Ya bana bildirimler gelmiyor sürekli girmeyince de görmüyorum unutuyorum.İyi akşamlar
Hiç kimse yazmıyor.
Günlük menü
Bu gün biraz fazla yedim
Saat 5te 1 kurabiye ile çay içtim
Sonra kızarmış patates tavuk üstünede dondurma
Keyfim yerindeydi bir günlük kaçamak yaptım yarın toparlarım
Yarım saat spor yarım saat yürüyüş
3 litre su 2 kupa yeşil çay
Ya bana bildirimler gelmiyor sürekli girmeyince de görmüyorum unutuyorum.
Acaba hep birlikte instada grup mu kursak en azından fotoğraflı atarız öyle daha güzel olur diye düşünüyorum.
Tabiki hoş geldin. Tebrik ederim güzelce vermişsin. Hangi diyeti uyguluyorsun?Merhaba bende aranıza katılabilir miyim? Bende diyet yapıyorum 1 Haziran'da başlamıştım başlangıç kilom 70 güncel kilom 64 6 kilo verdim. 22 yaşındayım doğum kilolarimi vermeye çalışıyorm hedefim 55-60
ZÜLAL (@zulallemutlugunler) | Instagram zulal diye bı fenomen var onun kraliçe suyu {3 yeşil çay,limon,nane,3 kuru kayısı,zencefil,zerdeçal,su} ve kırmızı iksir {hibiskus, çayı,limon,nane,zencefil,maden suyu,su} dediği detoks sularını içiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum kalori hesabı yapıyorum normalde 1.400 kalori almam gerekiyorsa ben 400 500 alıyorum. Sabah kahvaltım 1 yumurta,5 zeytin 1 çatal peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve bitki çayı. Ara öğün bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. Akşam yemeğim de ya baharatlı yoğurt {kimyon,nane, karabiber, zencefil, zerdeçal, tarçın} yada yağsız limonlu salata yiyorum bu kadarTabiki hoş geldin. Tebrik ederim güzelce vermişsin. Hangi diyeti uyguluyorsun?
Sende benim gibi az besleniyorsunZÜLAL (@zulallemutlugunler) | Instagram zulal diye bı fenomen var onun kraliçe suyu {3 yeşil çay,limon,nane,3 kuru kayısı,zencefil,zerdeçal,su} ve kırmızı iksir {hibiskus, çayı,limon,nane,zencefil,maden suyu,su} dediği detoks sularını içiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum kalori hesabı yapıyorum normalde 1.400 kalori almam gerekiyorsa ben 400 500 alıyorum. Sabah kahvaltım 1 yumurta,5 zeytin 1 çatal peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve bitki çayı. Ara öğün bazen yapıyorum bazen yapmıyorum. Akşam yemeğim de ya baharatlı yoğurt {kimyon,nane, karabiber, zencefil, zerdeçal, tarçın} yada yağsız limonlu salata yiyorum bu kadar
Olmuyor ya deniyorum deniyorum ama yok yani veremiyorum şu kiloları fazlam oluyor ama eksim olmuyorGünaydın hiç kimseler yok..
Tartı günü güncel kilom 75kg
Sen kaç ayda kaç kilo verdinSende benim gibi az besleniyorsun
Vermedim ki aslında veremedim her siyeti deniyorum ama 2 aydır eksi yerine artı görüyorumSen kaç ayda kaç kilo verdin
Omad tek öğün yapıyorumSen kaç ayda kaç kilo verdin
Canım üzülme bende de durum aynıOlmuyor ya deniyorum deniyorum ama yok yani veremiyorum şu kiloları fazlam oluyor ama eksim olmuyor
Yapıyirum ama tık yok. Bayramdan sonra bakıcam artık bi çözüm bulmam lazımYaaaa inşallah verirsin bol bol bitki çayı su sıvı şeyler iç bide detoks suyu yap bol eksili günler kapıda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?