O zaman sende metabolizmanı yavaşlatan kronikleşen bir durum var onun tespit edilmesi lazım2 aydır bu kilodayım benle başlayan her kes 60lara indi benim kilom 75 düşüyor 2 gün sonra 77ye çıklyor tekrar
Bilemiyorum su orucuna başladım bu günO zaman sende metabolizmanı yavaşlatan kronikleşen bir durum var onun tespit edilmesi lazım
Gitdim jiç bir sorun yok 2 diyetisyene gittim onlarda aynı şeyi söyledi.Sağlığından olacaksın su orucu da ne sacmalamaa
Doktora gittin mi hiç?
Gider. Canım ailevi sorunlar mı yasıyosun yoksa maddiyat ile alakalı mı cok özel degılse aklım sende kaldıDaha iyiyim tesekkur ederimkilolarimla dertlerimde ucar gider insAllah
Tebrikler5 Mayıs 68.30
16 Haziran 59.85
Maddiyat yuzunden ailevi sorunlar yasiyorum diyelim. Diyete devam edicem ancak bu grubada daha yazamicam cok yogun bir donemden geciyorum. Hepinize bol sans diliyorum.Gider. Canım ailevi sorunlar mı yasıyosun yoksa maddiyat ile alakalı mı cok özel degılse aklım sende kaldı
Ben kimseye hep beraber aralıklı oruç yapalım demedim bu 1 kimseyide zorla burda tutmuyorum bu 2 konuşma şeklin hiç güzel değil buda 3.Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgililzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .
Dilerim tüm sorunların çözülürMaddiyat yuzunden ailevi sorunlar yasiyorum diyelim. Diyete devam edicem ancak bu grubada daha yazamicam cok yogun bir donemden geciyorum. Hepinize bol sans diliyorum.
Sanki ben bu diyeti yapıyorum sizde yapmalısınız dedim. Deneme tahtası ne? O nasıl bir laf?Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgililzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .
Kuzum ben sizle.baslamadim ben Mayıs 15 de başladım burayı sonradan görüp dahil oldum , Kasım ayında ilk baslamistim 88 ile 82 ye indim 15 Mayıs pazartesi günü 82 ile başladım şuan 77.2 yimCleanDen2 canım senin başlangıç kilon kaçtı? Başta yazmayı unutmuşum
Bu ne saçma yorum??? Kadın kendi derdini soyluyor burda burasıda sizin babanizin sitesi değil sizi poh pohlayamayiz. Sizde yapın demiyor kadın kendini yaziyo ayrıca karasız ve iradesizsin demek hakarete girer.Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgililzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .
İstersen yazayım seni her pazartesi kilo bildirimi yaparsınKuzum ben sizle.baslamadim ben Mayıs 15 de başladım burayı sonradan görüp dahil oldum , Kasım ayında ilk baslamistim 88 ile 82 ye indim 15 Mayıs pazartesi günü 82 ile başladım şuan 77.2 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?