01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Ben kafama koydum yarından yumurta diyetine başlıyorum
Canım yaptıgın hic saglıklı degıl aralıklı orucla biraz spor biraz yediklerine dikkat ederek zaten verırsın yavaş olur ama kalıcı olur. Yumurta diyetiyle evet cabuk verirsin ama hem sağlıgından olursun hemde cabucak verdiklerini geri alırsın .

05.05.2023 68.10 kg

31.05.2023 62.15 kg

Boy 164. Gordugum en dip kilodayim suan. Bir kere kendimi odullendirdigim icin +1 kg oldu.

Ufak kacamaklar disinda diyetime sadik kaldim.

Hedef 56 kg. fakat kilo verimimin yavasladigini hissediyorum.daha oncede konusmustuk hedefe ulassam bile (insallah) beslenmemi ayni surdurmeye yasam rutini haline getirmeye calisicam.umuyorum.umut ediyorum.umarim.insallah.amin 😁

Canım yaptıgın hic saglıklı degıl aralıklı orucla biraz spor biraz yediklerine dikkat ederek zaten verırsın yavaş olur ama kalıcı olur. Yumurta diyetiyle evet cabuk verirsin ama hem sağlıgından olursun hemde cabucak verdiklerini geri alırsın .
Önceleride çok yaptım benim vücüdüm ancak ac kalarak zayıflıyor😅

05.05.2023 68.10 kg

31.05.2023 62.15 kg

Boy 164. Gordugum en dip kilodayim suan. Bir kere kendimi odullendirdigim icin +1 kg oldu.

Hedef 56 kg. fakat kilo verimimin yavasladigini hissediyorum.daha oncede konusmustuk hedefe ulassam bile (insallah) beslenmemi ayni surdurmeye yasam rutini haline getirmeye calisicam.umuyorum.umut ediyorum.umarim.insallah.amin 😁
Verilecek kilo azalınca kilo vermekde yavaşlıyor. İnşallah istediğin gibi olur

05.05.2023 68.10 kg

31.05.2023 62.15 kg

Süpersin canım senın enerjin benıde motive edıyo 😀 ama o kaçamağın 1 kilo aldırdıgına asla inanmıyorum cunku ben iştahlı bi insanım dürüm yer uyurdum gece yarım kilo baklavayı bile oturur bir gecede yerim her yeediğim kilo aldırsa ohooo obez olmustum 🤣 sanırım ödem mi yapıyor anlamıyorum ama tartıya yansıması cok tuhaf

Merhaba, günaydın 🤗
Bende aranıza katılabilir miyim 🙏🏻
Hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 🙄 aylardır epey yol ilerledim ama kilo vermem artık çok yavaşladı bu da motivasyonumu düşürmesin diye direniyorum.
Güncel kilom 78 😔 hedefim kısa vadede 70e düşebilmek 🙏🏻

Merhaba, günaydın 🤗
Hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum 🙄 aylardır epey yol ilerledim ama kilo vermem artık çok yavaşladı bu da motivasyonumu düşürmesin diye direniyorum.
Merhaba tabii ki hoş geldiniz. Anı kilodayız. Adınız ve boyunuzu öğrene bilir miyim? Ve hangi diyeti yapıyorsunuz?

Merhaba, günaydın 🤗
Bu arada adına bayıldım😄

Merhaba tabii ki hoş geldiniz. Anı kilodayız. Adınız ve boyunuzu öğrene bilir miyim? Ve hangi diyeti yapıyorsunuz?
Adım Cansu 🤗
Boyum 175.
Rutinim şöyle,
Uyanınca limonlu ılık su ve yarım saat kadar sonra da mısır püskülü + kiraz sapı çayı yapıp içiyorum.
Kahvaltım klasik haşlanmış yumurta peynir zeytin domates bol yeşillikle oluyor.
Öğlenleri ara öğün yapıyorum bazen meyve bazen yulafla bazen de bir avuç tuzsuz leblebi ve ayranla geçiştiriyorum.
Akşamları da 1 dilim ekmekle yemeğimi yiyorum.
Pilav,makarna, hamur işi,tatlı,pasta abur cubur, kızartma vs yemiyorum.
Günlük 2.5 litre su içiyorum.
Her gün 1 saat evdeki Air Walker spor aletiyle spor yapıyorum.
Çok acıkırsam büyük bir kupa tarçınlı türk kahvesi içiyorum.
Elimden geleni yapıyorum ♥️🚩

Adım Cansu 🤗
Boyum 175.
Rutinim şöyle,
Uyanınca limonlu ılık su ve yarım saat kadar sonra da mısır püskülü + kiraz sapı çayı yapıp içiyorum.
Kahvaltım klasik haşlanmış yumurta peynir zeytin domates bol yeşillikle oluyor.
Öğlenleri ara öğün yapıyorum bazen meyve bazen yulafla bazen de bir avuç tuzsuz leblebi ve ayranla geçiştiriyorum.
Akşamları da 1 dilim ekmekle yemeğimi yiyorum.
Pilav,makarna, hamur işi,tatlı,pasta abur cubur, kızartma vs yemiyorum.
Günlük 2.5 litre su içiyorum.
Her gün 1 saat evdeki Air Walker spor aletiyle spor yapıyorum.
Çok acıkırsam büyük bir kupa tarçınlı türk kahvesi içiyorum.
Elimden geleni yapıyorum ♥️🚩
Güzelmiş devam et zayıflarsın boyun uzun olduğu için vereceğin yağ azalmış olabilir o yüzdende kilo vermem yavaşlayıb dura bilir. Devam et gidicek tüm kilolar

Güzelmiş devam et zayıflarsın boyun uzun olduğu için vereceğin yağ azalmış olabilir o yüzdende kilo vermem yavaşlayıb dura bilir. Devam et gidicek tüm kilolar
İlk aylar ayda 4-5 kg kadar veriyordum şimdi 2-3 kg çok zor gidiyor o da modumu düşürüyor çünkü çok çabalıyorum 🙄 daha da bu kadar kilo alırsam gerçekten kendime çok kızarım 😏
Sizin adınız ne 🤗 boyunuz kaç
Rutininiz nasıl :KK6:

Ya bu regl döneminde şişkinliğin gitmesi ve iştahı dengelemek için ne yapıyorsunuz?
İnanılmaz ödemliyim ve dün öğlen 4 dilim ekşi mayalı ekmek yedim, dilimi kocaman olanlardan o_O
Çünkü doymuyorum yedikçe yiyorum.

İlk aylar ayda 4-5 kg kadar veriyordum şimdi 2-3 kg çok zor gidiyor o da modumu düşürüyor çünkü çok çabalıyorum 🙄 daha da bu kadar kilo alırsam gerçekten kendime çok kızarım 😏
Sizin adınız ne 🤗 boyunuz kaç
Rutininiz nasıl :KK6:
Gider merak etme kendini sıkma.
Adım Aytac Azerbaycanlıyım Baku'de yaşıyorum.(bunu yazım hatam olduğu için söylüyorum😅)
Boyun 158 kilom 76
2 yıldır 69 inip tekrar 77ye çıkıyorum kısır döngü gibi🤦‍♀️😢

Back
X