çay olarak mı içiyorsunuz onları, aktardan mı alıyorsunuz?

Bu öğleni yulaf yoğurt meyveyle mi atlatsam acaba.. Doymayıp başka şeylere sarmam umarım :)

Yok hiç denemedim rezene ve kimyondan yeşilçay ve mısır kiraza transfer oldum onu nasıl yapıyoruz hazır sallama çaylarla mı yoksa demleme usulü mü
Hazır saltılıyor sallama çay olarak Türkiyede var ama ben burda bulamadım. Ödem atmak ve bağırsakları çalıştırmakda çok iyi diyorlar

Sallama çay olarak mı içiyorsunuz onları, aktardan mı alıyorsunuz?

Bu öğleni yulaf yoğurt meyveyle mi atlatsam acaba.. Doymayıp başka şeylere sarmam umarım :)
Aktardan aldım. 1 kupa suyu kaynatıp içine birer büyük tutam atıyorum suyu hemen kapatıp 5 dk demliyorum sonra süzüp içiyorum
İnşallah doyarsınız beni epey tok tutuyor ben hala aranıyorsam üstüne bir de tarçınlı türk kahvesi içiyorum size de tavsiye ederim

Bende katilabilir miyim araniza? Benim tartim bozuldu malesef en son tartildigimda 70 kiloydum ay yazarken bile bir tuhaf oldum hic bu kiloya cikmamistim. Bir haftadir diyetimsi birseyler yapiyorum leslie yapiyorum ama etkisini goren var mi aranizda yoksa baska birseyler mi denesem ?

Merhaba hoç geldiniz. 70li kilolar konusu oldu bu gelen her kes 70li kilolarda
Leslie iyidir bende yapıyordum

Merhaba hoç geldiniz. 70li kilolar konusu oldu bu gelen her kes 70li kilolarda
Leslie iyidir bende yapıyordum
60 li sonrada 50 li kilolara duser insAllah gruptaki herkes. Grupta hergun yediklerimizi mi paylasicaz ne yapicaz biraz bilgi verebilir misiniz?

Kim nasıl istiyirsa öyle takılıyor serbest. Ben paylaşıcam ne yediğimi
Bencede paylasalim ki motive olalim yanlisimiz varsa bilen biri cikar duzeltir diye umit ediyorum ben dokuz bucukta kahvalti yaptim patatesli yumurta yaninda uc zeytin ve iki dilim tam bugday ekmegiyle saat ikide de ogle atistirmasi cilek yemeyi planliyorum aksam saat beste taze fasulye salata ve tam bugday ekmegiyle gunu tamamlicam

İnşallah.
Ben yumurta diyetindeyim ilk 5 kilomu bu diyetke vermeyi planlıyorum

İddiaya girdim ağustosa kadar zayıflamam 58e falan inmem lazım o yüzden gaza geldim çabuk zayıflamak için her şeyi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…