01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Geçen sene bu zamanlarda 73 kiloda takılı kaldım 3 ay 1 gram bilr gitmedi su orucu yaptım sonrasında 69a ine bildim

Merhaba kızlar hafta sonu yoktum kusura bakmayın, hep kaçamak yaptım yalan değil çünkü çok halsiz ve rahatsızdım. Bu sabah tartıldım 67.5 güncel kilom maalesef ki artı gördüm yine. Şu vazgeçmelerim olmasa biraz azimli olsam keşke

Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgili lzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .

Gider. Canım ailevi sorunlar mı yasıyosun yoksa maddiyat ile alakalı mı cok özel degılse aklım sende kaldı
Maddiyat yuzunden ailevi sorunlar yasiyorum diyelim. Diyete devam edicem ancak bu grubada daha yazamicam cok yogun bir donemden geciyorum. Hepinize bol sans diliyorum.

Ben kimseye hep beraber aralıklı oruç yapalım demedim bu 1 kimseyide zorla burda tutmuyorum bu 2 konuşma şeklin hiç güzel değil buda 3.
Her kes zayıflamaya çalışıyor bende neyin beni zayıflatacağıbı bulmaya çalışıyorum. Konuşma şeklinden hiç hoşlanmadım.

Sanki ben bu diyeti yapıyorum sizde yapmalısınız dedim. Deneme tahtası ne? O nasıl bir laf?

Bu ne saçma yorum??? Kadın kendi derdini soyluyor burda burasıda sizin babanizin sitesi değil sizi poh pohlayamayiz. Sizde yapın demiyor kadın kendini yaziyo ayrıca karasız ve iradesizsin demek hakarete girer.

Kuzum ben sizle.baslamadim ben Mayıs 15 de başladım burayı sonradan görüp dahil oldum , Kasım ayında ilk baslamistim 88 ile 82 ye indim 15 Mayıs pazartesi günü 82 ile başladım şuan 77.2 yim
İstersen yazayım seni her pazartesi kilo bildirimi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…