İsteyen gitsin kimseyi zorla tutmuyorum. Kendisi benim yerimde olsaydı ya hiç bir şekilde zayıflayamasaydı napardı peki? Bilmiyorum insanlar çok kırıcı gerçektenBu ne saçma yorum??? Kadın kendi derdini soyluyor burda burasıda sizin babanizin sitesi değil sizi poh pohlayamayiz. Sizde yapın demiyor kadın kendini yaziyo ayrıca karasız ve iradesizsin demek hakarete girer.
Boşver takma yorumları üzülmeİsteyen gitsin kimseyi zorla tutmuyorum. Kendisi benim yerimde olsaydı ya hiç bir şekilde zayıflayamasaydı napardı peki? Bilmiyorum insanlar çok kırıcı gerçekten
Yok yani 2 aydır burda birlikteyiz. Ne kin toplamış içinde arkadaşBoşver takma yorumları üzülme
İyi akşamlar, sen nasılsın?İyi akşamlar nasılsınız?
Napıyorsunuz?
Afiyet olsun19Haziran =
11de başladım güne sütlü yeşilçay içtim bütün gün 1 tane lahmacun yedim
19:00 da kabak spagetti yedim
3 lt su içtim
1 tane kabağı biraz zeytinyağı ile rengi dönene kadar soteledim ve 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştrıp baharatlayıp yedim.
İyiyim bendeİyi akşamlar, sen nasılsın?
Ben son öğünümü bitiriyorum sen napıyosun?
Afiyet olsun sanadaİyiyim bende
Su orucuna başladım bu gün ilk gün güzel geçti sabahtan sadece su içtim şimdi yeşil çay içicem.
Teşekkür ederimAfiyet olsun sanada
Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgililzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , @Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .
Olurrrİstersen yazayım seni her pazartesi kilo bildirimi yaparsın
İyi geceler bugün son öğün beşe doğru yedim. Dört köfte küçük , domates yedim dolap bozuldu kabak yiyemedim. Türk kahvsi içtim bitterle akşam 6 da , sonra saat 8 de. Bidaha sadece Türk kahvesi içtim. Su içtim. Parkta termosta çay içtik şekersiz. Kiraz yedim bikactane de o kadar.İyi akşamlar nasılsınız?
Napıyorsunuz?
Sen dun sormussun ama ben bugunu yanitliyimİyi akşamlar nasılsınız? Napıyorsunuz? Gününüz nasıl geçti?
İyi geceler bugün son öğün beşe doğru yedim. Dört köfte küçük , domates yedim dolap bozuldu kabak yiyemedim. Türk kahvsi içtim bitterle akşam 6 da , sonra saat 8 de. Bidaha sadece Türk kahvesi içtim. Su içtim. Parkta termosta çay içtik şekersiz. Kiraz yedim bikactane de o kadar.
Spor yapanlarimizda var ama genel olarak eski yediklerimizin ucte birini yiyoruz hatta belki o kadarini da yemiyoruzallah aşkına nasıl veriyosunuz bu kiloları bana da diyin
Olur öyle küçük kaçamaklar.Merhabalar dun yazmadim.dun kacamak yaptim o da saat 22 civarinda oysaki gunu cok guzel gecirmistim sabah yumurta peynir salata
Aksam corba salata
22 de yaptigim kacamakta acikmaktan degil canimin cekmesinden
Bunlar disinda hergun cay kahve sekersiz iceceklerde sınır tanimiyorum..
Yaklasik olarak haftada bir gun oluyor boyle kacamaklarim. Genel olarak duzeni bozmamaya calisiyorum. 5mayis itibariyle 68.30 den 59.70 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?